Şimdi Ara

Volvo s40 2008 1,6 dizel Değerli üstadlarım yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba
    Aranıza yeni katılmış ve yeni bir volvo almış çaylak olarak bir kaç sorum olacaktı
    bir kaç ay önce 2008 volvo s40 aldım.. Aklımda deli sorular şuan
    araç şehir içi ortalama 11,2 lite yakıyor. bu normal bir değer midir ?
    tam depo şehir içi ortalama 380 km çıkarıyor ortama hız 20 15km arası
    aracı kısa mesafa kullanıyorum ortalama
    şimdi yeni bir sorunum var motor ışığı yaktı ve 3000 deviri geçmiyor biraz araçtırma yaptım paltikür fitresi sorun olabilirmiş
    araç çok hantal kalıyor sizde de öyle mi merak ettim.
    partikül fikresi yakıtı bu kadar etkiler mi veya başka bir sorunu olabilir mi aracın gerçekten yardımcı olursanız sevinirim zira yoksa satacağım artık dert oldu başıma



  • Selam, aynı arabayı kullanıyoruz. Yakıt tüketiminiz normalden biraz fazla. Ekrandan anlık tüketimi izleyerek bu arabanın nasıl kullanıldığında az yaktığını öğrenmeye çalışın, kısa bir süre içinde ayağınız buna alışacak ve yakıt tüketiminiz bir depoyla şehir içi 550 km' yi bulacaktır. Ben de ilk aldığım zamanlarda sizin değerlerinizde yakıt tüketiyordum.

    Diğer problem ya partikül filtresi sıvı katkısı ya da kızdırma bujileri. Bende de aynı problem var ve bazen "Patinaj önleme servis gerek" uyarısı veriyor.
  • Merhaba, ayni sorun bizde de vardı şehir içinde 12 litreleri görüyorduk. Öncelikle partikül filtresini temizlettik ve adm sıvısını doldurduk. Sonrasında EGR valfi çalışmıyormuş onu değiştirdik. En son Enjektör ayarına gönderdik, enjektör memeleri bozulmuş. 4 bin liraya enjektör memeleri degisti. ( enjektör memesi takan usta yakıt fiyatlarına gelen zam yüzünden akaryakıt istasyonlarının cakalligina bağladı. Bu günlerde bu sorun çokmuş.) şimdi şehir içerisinde 8 litre civarı yakıyor. Bunları yapın düzeleceğine Emin’im.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.