Şimdi Ara

Vodafone Türkiye'nin mobil abone sayısı 25 milyona yaklaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vodafone Türkiye'nin mobil abone sayısı 25 milyona yaklaştı
    Vodafone Türkiye, Nisan ayında başlayan 2023-24 mali yılının 3. çeyrek sonuçlarını açıkladı. Ekim-Aralık 2023 dönemini kapsayan 3. çeyrekte şirketin servis gelirleri 13 milyar TL olarak kayıtlara geçti.



    Vodafone Türkiye'nin mobil abone sayısı Aralık 2023 sonunda 24,9 milyon, M2M (Makinelerarası İletişim) dahil toplam mobil abone sayısı 29,1 milyon oldu. Faturalı abone sayısı ise toplam bazın %78’ini oluşturdu ve 19.4 milyona ulaştı. Sabit genişbant internet abone sayısı 1,4 milyon olarak gerçekleşti.



    Dijital kanalların aktif kullanıcı sayısı 17,5 milyona ulaştı



    Vodafone’un Vodafone Yanımda ve Online Self Servis gibi dijital kanallarını kullanan aylık aktif müşteri sayısı 17,5 milyona ulaştı. Vodafone’un dijital kanallarını kullanan müşterilerin aylık toplam etkileşimi (işlem sayısı) ise 390 milyon oldu.



    Ayrıca Bkz.6 Şubat depremlerinde mobil şebekeler neden çöktü? Afet durumlarında iletişimin devamı için neler yapılabilir?



    1,227 petabyte internet kullanıldı



    Ekm-Aralık 2023 döneminde toplam mobil data kullanımı 1,227 petabyte olarak gerçekleşti. Geçen yılın aynı dönemine kıyasla %18,7 artış yaşandı.



    Vodafone Türkiye'nin e-ticaret pazaryeri Her Şey Yanımda'nın ziyaret edilme sayısı 178 milyona ulaştı. Vodafone Pay’in ürünlerini kullanan toplam kullanıcı sayısı ise 5,1 milyona ulaştı. Şirketin 1.000’e yakın farklı işlem yapabilen kişisel dijital asistanı TOBi’nin aylık tekil kullanıcı sayısı 9 milyona, aylık sohbet sayısı ise 30 milyona yükseldi.



    Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, 2023-24 mali yılının 3. çeyrek performansını şöyle değerlendirdi: 



    “Vodafone Türkiye olarak, başarılı bir dönemi daha geride bıraktık. Buna göre, Ekim-Aralık 2023 dönemini kapsayan 3. çeyrekte servis gelirlerimiz 13 milyar TL olarak gerçekleşti. Bununla birlikte, müşterilerimize en iyi dijital deneyimi yaşatmaya devam ettik. Dijital kanallarımızı kullanan aylık aktif müşteri sayımız 17.5 milyona ulaştı. Müşterilerimiz için en iyi deneyimi sunmaya ve ülkemizin dijital hedeflerine katkıda bulunmaya devam edeceğiz.. 









  • Şuan uygun fiyata yüksek kotalı internet satan tek operatör Vodafone. Şimdi hemen "ama çekmiyor ki" diye atlayacaklar için belirteyim ne kadar ekmek o kadar köfte. Siz istiyorsunuz ki Turkcell gibi her yerde çeksin ama uygun fiyatlı olsun. Öyle olmuyor işte.


    Bölgenizde çekim gücü iyiyse Vodafone şuan 2010'lu yılların Avea'sı gibi. Avea'da o dönemler çekmezdi ama uygun fiyatlıydı.

    Çekimle alakalı sorun yaşayan, şehirde olmasına rağmen arayınca ulaşılamayan, sesi kesik kesik gelen, internette sorun yaşayan herkese senin hat vodafone mu diye soruyorum %70-75 hiç sekmeden bu operatör çıkıyor, 2024te hiç konuşulmaması gereken konular bunlar
    Yukarıda birisi yazmış 2010ların aveası diye çok doğru yorum, bir operatörün çekim, internet kalitesi geriye gider mi, vodafone gitti
  • vodafone çekmiyor ki nasıl bu kadar abone sayısına ulaşmış hayret. İnternet kullanımda kb ları sanırım mb cinsinden düşürüyor bu kadar erken biten internet vodafone da gördüm. (farklı bir hatla test edilmiştir)

  • İnsanların teknolojiden anlamadığının kanıtı bu haber. Daha dns kullanımına izin vermiyor Vodafone.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şuan uygun fiyata yüksek kotalı internet satan tek operatör Vodafone. Şimdi hemen "ama çekmiyor ki" diye atlayacaklar için belirteyim ne kadar ekmek o kadar köfte. Siz istiyorsunuz ki Turkcell gibi her yerde çeksin ama uygun fiyatlı olsun. Öyle olmuyor işte.


    Bölgenizde çekim gücü iyiyse Vodafone şuan 2010'lu yılların Avea'sı gibi. Avea'da o dönemler çekmezdi ama uygun fiyatlıydı.

  • Yüksek gb lı internet paketine ihtiyacınız olmayan operatördür kendisi. Çünkü istanbulun merkezinde bile 4G hızı olarak en fazla 5-6 megabit veriyorlar.
    Çekim kalitesi en kötü operatör. Taahhütüm bitince 2 katı da olsa başka operatöre geçicem. Bedava olsa kullanılmaz bu vodafone

  • blackkugu61 B kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Vodafone'un çekmediği yerler var. Diğer yandan çok iyi çektiği yerler de var. Bölgeden bölgeye değişir. Ben başta çok önyargılıydım mesela çekmez diyordum ama kullanınca ( kendi bölgemde ) Turkcell'den hiçbir farkı olmadığını anladım ve gayet de memnunum. Pahalı tarife sunmadığı sürece Vodafone'dan çıkmam.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Faturası daha ucuz desen değil, çekimi iyi desen değil, hızı hız değil. Neden vodafone?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende vodafone kullanıyorum hiç memnun değilim. çekim kalitesi çok kötü ve öteki hatlar çekerken çekmiyor, interneti çoğunlukla yavaş yada olmuyor. kontrat bitince bırakacagım.

  • Vodafone'dan günahım gibi soğudum.

    Çekim ve ses kalitesinin kötü olması bir yana, telefonumda özel DNS'e bağlantıya izin vermemesi benim için tahammül edilemez oldu. Zorla reklam izlemek zorunda kalıyordum Vodafone yüzünden. Dünya'da ne kadar iyiyse, ülkemizde o kadar kötü Vodafone. cüzi miktar daha fazla ödüyorum, kaliteli hizmet alıyorum. Düşmanıma tavsiye etmiyorum.

    Ayrıca, piyasaya ORANGE gelince göreceğim ben sizi...

  • Fa1c0N kullanıcısına yanıt

    Türkiyeye bu saatten sonra 4. operatör gelmez. Kazanç TL ile ama tüm harcamalar dolar üstünden.

  • Şanslıyım Vodafone Bulundugum Bölgede 80 90 mbps (gündüz fabrikada) evde 40-45 mbps basıyor hız olarak memnunum limitsiz kullanıcıyım. memlekete gittim mi bol bol küfür ediyorum.

  • Çekimle alakalı sorun yaşayan, şehirde olmasına rağmen arayınca ulaşılamayan, sesi kesik kesik gelen, internette sorun yaşayan herkese senin hat vodafone mu diye soruyorum %70-75 hiç sekmeden bu operatör çıkıyor, 2024te hiç konuşulmaması gereken konular bunlar
    Yukarıda birisi yazmış 2010ların aveası diye çok doğru yorum, bir operatörün çekim, internet kalitesi geriye gider mi, vodafone gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdengeçti00 -- 8 Şubat 2024; 16:19:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone bir kaç senedir kullanmıyorum sebebi küçük şehirlerde çekmiyor oluşu idi ama istanbul vs büyük iller de hiç sorun yaşamamıştım yorumları okuyorum da vodafone bayağı geriye gitmiş .

  • Bende durum sizinkilerden farklı Evde Turkcell ve turktelekomdan daha iyi çekiyor.

    Tabi Vodafone 3g yok diğerlerinin var ama 4.5 g az çekse bile 3 orta çeken Turkcell türk Telekomdan daha hızlı oluyor.

    Tavsiyem güncel Samsung telefonu almanız iPhone bile iyi çekmiyor.

    Düşünün iki hatta Vodafone biri iPhone 12 biri yeni çıkan vivo

    Vivo her zaman bir çubuk fazladan çekiyor.



    Aklı olan Turkcell veya turktelekom kullanmaz.

    Özellikle Türk Telekomun internette tekel oluşturup insanların altyapısını nasıl berbat halde bıraktığına bakın.

    Port bulunmaz altyapı başvurusunda bulunursun gelmez.

    Diğer sağlayıcılara engel olmak için ellerinden geleni yaparlar.

    Bu "yerli" şirketlerin devleti arkasına alarak insanları nasıl somürdüğüne bakın.Uzak durun.



    Telekom gelirleri ellerinden gidecek diye starlinke izin vermiyorlar.

    Kişisel çıkar ve menfaatleri uğruna ülkeye yeni teknoloji sokmuyorlar.

    Altyapıya başvurmak için gidersin lan sanki adamlar benim müşterim ben onlara internet satıyorum.



    Yok arkadaş lanet olsun bu sistemde kimin payı varsa.





  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Sınırsız Mobil,Sınırsız Şebeke içi görüşme,Hediye Çarkı,Geniş 4G kapsaması,Pass Paketleri,Turk Telekom'un çekmemezliğinden kaçıp,Turkcell`deki fiyatlandırmayı görüp Red tarifelerine taşınan aboneler,Freezone, vb. için Vodafone kullanılıyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tt kullanıyordum. iyi bir kampanya denk geldi geçtim vodafoneye. işyerim güneşlide istanbulun göbeğinde. internet sıfır çekiyor ve bu bina içi felan değil. sokağın ortası güneşli konutları önü. tt. den daha kötü o azda olsa çekiyordu. tcelle geçtim mecbur. yani nasıl bu kadar abone topluyor anlamadım başka yerlerde iyimi çekiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreXXX -- 9 Şubat 2024; 09:12:12 >
  • blackkugu61 B kullanıcısına yanıt
    Sinirsiz paketlerden dolayi vodafone abone yukseltti pas paketler olsun sinirsiz internet olsun vodafonede var cekim ve internet hizi dusuk ona birsey demiyorum turkiyede 3 kuruşa 5 kofte veren yok fiyat uygun pass paketleri bende 25 gb 1000 dk her yone vodafone ve sabit hatlar sinirsiz ve sinirsiz pass paketleri 106 tl oduyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benimde 2 ay kaldı bazen cinnet geçirtecek şekilde net yavaşlıyor değiştiricem bıktırdı ya

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.