Şimdi Ara

Vodafone Net TAAHHÜT İPTALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    Evimde Superonline fiber altyapısından Vodafone Net müşterisi olarak 100mgbit internet kullanmaktayım. Ancak 1 haftadır 120 dairelik sitenin hepsinde internet var ve sadece 2 Vodafone müşterisinde internet yok. Vodafone buna genel arıza deyip bir çözüm bulmamaktadır. Dolayısı ile bende taahhüdümü iptal ettirmek istiyorum bununla ilgili bir cayma bedeli öder miyim? Eğer cayma bedeli çıkartırlarsa nasıl itiraz edebilirim? Konu ile alakalı yol göstermenizi rica ediyorum.




  • Arıza kaydınız var mı yoksa sistem otomatik olarak genel arıza mı diyor? Kullanamadığınız sürelerle ilgili faturanızdan düşüm yapıldı mı?


    https://forum.donanimhaber.com/btk-tuketici-sikayet-sistemi-nasil-kullanilir-rehber--152027365-4#157041525

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Şöyle ki ben teknik sorun bölümüne bağlandığımda direkt olarak genel arıza var diyor ve müşteri temsilcisine aktarmıyor. Farklı bir bölümden müşteri temsilcisine bağlanıyorum ve orada derdimi anlattığımda ekip gönderin talebinde bulunduğumda genel arıza olduğu için direkt ekip gönderemiyoruz yanıtını alıyorum. 3 defa arıza kaydı bıraktım.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    Şöyle ki ben teknik sorun bölümüne bağlandığımda direkt olarak genel arıza var diyor ve müşteri temsilcisine aktarmıyor. Farklı bir bölümden müşteri temsilcisine bağlanıyorum ve orada derdimi anlattığımda ekip gönderin talebinde bulunduğumda genel arıza olduğu için direkt ekip gönderemiyoruz yanıtını alıyorum. 3 defa arıza kaydı bıraktım. Bana vodafone kullanıyorsanız internet tanımlayalım dediler ama kullanan olmadığı için tanımlayamadılar. Fatura henüz kesilmediği için süre düştü mü bilmiyorum vodafone tarafından da böyle bir öneri olmadı.

  • crackzz C kullanıcısına yanıt

    Arıza kayıtlarınız genel arıza var şeklinde mi kapatılıyor? Üstte gönderdiğim linkin ilk mesajında detaylı anlatım var o listeden VodafoneNet seçip kayıt açar mısınız hocam bu durumla ilgili bakalım size ne yanıt gelecek Btk üzerinden. Burada paylaşırsınız yanıt aldığınızda kişisel yerleri silip.

  • crackzz C kullanıcısına yanıt

    Hemen arayın hocam, kullanamadığınız süreler için faturadan ücret düşümü talep edin. Yapabiliyorsa anlık yapacaktır yapamıyorsa kayıt alır düşüm talebinizle ilgili.

  • ben bu durumu bahane edip taahhüt iptali yapabilir miyim?

  • Hocam merhaba bugün 16 mbps adsl kullanirken VDSL 50 mbps e geçiş yaptım taahhutum bitmesine az var diye o da Mart'ta bitiyormus sabah baya iptal etmeye çalıştım o ona aktardı o ona tarife geçişim olmamıştı daha aktivasyon da kalmış dediler modem vs.degismesi lazım benim şuan internetim kesildi evde bulunan başka modemi taktım o da üzerinde yanan ışığa göre kullanım kılavuzunda vdsl ışığı yaniyor az önce vodafoneden arandim sabah size geri döneriz denilmişti şikayet kaydı acamadiklsrini randevu için arandığımda istemiyorum vs eski tarifemden geri devam etmek istiyorum derseniz size yardımcı olurlar dediler ne kadar doğru böyle mi olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livazzxd -- 13 Kasım 2023; 17:30:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • crackzz C kullanıcısına yanıt

    Yapamazsınız çünkü genel arıza durumlarında bazı süreler var ama deminden beri Google dan bu süreleri aramama rağmen bulamadım. Bu sebeple tuketici.btk.gov.tr adresinden bir kayıt açıp bu durumu da başvurunuzda sorarsanız güzel olur bizler de bilgilenmiş oluruz. Belki de iptal oluyordur ama yasal düzenlemede gün süreleri vardı genel arızalar için şimdi onu bulamadığım için net konuşamıyorum maalesef.

  • livazzxd kullanıcısına yanıt

    Yazdığınızdan anladığım kadarıyla VDSL modeminiz yok ve VDSL tarifeye geçtiniz. ADSL tarifeye geri dönebilirsiniz evet ilgili işletmeci ile görüşün bunun için tabi cezası vs var mı bunu da sormayı unutmayın. Kesilmesi normal eğer VDSL destekli modeminiz yok ise ADSL cihazda VDSL çalışmaz.


    VDSL ışığı yanan cihazda kurulum yaptınız mı kullanıcı adı şifrenizle?

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Evet yaptım zaten bı ara modemimle ilgili problem oldugu için onu kullanmıştım tarifeye yeni geçtiğim için cayma bedeli vs. yok onu sordum sizce 235 TL'ye iyi midir VDSL 50 Mbps

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @livazzxd ADSL den VDSL e geçişler bazen anlık oluyor bazen de fiziksel müdahale gerektiriyor zaten ekibe bilgi vermişlerdir diye tahmin ediyorum size de buna dair sms gelmiş olması lazım. Yarına düzelir demişlerdir size veya 48 saat ifadesi kullanmışlardır. İsterseniz bekleyin VDSL olsun yok istemiyorum derseniz geçiş talebinizi iptal edip adsl 16 ile devam edin karar size kalmış.


    İlk yazdığınız mesajdan farklı algıladım konuyu.


    Fiyat mevzusunu hiç bilmiyorum @HesaplıBilgi daha net bilgi verebilir daha hakim konuya.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 13 Kasım 2023; 17:42:42 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam verdiğiniz bilgi için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • livazzxd kullanıcısına yanıt

    Taahhüt 1 yıllık ise ve memnunsanız 50 ile devam edin; biraz pazarlık edin belki fiyat kırarsınız.

  • Nasıl fiyat kırabilirim hocam blöf gibi mi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Farklı iss lerde daha uygun fiyat var falan filan; sürem dolunca iptal edeceğim gibi. Aramızda kalsın. 

  • livazzxd kullanıcısına yanıt

    Rica ederim.

  • crackzz C kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorunu şimdi bende yaşıyorum konuyla alakalı bilgi verir misiniz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.