Şimdi Ara

Vodafone net rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle vodafone ekibine bana bu yazıyı yazdırdıkları için teşekkürü bir borç bilirim.

    efendim ben deniz kendi halinde 50 mbps limitsiz tarifesi olan sıradan bir vatandaştım.

    59 tl bir faturam vardı ve 100 gb kotası ile mutlu mesut geçiniyordum. (12ay 59tl, 12ay 69tl)(cekirdek aile - 50 mbps limitsiz, ismi bile sevimli ne güzel)

    uzun bir zaman geçtiği için tarihini tam hatırlayamıyorum ama mart ayı gibi bir telefon geldi vodafone du arayan. bulunduğum bölgenin artık 100mbps hızı desteklediğini ve benim tarifemin eski kotalı olduğunu artık bu tarifelerin olmadığını ve bana sınırsız 100mbps hızlı tarife önerebileceğini söyledi ben de kabul etmedim ve kapattım. sonra haziran ayı gibi yine arandım yine aynı bilgilerden sonra zaten efendim 70tl ödüyorsunuz(69tl olmasına 3 ay vardı) ben size bu 100mbps hızındaki tarifeyi 73tl ye sunacağım diyince bende iyi tamam dedim ki keşke demez olaydım. bu tarifeye geçtim. (fiber 100 mbps - s)

    neyse efendim benim fatura oldu 73tl bende eve gidince dedim ki dur şuna bir hız testi yapayım. 100mbps alıyoruz yani şunun şurasında iki gözümüz şenlensin. efendim ne göreyim 50mbps hız ile yola devam ediyorum. tabi aynı hızı daha fazla paraya alınca sinirlendim müşteri temsilcisini aradım. standart fiş takılı mı? sinyal var mı? modemi resetleyelim benimle kalın gibi komutlardan sonra kayıt oluşturuldu ve dönüş yapacakları söylendi. buraları hızlı geçecem efendim. belki 10 tane kayıt oluşturdum. 2 kere modem değişti, 1 kere aşağıdaki santraldan bir parça değiştirdiler defalarca oluşan kayıtlardan sonra hep sorun çözüldü demelerine rağmen 50mbps hız ile yoluma daha fazla para vererek devam ettim.(iki kere 10tl indirim verdiler sorunlardan ötürü) şimdi bu yukarıda yazdıklarım rezalet ile ilgili olan konular değildi. rezaletin başlangıcına geleyim.

    13.09 da evimi taşıdım ve haliyle internetimi nakil ettirmek istedim. müşteri hizmetlerini aradım taşındığım adresi verdim. bu arada ben internetten kontrol ediyorum apartmanımda hem süperonline hem ttnet fiber 100mbps hız sağlayabiliyor. müşteri temsilcisi altyapıyı bulamıyor bana daha düşük bir hız desteklediğini ve bu tarifeleri sunabileceğini söylüyor. bunun en hızlısı 50mbps 120 küsür tl lik bir tarife. tabi ki kabul etmiyorum 100mpbs hızı(ki yarısını alabiliyorum gerçi ama) 73tl ye kullanırken neden daha düşük hızı daha fazla fiyata kabul etmeyeceğimi bir türlü anlatamıyorum. sonra tekrar arıyorum başka bir temsilci yine altyapıyı bulamıyor yine daha düşük tarifeyi daha yüksek fiyata sunuyor bende bu sefer iptal ettirmek istediğimi söylüyorum. bana 750-800tl gibi bir cayma bedeli çıkacağını söylüyor. burasını tam hatırlamıyorum ama iptal edin demiş olabilirim.
    sonra tekrar müşteri hizmetlerini arıyorum ve bana şu şekilde bayiden bir dilekçe ile iptal başvurusu yaparsam cayma bedeli yansıtılmayacağını söylüyor, alt yapının 100mbps sağladığını fakat bana aynı tarifenin sunulamaması sebebiyle hattımı iptal ettirmek istediğimi belirtirsem cayma bedeli ödemeyeceğim belirtiliyor. neyse bu konuşmada bayi kanalı ile iptal başvurusunda bulunma seçeneği ile bitiriyorum.

    ayın 16'sında hattımı başka birine nakil ettirirsem cayma bedeli çıkmayacağını öğreniyorum. hemen müşteri temsilcisini arayıp bilgi alıyorum. bu arada bu görüştüğüm kişi işi bilen biri olduğu için kendisinden hattımı mevcut şekli ile taşıyıp taşıyamayacağını kontrol etmesini istiyorum ve bingo bu temsilci sağ olsun mevcut altyapıyı bulabiliyor ve aynı kullandığım tarife paketi yeni yere nakil için kayıt oluşturuyor. ertesi gün ekiplerce aranıyorum ve gün içinde nakil işlemini yapacaklarını söylüyorlar. mutlu son zannediyorsun ama asıl olay şimdi başlıyor. sonra 17:44 de bir mesaj alıyorum;
    iptal talebiniz doğrultusunda internet hizmetinize ilişkin cezai ücretlendirme faturanıza yansıtılacaktır. tabi mesajın şoku ile hemen müşteri hizmetlerini arıyorum ve nakil işlemi bekliyordum iptal mesajı aldım diyorum, sağ olsun hemen kayıt oluşturuyor.(ne işe yarıcaksa) 3 gün sonra tekrar durumu kontrol için arıyorum ve sürpriz kaydınız yok beyefendi diyor müşteri temsilcisi. neyse nasıl olmazı falan geçiyorum artık her şeyi kabulleniyorum ya aç yeni bir kayıt diyorum. açıyor 72saat içinde cevap verilecek diyor(nah verilecek birazda ağzımı bozayım artık).

    neyse artık eski hattımdan ümidi kesiyorum çünkü iptal olmuş geri getiremeyecekler. evde internet yok firmalara tarifelere falan bakıyorum bu kadar olaydan sonra salak gibi yine vodafone'a gidiyorum çünkü bana daha iyi bir tarife için kampanya birimine aktaracakları ama mevcut bir tarife olmadan bunu yapamayacağını söylüyorlar. yani abone olun bir güzellik yapacağız diyorlar zannediyorum. neyse efendim yeni evimde hangi tarifeleri sunabileceğini soruyorum 100mbps 100tl den bir kampanya olduğunu benim orada desteklediğini söylüyor.(bak sen şu işe)(tarifenin aslı bu çıkıyor bu arada 100mbps değil süper avantajlı fiber kampanyası (t) evde + 99 99 mbps limitsiz). abone oluyorum ve beni kampanya bölümüne aktarıyorlar. sağ olsun oradaki kişi bana sunabileceği bir indirim olmadığını söylüyor. yeni internetimle 100tl lik faturamla kalıyorum ortada allahtan model parası yokmuş bu tarifede derken eski modemi hatırlıyorum 10 gün içinde göndermem gerekiyor yoksa bana iteleyecekler parasını. mng kargo ile 10 gün içinde göndermem gerekiyormuş. deprem olduğu gün sistemler çalışmıyor kargo kabul etmiyor ertesi gün 10.gün gönderiyorum neyse bu da burada dursun da lazım olur. olayları halletmeye çalışırken modemi unutuyorum velhasıl. bu arada netyardım birimine mail atmamı söylüyor kampanyadaki kişi atıyorum bana ulaşıyorlar ama sonuç yok. indirim falan yok.

    bir haftadır yurt dışındaydım cep şubeden işlemlere bakarken gelecek işlemlerde 2 adet vodafone faturası görüyorum. 701tl ve 142tl. dün istanbul'a dönünce arıyorum gayet lakayt bir bayan incelemeler devam ediyor falan diyor da benim takatim yok telefonu suratına kapatıyorum. incelemeniz batsın. bugün btk ya şikayetimi yaptım ama buraya da yazma ihtiyacı duydum. hani işini düzgün yapan bir insan evladı vardır da ilgilenir belki diye. bizlerde iş yapıyoruz her konuda yapıcı olmaya çalışıyoruz. yok mu sizde 1 kişi işini düzgün yapacak?

    vodafone dan falan uzak durun demeyeceğim tabi ama dikkatli olun.

    rezaletim bu kadar teşekkür ederim







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.