Şimdi Ara

Vodafone Numara Rezerve Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba,


    Bildiğiniz gibi vodafone 0540'lı numaraları satışa sundu ve bir numarayı rezerve ederek, 1000 , 3000 ve 7500tl gibi özel numara ücretleri alarak hat tahsisi yapıyorlar.


    Bu güzel oltaya maalesef bende geldim, vodafone net eksik evrak mağdurlarını daha önce duymuşsunuzdur, aynı durum bu numara rezerve sürecinde de yaşanıyor.


    Kısaca süreci özetleyeyim.


    Mobil kanaldan başvuruda bulunuyorsunuz ve kurye adresinize gelerek kimlik fotoğrafınızı ve abonelik sözleşmesi evraklarını imzalatarak telefon üzerinden fotoğrafı çekip adresden ayrılıyor.


    Süreç bu aşamadan sonra başlıyor, evraklarınız vodafone gittiği için hattınızı açıyorlar ve kullanmaya başlıyorsunuz. 7500 tl ödeminizi ilk faturada yansıtıyorlar ve ödüyorsunuz


    Oda ne 1 ayın sonunda 1 sms ve sistemde evraklarınız eksik olduğu için hattınız kapatılacaktır 3 gün içerisinde verilen çağrı merkezi numarası veya bir vodafone bayiine gitmeniz gerektiğini belirtir bir mesaj.


    Çağrı merkezini aradığınızda hiçbir şekilde çözüm alamıyorsunuz bayiiye gidin cevabı ile karşılaşıyorsunuz. Vodafone ana bayiilerine gittiğiniz zaman ise bayiiler mobil kanal oldugu için kendilerinin işlem yapamadıklarını söylüyorlar bu şekilde ortada kalıyorsunuz hiçbir şekilde ulaşabileceğiniz bir kanal kalmıyor, günün sonunda süre dolduğu zaman hattı bir güzel kapatıp cayma bedeli ve mevcut faturlarınızı ödetiyorlar, ödediğiniz özel numara ücretide yanlarına kar kalıyor, ben BTK cimer vb tüm kanallardan şikayette bulundum ancak bir sonuç alamadım, hat muhtemelen kapanacak ve ödediğimle kalacağım.


    Adamlar sistemin açığını bulmuş kanun ve caydırıcılık olmadığı için istedikleri gibi at koşturuyorlar maalesef.


    Konuyu açma sebebim bu sürece dahil olacakların kısa bir araştırma yaparak başvuruda bulunaması malum şikayet sayfalarında binlerce bu şekilde girdi mevcut.


    Tam bir rezalet..








  • Bir sistem açığı buldukları felan yok klasik Vodafone beceriksizliği, bir sistem açığı demek için bir sistem olması lazım, bu firmaya aslan cesareti ile bulaşan herkese hayranlık duyuyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Çevremde garip bir şekilde Vodafone'dan başka operatör kullanmayan insanlar var hocam. Yani şöyle diyeyim çoğu tanıdığım Vodafone kullanıyor. İşin garibi herkes kötü olduğunu söylüyor ki 4 sene önce ben de kullandım bölgemde ses kesilmesi çok oluyordu. Buna rağmen halen kullanmaya devam ediyorlar. Ya bizde sorun var ya onlarda anlayamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çoğu daha ekonomik olduğu için tercih ediyor vodafoneyi. Türkcell fiyatları almış başını gitmiş. Türktelekom daha düne kadar fiyatlar Vodafone den daha pahalıydı an itibariyle bilmiyorum tabi. Birde Vodafone diğer iki firma gibi hediye internet konusunda pinti değil çark olsun diğer kampanyalar olsun bol bol internet veriyor. Vodafone kötü çekiyor diyip kullananların çoğu bu nedenlerle kullanıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla arkadasim benim de yeni bir hatta ihtiyacim vardi. ben de 540 li numara rezerve etmistim fakat sonradan hat ihtiyacim kalmadigi icin islemlere devam etmedim. Senin ve basina gelen tum insanlar icin uzuldum acikcasi.
    Yani is hatti gibi kullanacagimdan dolayi sifir numara oldugu icin niyetlenmistim acikcasi. Zaten bir sure sonra hatti turkcell e tasirim diyordum. İyi ki bulasmamisim.
    Gecen yil ne kadar kotu olabilir diyerek hattimi vodafone a tasidim fakat internet hizi berbat. Kadikoy de aksam saat 7 de whatsapp a bile baglanamiyordu dayanamadim dondum geri turkcell e
    Ama ben bu yasadigin durumu acikcasi vodafone un kasıtlı olarak yaptigini dusunmuyorum. Sistemlerinde veya isleyisindeki bosluk oldugunu dusunuyorum. Cok gecmis olsun tekrardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.