Şimdi Ara

Vodafone Yeni ipad alicam yardim lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar bugun vodafone na ayirttigim ipad almaya gittim fakat kutusunu gorunce tereddute dustum ve almadim.
    Kutuda ipad 32 GB wifi cellular yaziyordu. Satisci arkadas bunun ellerine dun geldigini ve yeni ipad oldugunu soyledi. Fakat kutuda 4G yazmiyordu. Model numarasi A1430 olarak yaziyordu.
    Sizce bu yeni ipad mi? Cok tereddutte kaldim eger yeni ipad ise hemen alacagim.
    Yardimlarinizi bekliyorum yeni ipad sahipleri???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam al degilse geri verirsin, ayrıca bir wi-fi modeli var wi-fi + 3G var. Seninki wi-fi olabilir
  • vodafone dan uzak durun tavsiye etmiyorum özellikle ipad konusunda
  • Evet yeni iPad. Ülkemizde 4G yok bu sebeple yazmıyor (İlk serilerde yazıyordu)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satan arkadaş da geçen hafta sattıklarında 4 G yazdığını fakat dün gelen ipadlerde cellular yazdığını söyledi. Kendisi ısrarla bunlar yeni ipad desede ispad edemiyorum diye söyledi. Ben de tereddüte düştüm ve almadım fakat araştırıyorum sabahtan beri herhalde bunlar yeni ipad. Mediamark da satılan new ipadlerin kutusunda da 4G yazmıyordu.
  • Bak cihaza mağazadayken önünde kamerası varsa arka kamerası büyükse gibi birşeyler vardı onlara bak önünde camera olan new ipaddi sanırım.Bİlgili biri yazarsa iyi olur ben öyle ibliyorum çünkü.Bakarsın değilse almazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'dan alınan ürünlerin malzemeleri diğer ülkelerde satılanlara göre daha kaliteli oluyormuş gibisinden bişey duydum doğrumudur acaba?
  • Bende vodafone den aldim32,4g hemen kutusuna baktım evet 4 g yazıyor .ama ben vodafone yeni getirdiğinde almıştim belki arkadaşın dediği gibi kutular farklilastirmistir. Ipadlari ayirt etmenin en güzel yani lense bakmak ve ekrana yakından bakmak hemen farkediliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutuyu açsalardı aslında kameradan veya ekrandan anlamak kolay olurdu fakat kutu kapalı jelatinliydi ve ancak satış sözleşmesi imzalandıktan sonra açabileceklerini söylediler haklı olarak...
  • 1.si Vodafone'dsan uzak dur diyen arkadas, ben Vodafone'dan kontratli iphone4 yine kontratli ipad2 ve kredi karti ile iphone4s aldim ve hicbirinde sorun yasamadim hatta red musteri oldugum icin birsuru + sini gordum ve cevremde 1 tane bile bu konuda sikayeti olan yok.

    2.si Apple, yanlis hatirlamiyorsam mahkeme karari ile 4g yazisini cellular olarak degistirdi zira Amerikadaki 4g standardi ile Avrupadaki 4g standardi birbirinden farkli, Bu yuzden kutuda onceden 4g yazar iken simdi farkili yaziyor Koskoca Vodafone sahtekarlik yapacak degil. Buda Apple' in kendi sitesinden ispati.


    Sonuc: Vodafone'dan gonul rahatligiyla yeni ipad'ini alabilirsin.




  • İnternet bağlantısı çok önemliyse kesinlikle Turkcell tercih etmelisiniz. Dual carrier'i Turkcell kadar iyi sağlayan başka operatör yok. O zaman gözünüz 4G falan görmez. Çok net !

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık 4G olmayan ülkelerde cellular yazıyor. Bu arada sanki gidip sokak arasındaki tezgahtan mal alıyorsunuz. İşi gücü yok, Vodafone size yeni ipad diye başka bir cihaz kakalıyacak.
  • Arkadaşım bende turkcellden yeni ipad 16 gb + 4g aldım bende alırken çok tereddüt ettim arkada yeni ipad yazmıyordu ayrıca 4g değil cellular yazıyordu. fark olarak ipad 2 den farkı öndeki ipad resmindeki ana ekran mavi ayrıca kutuda icloud ibaresi var. arkadaşlarında dediği gibi yeni gelen ipadlerde 4g yazmıyor artık dış kutudan bunlara bakabilirsin. açtıgında ise klavyede dikte seçeneği oluyor ipad 2 de bu seçenek yok umaraım yardımcı olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: funsal85

    Arkadaşım bende turkcellden yeni ipad 16 gb + 4g aldım bende alırken çok tereddüt ettim arkada yeni ipad yazmıyordu ayrıca 4g değil cellular yazıyordu. fark olarak ipad 2 den farkı öndeki ipad resmindeki ana ekran mavi ayrıca kutuda icloud ibaresi var. arkadaşlarında dediği gibi yeni gelen ipadlerde 4g yazmıyor artık dış kutudan bunlara bakabilirsin. açtıgında ise klavyede dikte seçeneği oluyor ipad 2 de bu seçenek yok umaraım yardımcı olur.

    Dictation sadece ingilizce klavyede oluyor. Türkçede olmuyor. Ona da dikkat etmek lazım.
  • 2 lira fazla ver turkcell den al bence sonra orda cekmiyor burda cekmiyor ugrasıp durusun walla ben vodafone yüzünden elimdeki iphone dan sogudum bir de az kalsın bana ipad satıyolardı. 2 sene once bulundugum bolgede cekmiyor dedim tamam haklısınız dediler ilgilencez dediler hala ilgilenecekler bende hattımı korkarak avea tasıdım ama iyiki tasımısım vodafonenun cekmedigi her yerde full cekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karti

    vodafone dan uzak durun tavsiye etmiyorum özellikle ipad konusunda

    Çok doğru söyledinnnnn gözünün yağını yiyim
    Ben vodafoneden yeni ipad aldım gibi valla
    Ayarlarda sınırlamalar yok ingiltere malı 6 aydır bulamadım silmeyi
    Basılı tutuyorum uygulamaların üstüne silme çıkmıyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Zuper Gahraman -- 10 Ağustos 2012; 14:38:31 >
  • cellular=4g, yalnız us modeli olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Extreme Victory

    1.si Vodafone'dsan uzak dur diyen arkadas, ben Vodafone'dan kontratli iphone4 yine kontratli ipad2 ve kredi karti ile iphone4s aldim ve hicbirinde sorun yasamadim hatta red musteri oldugum icin birsuru + sini gordum ve cevremde 1 tane bile bu konuda sikayeti olan yok.

    2.si Apple, yanlis hatirlamiyorsam mahkeme karari ile 4g yazisini cellular olarak degistirdi zira Amerikadaki 4g standardi ile Avrupadaki 4g standardi birbirinden farkli, Bu yuzden kutuda onceden 4g yazar iken simdi farkili yaziyor Koskoca Vodafone sahtekarlik yapacak degil. Buda Apple' in kendi sitesinden ispati.


    Sonuc: Vodafone'dan gonul rahatligiyla yeni ipad'ini alabilirsin.


    Gayet Aydınlatıcı Bir Açıklama Yapmış Arkadaş.


    Bende Vodafone'nun BB9300 Kampanyasından yararlandım. Herhangi Bir Sorun Yaşamadım.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.