Şimdi Ara

Volvo 2010+ harita güncellemeleri artık ücretsiz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    2010 yılında gelen Sensus navigasyon bildiğiniz gibi ayrı olarak satılan DVD ve arabaya özel satılan PIN kodu ile güncellenebiliyordu. Volvo artık bu stratejiden vazgeçti ve tüm navigasyon güncellemelerini bedavaya sunmaya başladı. Yani artık aşağıdaki resimdeki sistemlerden herhangi birisi aracınızda mevcutsa güncellemeleri ücretsiz olarak USB üzerinden alabileceksiniz.

     Volvo 2010+ harita güncellemeleri artık ücretsiz


    Güncellemeler için buraya tıklayabilirsiniz

    Burada dikkat edilmesi gereken nokta en sağdaki Sensus sistemine sahip olan araçların harita güncelleme öncesinde Sesus sürümlerini güncelleştirme gerekliliği. Bu güncelleştirmeyi herhangi bir yetkili servisten yapabilirsiniz. Güncelleştirme sonrasında navigasyon uygulaması versiyonu 1100 veya daha üzeri olmalı. Eğer güncelleme yapmadan haritaları indirip atmaya çalışırsanız sistem size PIN kodu soracaktır. Bu sistem güncellemesi ise yükleme aşamasındaki PIN kodu kısmını kaldırıyor ve sanırım sistem üzerinde bir kaç ufak değişiklik daha yapıyor.

    V.30.16.02 versiyonlu haritaların boyutları ise şu şekilde:

    Türkiye - 3,56 GB
    Tüm Avrupa (Türkiye dahil) - 21,39 GB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcCopat -- 26 Eylül 2016; 13:34:14 >







  • Ben flash belleğe indirip aracın USB sine taktım ama bir hareket olmadı. Yüklemek kendiliğinden mi oluyor yoksa bir şey yapmak gerekli mi acaba?
  • Flash belleği takıp NAV tuşuna basınca yeni harita bulundu güncellemek ister misiniz diye soracaktır. Bu işlem yaklaşık 3 saat sürecek. Sistemi kapatıp sonra tekrar devam etmek mümkün. Benim güncelleme hala bitmedi... Sürdükçe güncelliyor yavaş yavaş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceta

    Ben flash belleğe indirip aracın USB sine taktım ama bir hareket olmadı. Yüklemek kendiliğinden mi oluyor yoksa bir şey yapmak gerekli mi acaba?

    Ayrıca belleğin FAT32 formatında olması gerekiyor. İndirici program bunun hakkında bir uyarı veriyor ama gözden kaçırmak oldukça kolay.
  • Sistem ve harita güncellemesinden sonra son durum:
    (Yeni köprüler maalesef henüz eklenmemiş)

     Volvo 2010+ harita güncellemeleri artık ücretsiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.