Şimdi Ara

Vodafone NET alacaklar okuyabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Vodafone NET kullanıyorum uzun zamandır. 24 ay sözleşmemin bitmesine üç ayım kaldı sonunda bitecek ve kurtulacağım. Oturduğum bina yeni ve alt yapısıda yeni yani telefon hattı kabloları yeni bu yüzden internettimde kopma ve hız düşüklüğünü buna bağlayamam. Modemim'de yeni TP-Link TD-W8960N modemede bağlayamayız. İlk aldığımda Vodafone NET'i memnundum fakat daha sonrasında hep kopmaya başladı telefondan bağlandığım için aldırış etmedim daha sonrasında kendime bir laptop alınca sorunu burada yaşamaya başladım internet alamaz oldum bilgisayarda yaptığım speed testinde ise 1 Mbps bile internet alamadığımı gördüm. Normalde sözleşmeye göre AKK'sını geçince 3 Mbps'ye düşüyordu internet hızımız. Bunun yanı sıra müşteri hizmetlerini arayınca canlı desteğe ulaşmak oldukça zor labirent gibi ve günü geçmiş faturanız varsa sanırsam müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsunuz. Bilgisayarınızı uzun indirmelere bırakacaksanızda sabah uyandığınızda veya işten okuldan geldiğinizde ağ hatası yazısını göreceksiniz ve sinirden deliye döneceksiniz. Aslında tek Vodafone değil bütün internet sağlayıcıları böyle nerdeyse. Uzun lafın kısası ülkemizde malasef böyle bir alt yapı var ve buna kimse el atmıyor. Suçta onların değil devletimiz koyduğu kanunlar buna el veriyor.

    Not: İnterneti yalnız ben kullanıyorum.

     Vodafone NET alacaklar okuyabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdursun01 -- 22 Ekim 2016; 18:13:06 >







  • Tüm alt yapılar aynı değil.Bursa'da uydu net kullanıyorum. Dediğin gibi bir problemle karşılaşmadım ve son derece memnunum. Ne hız kesilmesi ne kopma ne de başka bir sorun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunun sebebi kronik hatalı olan modem olma ihtimali yüksek
    Sonu 60 ve 61 ile biten TP link modemlerine saldırı oluyor ve sapıtıyor

    Senin yerinde olsam birinden ödünç başka modem alır denerdim
  • Hocam Uydu Net'i amcamlara bağlattırdık test etmek için. Gerçekten güzel bir internet ve kurulum sırasında verdikleri modemde kaliteli bir modem. Fiyatlarıda oldukca uygun fakat şuanda pek müşterisi yok kalabalıklaştıkça hizmetinde ona göre azalacağı yönünde düşünüyorum.
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi olabilir belki @TİSKE denemek gerekir faydalı yorumunuz için teşekkür ederim.
  • farukdursun01 kullanıcısına yanıt
    Müşteri sayısının hızlı bir şekilde artması pek mümkün görünmüyor zaten. Çünkü her yerde altyapı yok ve yaygınlaşması için çok paralar harcanması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.