Şimdi Ara

Volvo v40 hakkında bilgi (katılın lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar arabamı satıp Volvo v40 almayı düşünüyorum performans beklentim yoktur güvenliğe Önem veriyorum asıl sebep budur araba hakkında bilgi verir misiniz yol tutuş konfor güvenlik ya bu arabayı alıcam yada a180 düşünüyorum BÜTÇE 92 bin araçta Önere bilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Burada önemli olan dizel- otomatik mi yoksa benzin otomatik mi alacagınızdır. Çünkü A180 nin dizel otomatiği bütçenizi aşıyor. V40 dizel otomatik daha ağır kanlıdır tank gibi hissettiriyor gerçektende. Ben showroom da v40 a bindim a180 bir arkadaşımda var. Bu yüzden a180 ile daha detaylı yazabilirim.
    -A180 ile ilgili
    Aracın kokpiti CLA-GLA gibi modellerde de kullanılıyor iç tasarım olarak C sınıfında en iyi araçtır bence. Malzeme kalitesi olarak volvo v40 sanki daha yumuşak daha kaliteli hissettiriyor ama o yüzen konsollu sade tasarım herkese hitap etmiyor. Şahsen a180 nin içini daha çok sevmiştim.
    A180 veya v40 2 si içinde kesinlikle cam tavan alın. Çünkü 2 araçta arkada oturanlar için basık bir ortam yaratıyor bu uzun yolculuklar için hiç iyi degil. 2 sinden de indirim olarak benzer oranlar alırsınız diye düşünüyorum. Çünkü birkaç yıl içinde yenilenecekler. Hatta a180 1 sene daha önce yenilenecek diye biliyorum bir araştırın. Makyajlı versiyonu bekleyebilirsiniz.
    Performans olarak yakınlar ama bana nedense mercedes daha atik izlenimi verdi. V40 ağır biraz sinir bozucu bir durum. Yakıt tüketimine de yansıyacaktır. Tabi dizel olunca 1 litre fazla yakması sorun olmaz. 2 araç arasında kaldıysanız diger rakipleri a3 ve 116i yi elemişsiniz demektir. Şuanki araçlar arasında a180 ve v40 C sınıfı premiumda alınacak 2 araçtır. Dizel otomatik almayacaksanız daha uygun fiyata golfte alabilirsiniz . Son olarak makyajlı bmw 1 serisi de hoş o arka farların degişmesi iyi olmuş. Çirkin ördek yavrusuna benziyor makyajsızı.




  • Güzel özetlemişsiniz teşşekür ediyorum BMW bütçeme gelirim dizel otomatik düşünüyorum bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otopark.com daki incelemeyi izleyin gayet bilgi sahibi olursunuz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.