Şimdi Ara

VoLTE, VoWiFi ve EVS Nedir? Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom durumları nedir? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
9
Favori
46.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wizard12 W kullanıcısına yanıt
    Evet müşteri temsilcileri durumdan bihaberdar yaşıyorlar. 6 görüşme ve 24 saatin ardından çözüme ulastirmistim. Ancak bu sefer de 2 gün sonra yine aynı hatayı verdi. Sunucu hatası. Vodafone aramaya korkuyorum, zira sinirim bozuluyor verdikleri tepkilere.
    VoLTE, VoWiFi ve EVS Nedir? Turkcell, Vodafone ve Turk Telekom durumları nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gulnare G kullanıcısına yanıt
    Volte ile vowifi in Ses kalitesi aynı mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mutalvarol M kullanıcısına yanıt
    İkiside çekim gücüne göre ses kalitesi değişiyor. Sürekli düşen, paket kaybı olan internette vowifi kullanamazsın. LG g6 kullanıyorum. WiFi sinyali düşünce otomatik vowifi kapanıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wifi ile arama özelliği-hizmetini çevremdeki kimse bilmiyordu. Tüm turkcell kullanıcılarınınkini açtım :) 1 ay önce turkcell den vodafone a geçtim. Turk telekom da düşünmüştüm fakat wifi arama hizmeti vermemesi benim için vodafone tercih sebebi oldu. İş yerimde eksi katlarda çok çalışıyoruz ve wifi arama bulunmaz bir nimet. Turkcell de de vodafone da da bu özellik gayet güzel çalışıyor. Ses kaliteleri de gayet yeterli. Türk telekomun bu hizmeti neden hala vermediğini anlayamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi9t telefonda bu özellik doğrudüzgün çalışmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone'da vowifi ile uçak modunda ben arayabiliyorum ama dışarıdan aranamıyoruz, kapalı veriyor tel. Bu sistem böyle mi çalışıyor bilen yok mu??? Sadece ben mi arayabiliyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 2 Şubat 2020; 15:23:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt
    valla sistem öyle çalışmıyor normalde ama Vodafone biraz beceriksiz o konuda, sms'ler de uçak modu açıkken gelmiyor vodafoneda. Turkcell'de sorunsuz çalışıyor sistem. ama tavsiyem uçak modu ile kullanmamanız, telefon kendi geçsin gerekli gördüğünde wifi calling'e, çünkü biri arayınca çalmama ihtimali var sms gelmeme ihtimali var, evdeki modem güçsüz kalıyor olabilir (turkcell için diyorum, vodafone'da 1gbit modeme de bağlansanız düzgün çalışmıyor )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxAndreii -- 2 Şubat 2020; 16:37:18 >
  • Turkcell'e Redmi Note 7 için destek vermiyor diye şikayette bulunmuştum, hala vermiyor ama destekledikleri cihaz sayısını baya bi arttırmışlar
  • FoxAndreii kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. 20 Şubat'ta paketim bitince numaramı turkcell'e taşıyıp deneyecem bir de. Olmazsa en azından şu Bip olayı varmış. Umarım o olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: the_exorcist

    Teşekkürler. 20 Şubat'ta paketim bitince numaramı turkcell'e taşıyıp deneyecem bir de. Olmazsa en azından şu Bip olayı varmış. Umarım o olur.
    Turkcell'de sorun yaşamazsınız hocam, bip'teki olayı ben yurtdışında kullanıyorum gayet iyi oluyor
  • Şu an uçak moduna aldım telefonu denemek için ve arkadaşımda Bulgaristan a gitti iş için onun telefonuda uçak modunda ve wofii ikimizdede aktif ve birbirimizi wofii üzerinden arayıp aranıp sorunsuz kullanabiliyoruzki ikimizinde hattı Vodafone ve telefonlar iPhone 6 ve 7, yani bizde herhangi bir sorun oluşmadı ve ben uçak modunda iken normal yurtiçi çağrılarıda sorunsuz alıp konuşabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattım Türk Telekom cihazım ise Xperia X compact VoLTE destekliyormu destekliyorsa nasıl açılıyor acaba yardımcı olabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tel : Xiomi Mi Note 3

    Hat : Vodafone Faturasız

    Modem : Airties5650TT

    ISS : Turknet


    Xiaomi için gerekli ayarları yaptım. Volte simgesi gözüküyor ve ayarlarda wifi araması seçeneği var. Ancak vowifi simgesi çıkmıyor ve telefonun ims durumu kısmından da girince wifi sesli arama kullanılamıyor olarak gözüküyor. Aile profiline kısa bir süre geçip çıktım ama kısa denememde de çalışmadı. Acaba port açma vs gibi şeyler mi gerekiyor? Bu tam olarak bu modemde nasıl yapılıyor ve ayarları nedir ?
  • Turkcell hatlı Redmi Note 8'de VoLTE de, VoWifi da güzelce çalışıyor ama ne SMS geliyor ne de SMS gidiyor. Sadece SMS gelmesi bile kâfi ama çözemedim bir türlü.

    Farklı bir cihazdan yaydığım hotspota bağlanıp denedim. Yine gitmedi. Bu nedenle ağ kaynaklı olmadığını düşünüyorum (yine başka birinden deneyeceğim tabi).

    Redmi Note 8 üzerinden çalışan Vodafone hatta SMS gidiyor ama gelmiyor. Evdeki aynı ağa bağlı olduğu için yine ağ kaynaklı olmadığını düşünüyorum.

    IMEI tamirli cihazım. Bu nedenle IMEI tamirsiz bir cihazda denemeye çalışacağım ama Vodafone hat kullanan RN8 de IMEI tamirliydi. Ondan olacağını da sanmıyorum.

    Bir çözüm yolu olsa keşke. SMS gelse yeterli, cihazımı tamamen uçak modunda kullanacağım evde ama yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smaug kullanıcısına yanıt
    İmei tamiri vowifi servislerini etkileyecek bi şey değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşündüm. Turkcell Teknoloji Uzmanı belki etkiliyordur dedi. Maksat olabildiğince sıkıntı çıkartacak olayı elemek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, allah rızası için şu p30 pro için vowifi nasıl ayarlanıyor. bir türlü çözemedim.
  • Hattın en yardımcı olalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam. Uzunca bir süre yurtdışında olacağımdan dolayı, Vodafone faturalı hattımı, hatta VoWifi üzerinden 542yi aramak suretiyle, faturasıza geçirdim. Geçiş 4 gün içinde gerçekleşti ama şimdi VoWifi özelliği de gitti. Halbuki bu özelliği roaming ücreti ödememek için kullanıyordum. Vodafone faturasız ile bu özelliği çalıştırabilen var mı?

  • ilidili kullanıcısına yanıt
    Vodafone da hatırladığım kadarıyla faturalı faturasız ayrımı yok, aç kapada yok, bir süre bekleyin duzelir diye umarım, düzelmezse de derdinizi anlatabileceğiniz biri zaten yok müşteri hizmetlerine işi düşene geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.