Şimdi Ara

vodafone net 18 gündür nakil bekliyorum sinirlerim bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar işyerimi sadece yolun karşısına taşıdım. 15 metre uzağa yani gelip eski dükanın olduğu taraftaki kutudan kesip yolun karşısındaki kutudan verecekler. tam 18 gündür bekliyorum. hergün arıyorum aynı terane işlemleriniz devam etmektedirde devam etmektedir.
    btk ya şikayet açtım ama düzen yok tabi devlet kurumunda hesap sorsunlar . işyeri olmasa sıkıntı yok tüm işim internetle sinirlerim bozuldu vallahi.



  • Evet, maalesef Bilgi Teknolojileri Kurumu'nun hiçbir fonksiyonu olmadığı ve Vodafone ve Superonline sırtlarını hükümete dayadıkları için her iki firma da "beğenmiyorsan BTK'ya şikayet et" pişkinliğinde. Zaten abonelik hesaplarınızdan her şikayet de ptomatik BTK'ya düşüyor aslında ama hepsinde çalışan insan malzemesinin kalitesi aynı.
    Tecrübelerime göre bir hareket istediğinizde tek kurum Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi ama onlar da sadece devlet dairesi olan BTK'yı sorgulayabiliyor. Yani e-devlet üzerinden CİMER'e "BTK'dakiler VodafoneNet için yaptığım şikayetimle niye ilgilenmiyorlar?" diyebiliyorsunuz... Kısa zamanda cevap dönüyorlar...bir iş hallolmuş oluyor mu? Tabi ki hayır

    Sabırlar dilerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.