Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (257. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.360
Cevap
60
Favori
167.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • saykam S kullanıcısına yanıt

    gerçi epey olmuş soruyu soralı ama herkesin UpLoad hızı arttırıldı...Benimde 50 Mbps XDslL sözleşmem var daha önce UpLoad hızım 3 mbps gibi komik derecede düşüktü...Şimdi Okular ve Üniversiteler OnLine Eğitime geçti diye kıyak yapıp 7 Mbps çıkartmışlar...İki oğlum var Üniversiyede...gayet memnunlar... :)

  • Vodafone altyapı sorgulaması halen yapmadım. Numaramı ve her şeyimi girişte istiyorlar, üstüne durmadan aramaya başlıyorlar diye. 3 aydır mobilde taahhütüm bitiyor diye rahatsız edici seviyede ve saatlerde aradıkları için vodafone'a yeni numaramı vermeye bile korkuyorum. Bunu aşabileceğim yol var mı acaba?

  • Bana birkaç aydır fatura gelmiyor.bayiye gittim daha önce fazla kesilmiştir ondan gelmiyordur, bu aralar birkaç kişi daha aynı durumu sordu dediler.kontrol etti fatura gözükmüyor.Daha detaylı bilgi için müşteri hizmetlerini arayın dediler. Benim gibi bir süredir fatura çıkmayan varmı forumda acaba ? musteri hizmetlerinede bağlanamiyorum birturlu. Bağlanmanın bir yolu yokmudur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone vdsl geçmeyi düşünüyorum. Önerir misiniz. Nasıl teknik desteği olsun, interneti olsun iyi mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölgemde Turk Telekom VDSL2 var dostlar,sizce VodafoneNet ne kadar verimli olur?

    Hız/Ping/Jitter/Dow/Up ?

    Turk Telekom'dan geçilir mi,sırf ucuz diye?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayvan gibi zam yapmışlar o fiyata fiber alırım daha iyi

  • Merhabalar, Kablonet alyapısı ile 2 yıl Vodafone.net kullandım. Müşteri hizmetleri muazzamdı. Sorunlara çözüm hızları çok iyiydi ama kablonet altyapısı nedeniyle Yurtdışı server çıkışları özellikle konsol oyunculuğunda Pinglerimi çok yükseltiyordu. Kablonet in modemleri o kadar erişimi kısıtlamışlar ki, Bridge mode a alamıyorsunuz. MTU degerine ulaşmıyorum ve sistem 1340'a sabitlemiş dolaysıyla 1500 civarı olmadığı için Konsol sizi sürekli uyarıyor test yaptıgınızda. Frankfurt serverena bağlandığında 166MS Ping'e çıkıyordu onun dışında internet hızımda bir sıkıntı ya da kopma sorunu yaşamıyordum bir de Upload hızı 4mbit çok yavaştı. CGNAT havuzunda olduğum için ya sabit ip almam gerekti ya da garip şekilde Evdeki Zeyxel modemi Bridge modda kullanarak konsolun IP Almasını sağlayabilmiştim. Dolaysıyla daha önceki Oris Telekom ve TTNET Müşteri hizmetlerine ulaşamama sorunlarımdan dolayı yeni bir firma olarak Netspeed'i araştırıyorum. Eşim sürekli İnternet üzerinden çalışıyor. Bende film ve Oyun ağırlıklı kullanıyorum geceleri. Hız çok önemli değil(50mbit in altına inmedikçe) ama Ping ve stabilite çok önemli. Vodafone u iki yıl 99TL Sabit ücretle kullandım Cep telefonum da Vodafone oldugu için indirimlerle 50mbit (Zaten max 63mbit alabiliyorum) 135TL ye gelecekti. Risk alıp Netspeed'in 100mbitine geçmeyi düşünüyorum. Korkum sabit ip gerekecekse ektra gelcek olan 30TL. Çünkü daha üye olmadan CGNAT'tan manuel olarak çıkartamayız, IPv6 altyapımız da yok dediler. Keenetic Hero VDSL Modem ile kullanacağım.

    Tüm bunlara rağmen özellikle uzun süredir kullanan arkadaşlar önerir mi?





  • SAYKOOO14 kullanıcısına yanıt

    vodafone da sıkıntı olmuyor ama sana alt yapıyuı sunan firma çok etkili oluyor. Müşteri hizmetleri muazzam ama Kablonet gibi hizmet kiraladıkları firma konuyu çözemezse sıkıntı oluyor. Ama genel hız düşmesi kopma vs yok. Benim olayım konsol oyunculuğu malesef tv hattından alınca interneti ping ten kaçamıyorsunuz.

  • Mrb bir sorum olacak, vodafone evde İnternete başvurdum.sözleşme için 0850 549 79 79 nolu numaradan arandım.ancak bu numaranın vodafone ait olup olmadığı konusunda bir bilgi bulamadım internette.gerçekten bu numara vodafone evde internet kuryesine mi ait daha çnce karşılaşan oldu mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • seasqua S kullanıcısına yanıt
    🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴
  • Bolu merkezde kullanan var mı?

  • Evimde fiber kablo yok teknik ekip gelip kablo çekiyor mu ?

  • Hâlâ net master infinity 401 mi veriyorlar kablonet altyapısı kullananlara modem olarak? Ubee diye bir modem verildiğini de duydum hangisi daha iyi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orophim -- 25 Aralık 2022; 15:32:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar türkiye vodofone yönetimi gerçekten berbat ben vodofone kendi fiber hattını kullanıyorum 1000 bin mb net hızım var 410 tl ödüyorum sözleşmem bitiyor bana 1000 mb hız veremiyoruz 200 mb hız verebiliyoruz deniyor kendi fiberiniz nasıl veremiyorsunuz diyorum mh susup kalıyor turknet superonlıne 1000 bin mb hız veriyor bu ne saçmalık keşke binaya superonlıne yada turknet gelseydi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba, suanda superonline fiber 100 mn kullaniyorum. Taahhutum bitecek ve teklif ettikleri fiyat cok yuksek. Vodafonedan 200mb fiber icin guzel bir teklif aldim. (Vodafone calisani oldugum icin indirimli) ama daha once hic vod. Interneti evde kullanmadim. Kullananlar memnun mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevrans kullanıcısına yanıt
    8 ay önce yeni bağlattım ben de Vodafone altyapısında Vodafone net. Max hız 200 vardı ondan almıştım. 1000 önceki kampanyalardan aldınız herhalde şu anda istesenizde vermiyorlar. Ben arayıp sormuştum öyle bi paketimiz yok dedi. Saçma biliyorum diğer altyapılarda oluyor ama böyle verseler ben de geçicektim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • recep054gs kullanıcısına yanıt
    Kendi altyapısında kullanıyorum hocam ben Superonline altyapısında da sorun olacağını sanmam. Yalnızca 200 verdiğini bilmiyordum Superonline altyapısına da demek ki oluyormuş. Baska altyapıda Max 100 diye biliyordum. 8 aydır kullanıyorum ben ilk fiber deneyimim her şey gayet güzel. Max hızı alıyorum testlerde. Kesilme kopma filan da olmadı hiç. Nokia modem verdiler bi de. Tek sorun bana göre modeme admin girişi yapılamıyor id şifre bilmek lazım daha doğrusu. Ayarları çok kısıtlı oluyor root girişi yapmadan. Çalışansanız belki bağlatınca öğrenirsiniz diye de düşündüm. Geri dönüş yaparsanız güzel olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt

    Tabiki sorarim hemen. Yardimci olacaklarini dusunuyorum bu konuda. Modeme admin girisi yapilamadigini ilk defa duydum olur mu oyle sey ya. Bakalim ocak faturam kesilir kesilmez basvuruda bulunacagim hocam. Son ay cayma bedeli cikmayacagi icin subati bekliyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dezenfekte39 kullanıcısına yanıt
    Çok saçma gerçekten bin mb hıza çok alıştım fiber hatta isterse 2 bin mb hız bile rahat verebilir hız satışı 100 200 500 1000 olmalı nasıl bir saçmalıktır anlamadım gitti ayda 410 tl benden kazanıyorsun daha ne.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevrans -- 12 Ocak 2023; 20:52:28 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nevrans kullanıcısına yanıt
    Ben de anlamıyorum hocam alırken 1000 olsa onu alırdım ben de ama maalesef yapmıyorlar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.