Şimdi Ara

Vodafone, İstanbul Kültür Sanat Vakfı''nın Resmi İletişim Sponsoru Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İSTANBUL KÜLTÜR SANAT VAKFI''NIN

    RESMİ İLETİŞİM SPONSORU VODAFONE OLDU

     

    Vodafone, en ileri teknolojileri kullanarak 3 yıl boyunca İstanbul Kültür Sanat Vakfı etkinliklerinin daha geniş kitlelere ulaşmasına katkıda bulunacak.

     

    Festivalleri ve etkinlikleriyle otuz sekiz yıldır İstanbul''un kültür ve sanat yaşamında önemli bir rol üstlenen İstanbul Kültür Sanat Vakfı ile dünyanın en büyük mobil iletişim şirketi Vodafone çok önemli bir işbirliğine imza attılar. İstanbul Kültür Sanat Vakfı''nın Resmi İletişim Sponsoru olan Vodafone, üç yıl süreyle en ileri mobil iletişim teknolojilerini kullanarak, interaktif uygulamalarla İKSV''nin etkinliklerinin daha geniş kitlelere ulaşmasını ve daha etkin bir şekilde tanıtılmasına katkıda bulunacak.

     

    Kendi alanlarında öncü olan iki kurum İstanbul Kültür Sanat Vakfı ve Vodafone arasında yapılan işbirliğinin ayrıntılarını duyurmak amacıyla 6 Mayıs Perşembe sabahı İKSV binasının en üst katında yer alan X Restaurant''ta bir basın toplantısı düzenlendi. Basın toplantısına, konuşmacı olarak İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray katıldı. Toplantıda İKSV Genel Müdürü Görgün Taner ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Üyesi ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt de hazır bulundular.

     

    İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı yaptığı konuşmada: ''Dünya çapında hizmet veren bir iletişim kurumu olan Vodafone''un İstanbul Kültür Sanat Vakfı''nın Resmi İletişim Sponsoru olduğunu duyurmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. İletişim alanında uluslararası niteliğiyle öne çıkan bir kurum olan Vodafone''un kültür ve sanata verdiği bu desteği çok anlamlı buluyorum. İKSV, hem yurtiçinde gerçekleştirdiği festival ve etkinliklerinin zengin içeriği hem de Türkiye''nin sanat üretiminin en nitelikli örneklerini sunduğu yurtdışı projeleriyle uluslararası arenada tanınan saygın bir kültür-sanat kurumu. Hem yerel hem de uluslararası arenadaki öncü konumuyla İKSV''nin, günümüz toplumu için yadsınamaz bir önem taşıyan iletişim alanında önde giden kurumlardan Vodafone ile başladığı bu işbirliğinin, iki kurumun da paylaştığı yaratıcı, katılımcı ve paylaşımcı yaklaşımın olumlu bir enerji yaratacağını düşünüyorum. Biri iletişim, diğeri de kültür-sanat alanında uluslararası duruşlarıyla her zaman öncü olmuş iki kurumun bu birlikteliğinin önümüzdeki üç yıl boyunca çok verimli sonuçlar doğuracağına inanıyor, bugün burada bizlerle olduğunuz için teşekkür ediyorum" dedi.

     

    Basın toplantısında yaptığı konuşmada İKSV''yi destekleme olanağı bulmaktan mutluluk ve gurur duyduklarını vurgulayan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray şunları söyledi: ''Vodafone, müşterilerinin ''güvenilir iletişim ortağı" olama misyonu doğrultusunda mobil iletişimdeki en son teknolojileri, global birikimlerini kullanarak, bireylerin ve kurumların günlük hayatlarını kolaylaştıran ve zenginleştiren çözümleri Türkiye''ye getirmek için çalışıyor. Ülkemizin, bilgi toplumuna dönüşmesi için teknolojik yatırımlarımızı sürdürürken, bu dönüşümün ayrılmaz parçası olan kültürel gelişimi de yaptığımız sosyal yatırımlar ile destekliyoruz… Vodafone, geride bıraktığı 3 yıl içinde Türkiye Vodafone Vakfı çatısı altında yaptığı yaklaşık 8 Milyon Liralık sosyal yatırımla insana odaklanıyor ve insan yaşamının bütün alanlarının zenginleşmesine katkıda bulunuyoruz. İKSV, Türkiye''nin toplumsal kalkınmasının temel taşlarından biri olan kültür sanat konularında çok başarılı çalışmalar yapıyor. Düzenlediği festivallerle İstanbul''u kültür ve sanat alanında uluslararası bir çekim merkezi haline getirirken, ülkemizin kültürel ve sanatsal gelişimine hizmet ediyor. Şimdi biz de bu çalışmalara katkı yapma fırsatı elde etmiş bulunuyoruz. En ileri mobil iletişim teknolojilerini kullanarak interaktif uygulamalarla İKSV''nin faaliyetlerini destekleyeceğiz. İki kurum arasındaki bu işbirliğinin yaratacağı sinerji ile ülkemizdeki kültürel faaliyetlerin ciddi bir ivme kazanacağına inanıyorum. Bu işbirliğini mümkün kıldıkları için İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bülent Eczacıbaşı''ına, tüm İKSV yönetici ve çalışanlarına, teşekkür ederim".

     

    İKSV ve Vodafone işbirliği neler getiriyor?

     

    Kendi alanlarında öncü olan iki kurum olan İstanbul Kültür Sanat Vakfı ile Vodafone arasında yaratılacak sinerji ile kültürel faaliyetler ivme kazanacak. Yurtiçinde uluslararası etkinlikler düzenlerken yurtdışında da Türkiye''nin tanıtımı adına çok önemli çalışmalara imza atan İstanbul Kültür Sanat Vakfı, önümüzdeki dönemde yurtdışı projelerini iletişim alanında global bir güce sahip Vodafone''un desteğini alarak gerçekleştirecek.

     

    Mobil iletişimde dünya lideri Vodafone, en son iletişim teknolojilerinden yararlanarak çeşitli interaktif uygulamalar gerçekleştirecek.

     

    Vodafone abonelerinin cep telefonlarından ulaştıkları ''Vodafone Live!" sayfalarında İKSV''nin düzenlediği İstanbul Festivalleri''ne özel ve interaktif uygulamalar yer alacak.

     

    Ayrıca iPhone kullanıcılarına, İKSV''nin bulundukları bölgedeki tüm etkinlikleri hakkında en yakından en uzağa adres ve telefon bilgisini veren, haritada göstererek konumlandırma imkânı sunan lokasyon bazlı bilgi servisi ''Vodafone Etrafımda Ne Var?" uygulaması ile bilgilendirme ve bilet satış için yönlendirme yapılacak.

     

    Vodafone aboneleri İKSV etkinliklerinden önceden haberdar olma ayrıcalığı yaşayacaklar ve İKSV etkinlikleri ile ilgili her türlü bilgiye Vodafone Cep Merkezlerinden ulaşabilecekler. Vodafone Cep Merkezleri''nde İKSV broşürleri yer alacak ve bazı noktalarda imzalı/özel tasarımlı ürün satışı yapılacak.

     

    Sanatsever gençlere ayrıcalıklar!

     

    Vodafone ayrıca gençlerin sanat ve kültür faaliyetlerine katılımını artırabilmek amacıyla üniversitelerde ve internetteki sosyal ağlarda çeşitli özel etkinlikler de gerçekleştirecek. Bunlar arasında, Uluslararası İstanbul Film Festivalini, konuk yönetmenlerle söyleşiler ve çalışma atölyeleri düzenleyerek üniversitelere taşımak da yer alacak. Türkiye Vodafone Vakfı ''Düşler Akademisi" performanslarının yer alacağı etkinlikleri, Salon''da düzenlenecek.

     

    Cep Özgür kullanıcıları ise kültür sanat faaliyetlerini izlerken avantaj ve bilet kazanma olanaklarına sahip olacak ve festivallere katılacak sanatçılarla tanışma ayrıcalığını yaşayacaklar.

     

     

    Vodafone hakkında

    Vodafone 5 kıtada, 31 ülkede faaliyet yürüten, 31 Aralık 2009 itibariyle yaklaşık 333 milyon müşterisi ve 40 şebeke ortaklığı bulunan, dünyanın en büyük mobil iletişim şirketidir. Daha fazla bilgi için, www.vodafone.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Vodafone basın odası: http://www.vodafone.com.tr/VodafoneHakkinda/basin_odasi.php

     

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı Hakkında

    Kültür ve sanatın en nitelikli örneklerini sunmak amacıyla ve kâr amacı gütmeyen bir sivil toplum kuruluşu olarak 1973 yılında kurulan İstanbul Kültür Sanat Vakfı, İstanbul Film, Tiyatro, Müzik ve Caz Festivalleri ile İstanbul Bienali''ni düzenliyor; dünyaca ünlü sanatçı ve toplulukları özel etkinliklerinde İstanbullu izleyicilerle buluşturuyor. İKSV ile ilgili daha fazla bilgi için www.iksv.org

     

     

    Görseller için : www.iksv.org/press/vodafone adresini kullanabilirsiniz.

     

    Bilgi İçin:

    Arife Gamlı – Zarakol İletişim Hizmetleri – 0549 748 22 22

    Ayşe Bulutgil – İstanbul Kültür Sanat Vakfı – 212 334 07 11








  • böyle spronsorluklara para akıacağınıza yaptığınız %50lik zamların bir kısmını geri alın bari... bırakın yalakalık yapmayı millete...
  • 7 euro'luk boyayı 45 tl ye satıyo adamlar...
    http://www.iksvtasarim.com/?urun-383-Great-Big-color-pencil.html
  • tam bir reklam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok faydalı bi konu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun yardim yardimdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.