Şimdi Ara

Vodafone satıcısı ilk ay fatura bizden diye beni kandırdı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Ofisime bir satış temsilcisi geldi ve Avea'daki hattımı, tahattümü bozdurarak Vodafone'a numaramı taşırsam, ilk ay faturayı Vodafone'nin ödeyeceğini söyledi. Ve yanımda hattımı vodafona taşıdı. İlk ay faturam geldi satış temsilcisini arıyorum ben işten ayrıldım diyor, Vodafone'yi arıyorum öyle bir durum yok diyor yardımcı olan yok. Beni çok fena kandırdılar.

    Vodafone ile son görüşmemde sözlemenizde böyle bir madde bulunmadığından dolayı böyle birşey talep edemeyeceğim söyleniyor. 49 TL'nin hesabında değilim yaptıkları dolandırıcılığın hesabındayım. Bende hattımı geri taşıyorum Avea'ya. Eğer numara taşımak isterseniz Vodafone'ye güvenmeyin bilginize.



  • Vodafone pişmanlıktır. Bende taşıdım hattımı. Türk Telekom da yoğun kullanımda tam gün giden şarjım Vodafone da %15 kaldı.



    Çekim gücü burada zayıf. Bu yüzden Mh yi aradım. Hattınızda güncelleme yaptık düzelmezse sim kartı başka telefona takın, olmazsa tekrar arayın dedi. Oyuncak değil ki bu iş. Çekmiyor işte hattınız. En kısa sürede Turkcell ya da Turk Telekom a taşıyacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafonla ilgili çok şikayet var..mesela geçen yine birine bayi telefon tanımlamış ..bu ve buna benzer şikayetler çoğaldı...
    Bende vodafon kullanıyorum ama Faturasız olarak..iyi bir alternatif bulsam taşıyacağım..Vodafone artık mide bulandırmaya başladı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de faturali hat pişmanlık. Vodafone veya başkası değil yani.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral K kullanıcısına yanıt
    Vodafone, Turk Telekom veya Turkcell farketmez, başka bir şirkette olsa pazarlama işinde genelde çok fazla eleman değişimi oluyor. Bir insan işe girdikten 2-3 hafta sonra işi veya çalışma şartlarını beğenmeyip işi bırakabiliyor..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.