Şimdi Ara

Volvo bakım fiyatları (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.872
Cevap
32
Favori
277.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU kullanıcısına yanıt
    Müdüre benden de selam olsun, 10 sene önce araç hala garantideyken gitmiş bulundum - bedava bakım yapsalar gitmem!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bence yetkili servisler içinde en iyisi Evo. Şimdiki adı ile Otomol. Sahibi değişti ama kadrosu aynı diyorlar. Volcar'a servis demeye bin şahit lazım. Ustadan çok ön büro görevlisi var etrafta. İçerisi araç dolu ama araçların başında iş yapan kimse yok. Yahu madem tüm işlem 2 saat sürecek, ben serviste neden 6 saat kaldım! Şu her arayana sabah gelin demekten de vazgeçseler fena olmaz. Örneğin benim araçla 13:30'da ilgilenmeye başladılar. Peki o zaman beni servise 10:00'da niye çağırdınız? 2 saatlik iş için 3 saatlik zaman diliminde çağırabilirsiniz ama herkes niye aracını sabah bırakıp akşam almak zorunda ki!

  • Bu ara Volcar Altunizade'nin müdür değişti. Yeni müdür Koray bey, Volvo Arkas yedek parçada çalışmış daha önce. Tüm ön çalışmamı yaparak gitmiştim :) Ön bürodaki görevli akşam 4-5 gibi alırsınız aracı deyince, ne ilgisi var 2 saatlik iş bu filan dedim. Devreye müdürü soktum, tamam derhal alıyoruz, yıkamaya girince size haber vereceğiz dediler. Değişen birşey olmadı yine 4'de çıktım servisten.


    Bir hikaye daha: ayrıca iki ampul değişecekti, kolonlarda temassızlık oluyor bazen dedim. Buna karşılık "e sizin iş uzun elektrik departmanına gidecek, oradan teknik departmana gelecek" dediler. Peki ne oldu? Diskleri ve balataları söküp takan aynı kişi aynı yerde ampulleri de değişti, ses sistemini de kontrol etti. Hani departman departman gezecekti araç!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maeglin3

    Merhaba arkadaşlar.
    c70 kullanıcısıyım, geçtiğimiz günlerde periyodik bakım için yetkili servise gittim. 120bin olduğu için ağır bakım için triger seti ve kayış değişimi tavsiye ettiler ancak araçta VVT ve motor kulakları da değişecek dendi. Fiyat aldık vs. daha sonra birkaç özel servis aradım, kabaca verdikleri fiyat yetkili servisin fiyatı ile aynı oldu ki yetkili servisteki fiyata periyodik bakım vs de dahildi. Özel servis sadece ağır bakım fiyatı verdi. Hani yetkili servis XX fiyat verdiyse onlar XX-1 gibi bir rakam verdi. Sizce ne yapılmalı?

    Yetkili servisin değişmesini söylediği parçalar:

    motor kulakları(sağ, sol ve alt)
    aks körük kiti
    triger kayış seti
    VVT kasnağı emme ve egzoz
    v kayışları ve gergi bilyaları
    termostat kiti
    bobin

    İstanbulda tavsiye edeceğiniz bir yer veya fiyat bilgisi varsa çok yardımcı olursunuz.

    merhaba, işlemleri hangi servise yaptırdınız, memnun kaldınız mı acaba?





  • ÇAĞLAR SERTAN KASIMOĞLU kullanıcısına yanıt
    “O araba bir daha bu servise giremez” cümlesine çok takıldım. Özelden veya buradan bu kişinin ismini gönderirmisiniz tanımak isterim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba

    2008 Dizel S40 sahibiyim ama motordan baya gürültü gelmeye başladı. Baktırabileceğim İstanbul içi uygun ve kaliteli hizmet verebilecek yer/usta önerisine ihtiyacım var.

    ACİL HELP  

  • upppp

  • whitebaby kullanıcısına yanıt

    youtubede arada izledigim formens motor adli tamazan usta var arac bakimlari problemleri kendisi yapiyo istersen istn isen bi göster ara belki fikir sahibi olursun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEHZADE63

    youtubede arada izledigim formens motor adli tamazan usta var arac bakimlari problemleri kendisi yapiyo istersen istn isen bi göster ara belki fikir sahibi olursun

    Teşekkürler...

  • whitebaby kullanıcısına yanıt
    Bostancı Volcity’e güvenle gidebilirsiniz. Yıllardır tercih ediyoruz. Hatta ilk götürdüğümüzde yetkili servisin bir önceki bakımda yapmadığı bazı eksikleri direkt olarak göstermişti.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • V90 CC B5 alındı geçen hafta şirket adına. Ancak dizel olduğu için bir de AdBlue eklentisi yapılması gerekli. Yakıt kapağının yanında bir de AdBlue kapağı mevcut. 11lt aldığını ve birkaç ayda bir kontrol edilerek 5 lt'nin altına düşmeden eklenti yapılması gerektiğini iletti teknik danışman.

    Nedir bu AdBlue'nun satın alım raconu? Opet, PO? Fark eder mi?

  • Arkadaşlar yakın zamanda volvo servisinde periyodik bakım yaptıran oldu mu, kaç para istiyorlar?
    2018 model V40, 45000 km de, yıllık bakım zamanı gelmek üzere aracımın, bakım ücretini merak ettim servisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gastrosoleus kullanıcısına yanıt
    Merhaba geçen hafta yetkili serviste 2018 S60 T3 ün 2. Bakımını yaptırdım 4 bin civarı tuttu (buji ve sıvı değişimi ücretin içinde).

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Periyodik yag ve fltre bakimini Aralik ayi icerinde S80 2011 2.0 T aracimi 3200 tl ye yaptirdim.Zeytinburnu Arkas Volvo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colakoğlu -- 26 Aralık 2021; 21:47:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 7.yıl bakım için yetkili servisler ortalama 2000 ile 3200 arası fiyat verdi. İlk defa bu sene yetkiliye gitmicem maalesef.

    Bu yıl sadece 5 000 km yaptığım için bakımı es geçecektim ama yağ ve filtresinin değişmesi gerektiğini okudum forumlardan, burdan vs. Bu yüzden Mann marka Yağ, Hava ve Polen filtrelerini 430 tl ye aldım. Yağı da Motul ya da Castrol alacağım 400 kusur tl ye. Bu yıl sdece yağ ve filtresini değiştirmeyi düşünüyorum. Hava ve Polen filtresini de seneye kullanırım. Yetkililer seneye daha da çok pahalı olabilir. Araç v40 d2. 57.000 km.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servisler artık kabaca 6 yaştan daha eski aracı olan Volvocuları görmek istemiyor. Y servisler S90, XC90 dolu. Çoğu şirket adına kayıtlı ve şoförlü. Şoför sabah aracı bırakıyor, akşam şirket adına kesilen faturayı alıp çıkıyor. Fatura şirket adına kesildiği için niye fazla, bu ne vs diyen yok. Y servisler de bundan çok memnun. O yüzden arada eski model Volvo binen biri geldi mi, yüzüne bile bakmak istemiyorlar. Hepsinde, şimdi bu soru sorar, pahalı bulur, sorgular vs bakışı var. Aracın model yılına bakılmaksızın 2 milyonluk araca da 200 bin tllik araca da aynı ücret seviyesinden hizmet verildiği için (ki bunda bir gariplik yok tabii) siz de zaten gitmek istemezsiniz :))

  • Arkadaşlar herkese merhaba.


    2016 t3 için yetkili servisten bakım fiyatı olarak 3900 lira dediler. Buji değişimi için 1200 lira, fren hidroliği için de 500 lira dediler. Yakın zamanda bakım yaptıran var mı ? Özel servislerde fiyat nedir ? Ankara içi özel servis tavsiyesi olan var mı ?

  • haacar kullanıcısına yanıt
    Yetkili için bana çok normal geldi bana hocam. Nisan ayında daha pahalıya yaptırdık yağ ve filtre için. 4500 den fazla almışlardı sanki. Tekrar bakmam lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 model s40 için bixenon sanırım far ampul patladı nerden temin edebilirim,bilgisi olan İnternet üzerinden nerden alabilirim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2016 T3 S60 için özel serviste bakım yaptırdım filtrelerim vardı
    84bin km
    Yakıt filtresi
    Yağ
    İşçilik ile 2000₺ e yaptılar
    Balata ve değişime 1200₺
    Toplam 3200₺

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.