Şimdi Ara

volvo s80 acil yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2007 model Volvo s80 aracım var 15 gün önce hareket halınde birden motor durdu kenara çektim 10 dk bekledim çalıştı sorun yok 1 hafta sora tekrarladı bunu yine bekleyince çalıştı sorada sordum bu sorunu yasayan arkadaşlar olmuş pompanın orada kütüğe bağlı basınç sensörünü değiştirdi pompacı arabada bir sey yok oh geçti dedik araba aksam evin önünde çalışmaz oldu çekiciye yükledim servise götürdüm özel servise enjektörlere bakım yapıldı ama yine sonuç yok araba çalışır gibi yapıyor ama bir arızadan yakıt kesiliyor pompamıdır beyin midir bilemedim şimdi pompacı bakıyor ama fikri olan basına gelen var mı birde 6 ay önce bir chip uygulaması yapılmıştı hiç bir sorun olmamıştı ama onun yüzünden olabilir mi bilemedim beyinciye eski haline getir dedim beyindeki programı eski haline getirdi nasibimize ne çıkacak bakalım



  • pompadada gözükmedi özelde care bulamayınca şimdi yetkili servise getirdik ankarada grup volvo da onlarda bakıyor ne cıkacak bakalım arabada 2 ile 5 enjektör arızası diye gösteriyor arızayı şilince calışır gibi oluyor 2 3 saniye sonra tekrar istop ediyor basına gelen yada fikir verebilecek birileri önerebileceğiniz bir yer var mı danışabileceğimiz
  • Onceklikle gecmis olsun.

    İnsallah sorununuz bir cozume kavusur. Problem hakkinda bir bilgim yok ancak grupta da cozulemezse veya deneme yanilma yoluna gidilipte uzamaya kalkarsa size daha once grup'tan ayrilmis bir usta onerebilirim. Daha once buna benzer bir probelemi olan S80 'I yaptiktalarini gormustum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimdir bu ustamız abicim sen yinede her ihtimale karsın yazda bizde bulunsun ismi numarası
  • dentist80 D kullanıcısına yanıt
    Eski ismi Volvoto simdiki adi ise Voloto. Forum icinde de Ankara'da ki Volvo kullanicalari icin onerilen bir ozel servis.

    Sahibinin adi burada cok gecmistir Ilker usta diye ancak kendisinin bransi elektiriktir.

    Orada motor, yuruyen aksam vs. Genel isleri yapan ustalar Selim ve Ilyas ustalardir. İkiside kendi kaanatimce durust bilgili ustalardir fakat ozellikle Selim ustayi oneririm.

    Selim usta durust, caliskan, tecrubeli ve guvenilir bir ustadir.

    Grup Volvodan ayrildiktan sonra grupta tecrubeli eleman kalmadi aslinda. Cunku Voloto tamamen Grup'tan ayrilan ustalarin actigi bir yer Grupta ise yeni elemanlar var.

    Selim usta ufak bir kazadan sonra Grupta toplanan bir aracin ufakta olsa ama onem arz eden bir hatayi bulup onlemini almaya calismisti orada. Grubu kotulemek istemem ancak dogru olan ve kimsenin basina gelmesini istemedigimiz bir olay icin bildiklerimi gorduklerimi burada paylasiyorum.
    Voloto olarak degil ama Selim usta olarak onerimi yapiyorum tum forum arkadaslarima. Kendisini Voloto bulabilirsiniz. Ben direk Selim usta ile sahsi numarasindan irtibata gecip ona gidiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.