Şimdi Ara

Vodafone Türkiye'den telekomünikasyon sektörünün büyümesi için öneriler! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • sis651 kullanıcısına yanıt

    Burası Türkiye. Dolar üzerinden maaş almıyorum. Ayrıca tarifeler oldukça yüksek.

  • Önce dakika bazlı olan ve konuşulmayan sürelerin ücretinin tahsili gibi davranışlardan vazgeçin. Ondan sonra belki, ama belki başlığı oluşturan konuya giriş yapabiliriz.

    Telekomünikasyon sektöründe, abone sayısı %99'a ulaştı neredeyse. Kaç tane daha yeni aboneye satış yapabilirsiniz ki? Sektörün gelişmesi için yeni servisleri ucuz fiyata sunmalısınız ki tercih edilsin ama bu aşamaya gelebilmek için bireysel kullanıcıların bazı şeyleri kendi imkanları ile deneyimlemesi gerekiyor ki farkındalık oluşabilsin. Ama ne mümkün, basit bir sabit ip bile kazık fiyatlara satılıyor. Birey sabit ip ile bir bireysel NAS sisteminin farkındalığını yaşamadan, nasıl olacak da bulut depolama hizmetine başvuracak; ha, tabi ki hizmetin de kazık fiyatlardan sunulacağını hesaba katmak lazım sanırım.

  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    Bu yorumum sadece Voda'ya özel bir yorum da değildir.

  • Vodafone Sinirsiz paketlerinde kasitli hiz dusurme yapiyorlar. Ayni cihazda ayni anda hiz testlerinde en fazla 6 Megabit alirken sinirli Vodafone da en az 15 kat daha yuksek hizlar aliyorum. Bunu defalarca es zamanli ve farkli cihazlarda ayni konumda denedim sasmadi .


    Vodafone dan ciktim !

    Tavsiye etmem... Diger servislerinde de benzer cakalliklari vardir bunu yapan oralarda da yapar ...

    Rezalet !

  • Dalgasına diyorum onu zaten de operatörlerin masrafları da dolar üstünden. O yüzden çok ucuza bir şey satarak yatırım yapmaları vs. hikaye oldu artık. Hani bir ton para ödüyoruz ama ederi yok...

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.