Şimdi Ara

VOLVO V40 D2 Mİ? A3 SEDAN TFSI MI? GOLF 7 1.4 TSI ACT Mİ? GOLF 7 1.6 TDI MI? CIVIC HB 1.6 i-DTEC Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sizden yardımlarınızı bekliyorum. Gördüğünüz gibi oldukça kararsızım. Yazdığım araçlardan 0 veya düşük km'li 2.eli olacak şekilde Max. 75-80000 tl ile en mantıklı hangisi olacaktır? Bu araçların hepsini görsem de, çoğunu test etme imkanım olmadı. Ailem küçük. Boyum 1.90 ancak D segment pek düşünmüyorum. Herkes gibi az yakması, konfor ve zarar etmemesi isteklerim arasında. Motor gücünden çok verimliliği daha önemli benim için. Aslında bu sıralar araç almak riskli gibi ama, 2014 modeller gelince daha kötü olabilir gibi düşüncem var. Sizin fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beryurt -- 13 Ocak 2014; 21:47:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • bu secenekler arasında d2 olduğu için v40
  • A3sedan alınmaz.
    En mantıklısı V40.
    Bir honda bunlar arasında tatmin etmediği için civic ama eksiği olan bir araçta değil güzel bir araba.
    Bence 1.4Tsi golf ile V40 arasında kalınmalı oradan da V40 derim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beryurt

    Merhaba arkadaşlar. Sizden yardımlarınızı bekliyorum. Gördüğünüz gibi oldukça kararsızım. Yazdığım araçlardan 0 veya düşük km'li 2.eli olacak şekilde Max. 75-80000 tl ile en mantıklı hangisi olacaktır? Bu araçların hepsini görsem de, çoğunu test etme imkanım olmadı. Ailem küçük. Boyum 1.90 ancak D segment pek düşünmüyorum. Herkes gibi az yakması, konfor ve zarar etmemesi isteklerim arasında. Motor gücünden çok verimliliği daha önemli benim için. Aslında bu sıralar araç almak riskli gibi ama, 2014 modeller gelince daha kötü olabilir gibi düşüncem var. Sizin fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. .

    Ds-4 ikinci eli çok makul ;)

    Artıları: ESTETİK, EKONOMİK, SPOR YAPISI, KALİTELİ, 2.ELİ UYGUN, KONFORLU
    Eksileri: Arka camın açılmaması .




  • Teşekkürler cevaplar için. Aranızda v40 d2 kullanan var mı? Konfor açısından iyi olacağını tahmin ediyorum. Ses yalıtımı ve yakıt tüketimi hakkında tecrübesi olan varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Citroen düşünmüyorum Teşekkürler. Silindir kapatmalı benzinli motorlar hakkında bilgisi olan varmı, gercekten sakin kullanımda dizel ekonomisi sağlayabilir mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beryurt -- 13 Ocak 2014; 23:31:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf ve civic v40la audi nin sinifinda degil, ic kalitede audi v40tan daha iyi, platform ve motor focusla ayni ama gerisi saf volvo.

    sahsen elimi dashbord uzerinde kadin tenini oksar gibi gezdirmeyecegimden, arabanin dis tasarimi ve audide olmayan guvenlik paketinin standart olusu ve kaliteli mekan icin v40i secerdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gncl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: beryurt

    Teşekkürler cevaplar için. Aranızda v40 d2 kullanan var mı? Konfor açısından iyi olacağını tahmin ediyorum. Ses yalıtımı ve yakıt tüketimi hakkında tecrübesi olan varmı?

    soruna cevap alamamışsın herkes önermiş w40 ama gitmiş alınmaz dedikleri vw almış sanki. az yaksın değerini korusun diyorsan cevap belli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.