Şimdi Ara

Vodafone TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar, 2 gün önce vodafone geçiş yaptım. Şu an saçma güzel 14 tarifesini kullanıyorum. Buna ek olarak vodafone TV paketi almayı düşünüyorum. Uygulamada mobil internetten yemediği yazıyor ancak internette bir çok şikayet var mobil internetten yiyor ve filmler için eksta ücret alıyor diye. Acaba aranızda deneyimleyip beni bilgilendirebilecek birileri var mı? Uygulamayı aldıktan sonra mobil internetimi yerse müşteri hizmetleriyle uğraşmak istemiyorum bu yüzden sizden bilgi alabilirsem sevinirim. Herkese iyi günler teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Red 20 plus tarifesindeyim ve vodafone tv 9.9 tl olan paketi kotadan yemiyor icindeki canli yayinlar dahil hicbirsey kotadan gitmiyor ama diger paketleri alirsan kotandan gider 9.9 tl olani alman gerekli ayrica pc dende tv.vodafone.com.tr adresinden izleyebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 25 Mayıs 2019; 20:35:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ediyorum cevap için. İnternette bir çok şikayet okuduğum için emin olmak istedim. Bu arada içerisindeki filmler için 9.9 tl dışında ekstra bir para isteniyor mu acaba o konuda bilgilendirebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomotiv O kullanıcısına yanıt
    İstenmiyor kardesim cunku icinde fazla film yok hep eski şeyler :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone çekiyorsa bulunduğun bölgede yararlanabilirsin tv den.Benim 10 tl lik paket elimde patlamıştı hiç izleyemedim çekmiyordu lanet operatör.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ücretli filmler var onları ayrıca ödeme karşılığında izleyebilirsin. Öde izle gibiydi sanırım ücretsiz olanlar da var. Ama tavsiye kesinlikle etmiyorum şahsen. Ordu merkezde hatta şehrin göbeğinde 4g çekiyorken bile doğru düzgün kullanamadım. Bi çeker bi çekmez kanalların bazılarını sanki frekans hatası varmışçasına çekmez(halbuki hepsi aynı netten?) donar bağlantı hatası der vs vs ben 2 ay kullandım ilk ay ücretsizdi 2. ay parayla çekilmez bu eziyet deyip iptal ettirdim. Vodafonun tüm servislerinin ustaca planlı para tuzağı olduğuna inanıyorum artık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şebboy kullanıcısına yanıt
    ucretli icerik yok icinde siz tivibuyla karistirmissiniz sanirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 2 Haziran 2019; 3:26:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evde tv olmaması ve kısa süreli internetsiz kalmam sonucunda aldım. Tlc trtbelgesel ve dmax özellikle izlediğim kanallardı daha doğrusu izlemeye çalıştığım kanallar. Sürekli olarak takılıyor ve bazen de hiç açmıyordu. Ücretli içerik kısmına gelirsek bazı filmlerin ücretli içerik olduğunu hatırlıyorum aklımda yanlış kalmış olabilir. Yanlış yönlendirmek değil tam aksine sonra benim gibi hayal kırıklığına uğramasın diye yazdım. Yoksa bana ne faydası yada zararı olabilir Vodofone tv almasının.

    Edit: şimdi aklıma geldi belki sorun benim cihazımdadır iphone kullanıyorum. Ama aynı hatayı hem telefonda hem de neti paylaştırıp kullandığım tablette veriyordu ve sadece bahsettiğim kanallarda yapması işin ilginç yanı.
    Vodafone TV
    Vodafone TV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 28 Mayıs 2019; 2:23:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben az önce "Bizim için şampiyon" filmini seyrettim ve donma ya da kotadan yeme söz konusu olmadı. Şimdi ise kanal d'de beğendiğim bir programı, program başlangıç saatine ayarlayarak, en başından seyrediyorum; yine takılma yok. Takılma konusu çekim gücü ile alakalı, bölgenizde vodafone ile ilgili bir problemi iz yoksa kesinlikle alınabilir bir servis.
    Beni vodafone'da tutan servistir ayrıca.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vodafone Turk Telekomdan iyi çekse şu Turk Telekom'a 35 GB için 80 TL vermek yerine Vodafoneye Sınırsız Vodafone TV + Sınırsız youtube paketi + Sınırsız Twitter + 15 GB + 1000 dakika için rahat 180 TL veririm. Keşke Turk Telekom kadar çekse de kullanabilsem. Tabi sınırsız paket sistemi olursa.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla seninle ayni dusuncedeyim ben gectim gerçi şu cekim olayi biraz duzelse 5G teknolojisi 2020 de Gelicegini soyluyorlar vodafone belki yatirim yapmayi tercih eder ve en iyi frekanslari alir Cunku tarifeleri oldukca iyi ay sonuna 20 GB kaliyor bile cunku hersey sinirsiz birtek evde mobil veriyi kullanamiyorum vodafone eskiden boyle degildi 3G zamaninda cok iyiydi Belkide 4G ye yatirip yapmadi Direk 5Gye yatirim yapicak bunu gorecegiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

  • Görünen köy klavuz istemez. Vodafone Turkcelle ve Turk Telekom ile rekabet etmez 5G'ye yatırım yapmaz.
    Çünkü şöyle bir gerçek var: Tamam bizler işimize gelen operatore numaramızı taşıyoruz,Türkiye'de operatörler arasında git-gel yapan dolaşan milyonlarca abone var ama halâ numara taşıma nedir bilmeyen,yada risk almak istemeyen,uğraşmak istemeyen,hatta hattımı taşırsam numaram değişir sanan milyonlarca Turkcell abonesi var.
    Çok basit örnek veriyorum ki bu örnek beni bu yazdığım görüş konusunda emin olmamı sağladı.
    Geçenlerde bir iftara gittim. 2.el telefon tarzı sıfır ve 2.el telefon satan TURKCELL TELEKOM VODAFONE tabelalı bir dükkan işlettigimi bildiği için iftara gelen bir genç numarasını degistirmek istedigini ama ücret istendigini bu yüzden numarasını Vodafoneye taşırsa ücretsiz değişecegini söyledi. Çünkü numara taşımak ücretsiz,bu şekilde para vermeden numaram degismis olacak dedi kendini akıllı sanan genç akrabam. Bu çocuk mali muşavirde stajyer bir öğrenci düşünün. Yaşlı bir teyze yada amca değil,18 yaşında sosyal medyaya takılan bir genç bile numaramı taşıdığımda numarasının degisecegine inanıyor. Zor ikna ettim degismeyecegine.
    Dükkana akşamdan akşama ve hafta sonları uğruyorum ama dûkkana gelen Turkcell abonelerini başka operatore hatlarını taşımaları için ikna edemiyorum korkuyorlar bişey olur diye. Fiyatlardan acayip şikayetçiler ama numaram değisir diye korkan da var,diğerleri iyi çekmiyormuş diye kesin kararını vermiş kişiler de var. Özellikle 50 yaş ve üstünü numara taşımak için ikna etmek daha zor.
    Vodafone bu durumu tabiki biliyor ve ağzımla kuş tutsam diğer operatordekiler bana gelmez diyor ve yatırımı risk olarak görüyor. Vodafonenin büyük bir abone akışı sağlaması için yatırımların yanında çok dikkat çekecek bir fiyat avantajı sağlaması lazım ki insanlar tercih etsin.
    Yatırım yaptın,kaliteyi eşitledin diyelim,fiyatlar digerleriyle aynı ise kazanılan abone öyle büyük rakamlar olmaz bu da yatırıma harcanan parayı karşılamaz.
    Medyayı takip ettigimizde Turk Telekom ve Turkcell'in 5G için çok hevesli ve girişimci olduğu görülüyor. Vodafone'nin ise Londra'da yaptığı 5G yatırımlarının bize faydası yok yurt dışında yaptığı 4G yatırımlarının faydası olmadığı gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 2 Haziran 2019; 5:11:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zaten 5G ye gecistede bu Cekim kalitesini yukseltmez ise kendi sonunu kendisi Getirir kimse vodafonu tercih etmez , suanda bu haliyle de ben vodafonun servetine servet kattigina inaniyorum ve kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez diye bir söz var illaki iyilestirmeye gidecek bu ne kadar olur veya olmaz bunu yasayip gorecegiz Ulkenin basindakilerda dagil zamanin da 3.5 g den 4 g ye gecmeyelim 4 sene daha bekleyelim 5 G ye gecelim diyorlardi kendiside oyle yapabilir bunlarin hepsi bir dusunce 😊😋



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 2 Haziran 2019; 3:22:20 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşyerinde 3 arkadaş kullanıyor kotadan yemiyor kesinlikle.

    Şahsen uygulamayı beğenmiyorum ve içeriklerde çok yetersiz kaldığı için kullanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.