Şimdi Ara

Vodafone Türkiye, İstanbul''da En Yüksek ve Düzenli Prim Ödeyen 3 Şirketten Biri Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
86.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

    VODAFONE TÜRKİYE,  İSTANBUL''DA EN YÜKSEK VE DÜZENLİ PRİM ÖDEYEN 3 ŞİRKETTEN BİRİ OLDU

    Vodafone Türkiye, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Türkiye''nin iktisadi açıdan en önemli şehirlerinden olan İstanbul''da en yüksek ve düzenli prim ödeyen şirketler arasında 3. sırada yer alarak, ödüllendirildi.

    Dünyanın en büyük mobil iletişim şirketi Vodafone, Türkiye''de anlamlı bir başarıya daha imza attı. Vodafone, dünyanın 34. büyük ekonomisine ve nüfusuna sahip İstanbul''un en yüksek ve düzenli prim ödeyen 3. şirketi olarak Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödüllendirildi. Türkiye''nin en kalabalık ve iktisadi açıdan en önemli şehrinde elde edilen bu başarı, Vodafone''un sosyal güvenlik konusuna ne denli önem verdiğinin önemli bir göstergesi niteliğini taşıyor.

    Vodafone, Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından farklı şehirlerde en yüksek ve düzenli prim ödeyen firmalara verilen ödüllerde, ülkemiz sanayi istihdamının yüzde 20''sini karşılayan İstanbul''da Vodafone en yüksek ve düzenli prim ödeyen 3.şirket unvanını elde etti, 1. Türk Hava Yolları ve 2.''de Arçelik oldu. SGK İstanbul İl Müdürü Mustafa Kuruca''nın katılımıyla, 12 Mayıs Çarşamba akşamı Cemile Sultan Korusu''nda düzenlenen törende ödül plaketi Vodafone Türkiye İcra Kurulu Üyesi ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Rengin Onay tarafından alındı.

    Vodafone Türkiye İcra Kurulu Üyesi ve İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Rengin Onay konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: ''Türkiye''nin en büyük kurumlarından birisi olan Sosyal Güvenlik Kurumu''ndan böyle önemli bir konuda ödülü tüm şirketim adına almaktan gurur duyuyorum. Türkiye''nin %55''lik üretim ve %45''lik ticaret hacmine sahip olan bir şehirde en yüksek ve düzenli SGK primi ödeyen 3.şirket olma unvanını elde etmemiz, sosyal güvenlik konularına verdiğimiz önemin taçlandırılması özelliğini taşıyor."








  • cok guzel bir haber tebrik etmekten baska diyecek bir sey yok

    zamanin da telsim hattan arkadasi arayip 1 dakikadan az bir sure konusurduk 70 e yakin kontur giderdi simdi ise duzelmis durumda ustelik devlete olan borcunuda duzenli bir sekilde oduyor helal olsun ne diyelim diger rakiplerinin ayni performansi yakalamasi dilegi ile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.