Şimdi Ara

VOLVO V40 Cross Country Ana Konu (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
213
Cevap
11
Favori
99.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aşkın0345

    Mayıs 2013 ten beridir v40cc t4 ps sahibiyim.
    Sehir ici 9 Ltd ortalama ya sahip. Ankara'nın ciddi trafiğinin oldugu bir kullanım rotamız var.
    Cok fazla özen göstermeden Ankara bodrum 6,4 lt, 110 U geçmeden ve sıkıştırmadan bir sürüş ile Ankara bodrum 5,4 lt. Klima kapalı.
    Yol tutuş cok Guzel. 17 inch cantlarin da faydası var.
    Yağmur sensörü bazen abartiyor ama genelde is görüyor.
    Start stop sistemi insanı deli eder. Ben turbolu bir aracın motorunun sık sık durup çalısmasından memnun değilim o nedenle hep kapalı.
    Powershift vitesler düzgün ama son zamanlarda kalkışlarda az gaz verirseniz ve yolda hafif rampa ise, 2. Viteste aracın altından ilginç sesler geliyor. Yani sanırım devir 2. Vites icin az geliyor ama 1. Vitese de geçmiyor ve biraz hızlarına sesler kesiliyor.
    Kliması mükemmel.
    Bozuk yollarda kapı iclerindenmidir, yoksa emniyet kemerinin direklerde kaplama altında kalan bolumlerindenmidir bilmiyorum tık tık sesler geliyor.
    Direksiyon cok iyi ancak park manevralarda alt taraflarda direksiyonu çevirirsen bazı gerilme sesleri vb geliyor. Sıkı bir altyapı veya uygun bir mafsal sistemi yok gibi konforsuz.
    123 vitesler spor olmayan modda bile seri ancak 180 beygirlik bir araç, gaza bastığında 5 ten 4 e geçince insan ani bir ivme bekliyor ama olmuyor. Önce nazik bir vites düşürme, sonrasında turbonun devreye girme süresi bekleniyor, sonrasında da ivmelenme başlıyor.
    Rampalar acı vermiyor nekadar uzun olursa olsun.
    Frenler bence mükemmel. 2 kez acil frenlere yapmak zorunda kaldım ama satabilirsiniz bozmadan sağolsun bana gereken yardımı yaptı. Diğer araçlarımın frenlerinin sıktığı yerde defalarca denedim en ufak bir şişme veya vibrasyon yok.
    Kesinlikle uzun yollarda sizi yormuyor.
    Muzk sistemi ve telefon bağlantısı iyi is görüyor. Tek eksiği bir üst versiyon sistemi seçmeliymisim.
    Yokuşlarda kalkarken biraz seri kalkayım derseniz hemen patikama düşüyor.
    Kesinlikle 4 kişilik bir araç. Bagajı malesef ufak.
    Merak ettiklerinizi cevaplamaktan memnun olurum.
    Sevgiler....




    Hocam merhabalar,şu an 2013 V40 Cross Country Premium alma arifesindeyim,uzun uğraşlar sonucu bu araca karar kıldım,72.000 fiyat var,sizce bu fiyat nasıldır,bende Audi A1 1.4 Tfsi 122 Bg.var ve performansından ve Stronic şanzımanda acaip memnunum,şehir içi ortalaması 7.1,fakat araba artık ufak geliyor,fiyat olarakda aynı fiyata 116i tercih edeceğime V40 sanki bana daha fazla hitap ediyor diye düşündüm(Yaş 40)bu yazınızdan baya bir süre geçti,şu an yine aynı şeyleri söylermisiniz, ve ne tavsiye edersiniz,Selamlar!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: arabaci_58

    O ozellik sonradan takılabilen ya da opsiyon bir ozellik ama 2014 sonrası araçlarda gelmiyor farklı bir sistem kullanılıyor artık

    Yani sensus birakildi mi? Artik yerine ne kullaniliyor 2015 modellerin geliş tarihi belli değil acaba yeni sistemi beklemek daha mi mantikli kafam karisti benimde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Suan hali hazırda sarılan araçlarda zaten yeni sistem mevcut beklemenize gerek yok şuan gelen araçlarda zaten ruhsatta 2014 yazsada 2015 model araçlar aslında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deren05 D kullanıcısına yanıt
    Selam, Yoğunluktan uzun zaman oldu giremedim.

    V40 CC halen benim için gözde bir araç. Dar ama oldukça güvenli bir araç. Halen memnunum.
    Yol tutuşu, frenlemesi, ivmelenmesi(bendeki T4) halen tatmin edici.
    Powershift otomatik şanzıman biraz konforsuz ama kesinlikle işini sıkıntısız hallediyor.
    Ufak tefek fabrikasyon sıkıntıları var ama artık çözülmüştür sanırım. Benimki ilk üretimlerden.

    Kısaca halen, BMW1 veya Mercedes A-C-CLA-GLA yerine tercih edeceğim bir araç.

    Hayırlısı olmuştur umarım.

    Selamlar....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskitzi

    Aracımın birkaç fotoğrafınıda aşağıda bulabilirsiniz.

    cip havası veriyormu araba içindeyken sevgiler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskitzi

    Merhaba arkadaşlar,

    Aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım. Yaklaşık 1 aydır volvo v40 crosscountry sahibiyim, 2.000 km. de şu an için araç ve araçtan çok memnunum diyebilirim.
    aracım d2 powershift advance paket, üzerinde ekstradan 18" jant, çift renk deri koltuk ve bakır konsol kaplama bulunmaktadır.
    Merak ettiğiniz noktaları elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.


    selamlar nasıl memnunmusunuz araçtan bu zamana kadar bu kadar teknolojik sistemle donatılması sizce avantajmı dezavantajmı ve arabaya bindiğinizde sedanlardan yüksekte bir araca binmenin hissini yaşıyormusunuz
  • Konu ne kadar yavaş ilerliyor. Kimse yazmamış uzun zamandır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 highlane tdi Jetta satılıp bu araç alınırmı birde Subaru x var Aklımda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda o kadar araba konusulmasina rağmen kimsenin bu araçtan bahsetmemesi acikcasi çok garip. polonun 80000 tl ye satıldıgi zamanda bu araç f/p aracıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8000 km kullandim,su anlik bir sıkıntısı yok. gayet konforlu bir arac. d2 motor %70 sehir disi (110-120 kmh) ortalama 5 lt yakti. duz yol 90 kmh de 2.5-3 lt yakiyor.vitesler devir 2 ye gelmeden geciyor fakat performansi etkilemiyor. hizlanma olaylarinda arac cok atak degil fakat ortalama kullanıcıyi tatmin edecek seviyede. yuksek hizlarda hizini guzel koruyor.16 inc jant olmasina ragmen yol tutuşu güzel. cross country dense de arac krsinlikle cip havasi vermiyor,zaten yuksekligi neredeyse normal sedanlardan bile alçak. aracin arkasi dar 3 kisiyle sigilmiyor desem yeridir. dilim dondugunce anlatmaya calistim,sorular varsa yine dilim dondugunce cevaplayabilirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kavcakarugur

    8000 km kullandim,su anlik bir sıkıntısı yok. gayet konforlu bir arac. d2 motor %70 sehir disi (110-120 kmh) ortalama 5 lt yakti. duz yol 90 kmh de 2.5-3 lt yakiyor.vitesler devir 2 ye gelmeden geciyor fakat performansi etkilemiyor. hizlanma olaylarinda arac cok atak degil fakat ortalama kullanıcıyi tatmin edecek seviyede. yuksek hizlarda hizini guzel koruyor.16 inc jant olmasina ragmen yol tutuşu güzel. cross country dense de arac krsinlikle cip havasi vermiyor,zaten yuksekligi neredeyse normal sedanlardan bile alçak. aracin arkasi dar 3 kisiyle sigilmiyor desem yeridir. dilim dondugunce anlatmaya calistim,sorular varsa yine dilim dondugunce cevaplayabilirim.

    Merhaba hocam. Kesinlikle burada aracın konuşulmaması şaşırtıcı. Bizleri "Volvo V40: O Sensin" sayfasında takip edebilirsiniz. Hatta aramızda V40 CC kullanan arkadaşlar da var. Ben V40 sahibiyim. Aramıza katılmanızı isterim. Yorum ve görüşleriniz herkese faydalı olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kavcakarugur kullanıcısına yanıt
    araba alma arefesindeyiz, hangi markanın forumuna girsek herkesin arabası fiyat performans aracı maşallah...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1984

    araba alma arefesindeyiz, hangi markanın forumuna girsek herkesin arabası fiyat performans aracı maşallah...

    zaten insanlar kendilerine mantıklı geldiği için alıyorlar araçlarını. kimse kazık yemek için almıyor. hele ülkemizde araçlar bu kadar pahalıyken. sonuçta sizin de bir düşünme kabiliyetiniz var. artılarını eksilerini hesaba katıp alırsınız. forumda herkes yardımcı olsun diye kendi araçlarının özelliklerini yazmış. araştırmak size kalmış.
  • Merhabalar, volvo v40 d2 premium icin bayiden 88000tl, volvo v40 cc d2 premium icin bayiden 93000tl fiyat aldim bugun. Sizce bu fiyatlar uygun mudur? Boya koruma ve oranin servisinde yuzde 10 indirim hediye ettiklerini soylediler. Bu fiyata sifir volvo iyi geldi ama bilemedim. Cc de aynalar marspiyeler ve arka tampon siyah. Ve 4cm yerden yuksek. Saymadigim sey varsa hatirlatirsaniz sevinirim. Bunlar icin 5k tl fark verilirmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f117a

    Merhabalar, volvo v40 d2 premium icin bayiden 88000tl, volvo v40 cc d2 premium icin bayiden 93000tl fiyat aldim bugun. Sizce bu fiyatlar uygun mudur? Boya koruma ve oranin servisinde yuzde 10 indirim hediye ettiklerini soylediler. Bu fiyata sifir volvo iyi geldi ama bilemedim. Cc de aynalar marspiyeler ve arka tampon siyah. Ve 4cm yerden yuksek. Saymadigim sey varsa hatirlatirsaniz sevinirim. Bunlar icin 5k tl fark verilirmi?

    Merhaba.

    V40 advance kullanıcısı olarak premium donanım yerine advance almanızı öneririm.

    Fiyatlar iyi gibi gözüküyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    fiyati ttec doseme ve 5" high performance ses sistemi ekstra eklenmis bir premium donanim araca aldik. beyaz renk ici bej. 87500 e verirler gibi geliyor bana. daha buyuk bir ekrana bixenon farlara far yikama sistenie dvd oynaticiya pek ihtiyac duymuyorum. advance e gerek yok gibi geldi bana. advancei hangi ozelliginden dolayi oneriyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f117a

    fiyati ttec doseme ve 5" high performance ses sistemi ekstra eklenmis bir premium donanim araca aldik. beyaz renk ici bej. 87500 e verirler gibi geliyor bana. daha buyuk bir ekrana bixenon farlara far yikama sistenie dvd oynaticiya pek ihtiyac duymuyorum. advance e gerek yok gibi geldi bana. advancei hangi ozelliginden dolayi oneriyorsunuz?

    Bildiğim advance premium farklarını yazayım;
    1)7 inch orta ekran
    2)Tft gösterge paneli(3 modlu)
    3)Adaptif bi xenon far
    4)Far altı led gündüz drl lambalar

    Bence en çok parasını hakeden ve aradaki farka değecek donanımlar bunlar.

    Tabiki kişisel tercih sonuçta premium da alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baska bir soru sorsam. Bizde suan 3008 var peugeot 1.6ehdi auto6r. Araba 1600kilo ve hantal olusundan sikayetciyiz yavas kalkiyor araba. Bu v40lar 3008 den daha da agir. Torklari beygir gucleri ayni ve 3008 den daha agir. Ayni hantalligi yasarmiyiz? araba Ilk kalkarken falan boyle bir sikayetiniz varmi? Ortalama bir serilik ariyoruz arabada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f117a

    Baska bir soru sorsam. Bizde suan 3008 var peugeot 1.6ehdi auto6r. Araba 1600kilo ve hantal olusundan sikayetciyiz yavas kalkiyor araba. Bu v40lar 3008 den daha da agir. Torklari beygir gucleri ayni ve 3008 den daha agir. Ayni hantalligi yasarmiyiz? araba Ilk kalkarken falan boyle bir sikayetiniz varmi? Ortalama bir serilik ariyoruz arabada

    Ben öyle bir hantallık hissetmiyorum.

    Ortalama bir kullanıcı için yeterli olduğunu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyi ozaman ben ondan korkuyordum. Ozaman yakin zamana bir test surusu ayarliyayim benen iyisi tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.