Şimdi Ara

Vodafone Net Nakil Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Vodafone net fiber kullanıyorum. 25 temmuz tarihinde nakil başvurusunda bulundum. Sonrasında kuruluma gelen teknik ekip apartman girişindeki ankastre kutudan daireye kablo gelmediğini kablo tesisatını altyapı ekiplerinin yapması gerektiğini, ekiplere bilgi verdiklerini söyleyerek adeta kaçar şekilde gittiler. O günden sonra ne altyapı ekibi geldi ne kurulum ekibi. Vodafone müşteri hizmetlerini defalarca aradım kurulumun yapılmadığını söyledim. Defalarca arıza kaydı şikayet kaydı oluşturuldu konuyu üst birimlere aktardık dendi fakat 40 günü aşan süredir hala internet bağlanmadı.Btk'dan şikayet ettim. İptal talep ettim yüksek tutarlarda cayma bedeli çıkarttılar. Bulunduğum bölgede superonline altyapısı bulunuyor. Superonline bana geçmem halinde hemen gelip kablo tesisatını kurup interneti baglayacagını söylüyor. Ama Vodafone a cayma bedeli ödemek istemiyorum. Yıllarca birçok sağlayıcıdan internet hizmeti aldım hiçbiri bu kadar mağdur etmedi. Vodafone net ile buna benzer sorunlar yaşayan oldu mu? Nasıl ilerlemeliyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba abonelik sözleşmeleri yönetmeliği, nakil yapılan adreste aynı kalitede hizmet verilemiyorsa,
    tüketici hiçbir cayma bedeli ödemeden aboneliğini feshetme hakkına sahiptir diyor.
    Bırakın aynı kalitede hizmet vermeyi size hiç hizmet veremiyorlar. Bu durumda aboneliği fesh etme hakkına sahipsiniz. Bir çözüm yolunuz BTK olacaktı Fakat oraya zaten başvurmuşsunuz.
    gelen cevabı benimle paylaşırsanız bundan sonraki süreç hakkında yardımcı olurum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar aynı durumdan ben de müzdaribim. 1 ayı aşkındır aynı sebepten internet bağlanılamadı. Ben şimdi btk ya şikayet edip Superonline bağlatsam daha sonra Vodafone'un cayma bedeli çıkarma hakkı olur mu? Ve siz şu anki probleminizle çözüm bulabildiniz mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam daha fazla dayanamadım ve geçen hafta superonline a geçtim vodafonun 1.5 ayda yapamadıkları işi bir günde gelip yaptılar. İlginçtir superonline a geçince ertesi gün vodafone aradı nakil işleminizi yapalım vs. diye ben ise 1.5 ay nakil beklediğimi ve hizmet alamadığımı en sonunda superonline a geçtiğimi söyledim. Sonra benden iptal belgelerini mail atmamı ve cayma bedeli ödemeyecegimi söylediler. İstedikleri evrakları gönderdim ve çile sona erdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.