Şimdi Ara

Vodafone ve Akbank'tan 'Kolay Reklam' iş birliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İşletmelerin dijital haritasını çıkararak ihtiyaçlarını belirlemek üzere Yarına Hazırım Platformu'nu geliştiren Vodafone Türkiye, Akbank ile yeni iş birliğini hayata geçirdi.

    Vodafone açıklamasına göre; Akbank Direkt İşim kanalını ziyaret eden Vodafone aboneleri, Kolay Reklam uygulamasından ilk 100 SMS'i hediye alacak. Hediye SMS'ler Kolay Reklam uygulamasının indirilmesinin ardından 3 iş günü içinde abonenin hattına yüklenecek ve 31 Mart tarihine kadar kullanılabilecek.

    Vodafone Türkiye bünyesindeki global inovasyon şirketi OKSİJEN'in geliştirdiği Kolay Reklam uygulaması, iOS ve Android akıllı telefonlara Apple App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz yüklenebiliyor.
    İşletmeler, Kolay Reklam uygulamasıyla lokasyon bazlı mesaj gönderimi yapabiliyor ve potansiyel müşterilerine kolayca ulaşabiliyor. Kolay Reklam'a kaydolmak veya üyeliği sürdürmek için herhangi bir ücret alınmıyor. Kolay Reklam, gönderim yapılan mesaj başına 17 kuruş olarak ücretlendiriliyor.

    Vodafone kullanıcısı işletmeler, uygulama üzerinden dilediği promosyon metnini kendisi yazıyor. Ardından 300 metre ile 1 kilometre arasında bir yayın alanı belirliyor. Bu mesafe içinde yer alan ve Vodafone izinli veri tabanında bulunan GSM numaralarına mesaj yoluyla tanıtım mesajını ya da promosyon duyurusunu iletebiliyor.

    Vodafone abonesi isterse kendi akıllı telefonundaki adres defterinden kişileri de hedef kitle arasına ekleyebiliyor. Mesajın iletilmesini istediği kişi sayısı ve kampanya süresi belirlendikten sonra anında gönderim yapılabiliyor.

    - "Yeni fırsat ve çözümler sunacak iş birlikleri geliştirmeye devam edeceğiz"

    Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, Vodafone İş Ortağım olarak Türkiye'de işletmelerin hızla dijitalleşerek yarına hazır şirketlere dönüşmesi için çözümler geliştirdiklerini dile getirdi.

    Yarına Hazırım Platformu'yla kurumları dijitalleştirecek hizmetler sunarken, onlar için işlerini büyütme fırsatları sağlamaya odaklandıklarını vurgulayan Aksoy, şunları kaydetti:
    "Tanıtım ve promosyonda işletmelerin erişimini genişletme hedefiyle hayata geçirdiğimiz Kolay Reklam çözümünü, Akbank Direkt İşim kullanıcısı olan Vodafone kullanıcılarına ücretsiz sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Müşteri kitlelerini ve işlerini büyütmek isteyen tüm Akbank Direkt İşim kullanıcılarını, Kolay Reklam'la ilk 100 mesajı Vodafone'un hediyesi olarak kullanmaya davet ediyoruz. İşletmelerin dijitalleşerek yarına hazır olmaları için rekabetçilik ve verimlilik sağlayan yeni fırsat ve çözümler sunacak iş birlikleri geliştirmeye devam edeceğiz."

    Akbank Direkt Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz ise Akbank Direkt İşim uygulamasıyla iş yeri sahibi müşterilerine, iş ve kişisel hesaplarını tek bir ekrandan takip edebilecekleri, bankacılık işlemlerini kolaylıkla tamamlayacakları ayrıcalıklı bir platform sunduklarını ifade etti.

    Oğuz, bu kanalla işletmelerin dijitalleşme sürecine destek olurken, lanse ettikleri kampanyalarla işletmelerin özel ürünlerle tanışmasını ve avantajlı koşullarla bu ürünleri deneyimlemelerini hedeflediklerini aktararak, "Vodafone ile yaptığımız iş birliğiyle potansiyel müşterilerine ulaşmayı hedefleyen işletmelere Kolay Reklam uygulamasından ücretsiz SMS hediye ederek, dijitalleşme sürecindeki desteğimizi güçlendirmeyi amaçlıyoruz" değerlendirmelerini yaptı.


    Vodafone Kolay Reklam Nedir?

    Vodafone Kolay Reklam uygulaması ile çevrenizdeki Vodafone’lulara SMS göndererek en kolay yoldan ulaşabilirsiniz.

    Vodafone Kolay Reklam uygulaması ile,
    - Gönderim yapacağınız alanı (300 metre-1 km arası)
    - Gönderilecek kişi sayısını (10-500 kişi arası)
    - Gönderilecek zaman aralığını (1 saat – 7 gün) belirleyebilirsiniz.


    Vodafone Kolay Reklam’ın avantajları nelerdir?
    • İstediğinizde SMS gönderimini durdurup, istediğinizde tekrar başlatabilirsiniz.
    • Önceki gönderimleriniz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşmak istediğinizde gönderim raporunu e-mail adresine gönderebilirsiniz.
    • Büyük firmalar gibi reklam yapmak için yüksek maliyetler harcamanıza gerek bulunmamaktadır.
    • Ayrıca, gönderdiğiniz SMS’leri hem kendi telefon rehberiniz hem de Facebook hesabınızda paylaşabilirsiniz.

    http://www.vodafone.com.tr/Is-Ortagim/KolayReklam.php







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.