Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.801
Cevap
113
Favori
649.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2013-2015 arasindaki farklari arkadaslar anlatmis ondan dolayi o konuya girmeyecegim. Fakat benim onerim eger aciliyet yoksa uygun fiyatli bir arac maluk siteye dusene kadar beklenmesidir. Gecen 4 ayda 2 tane v40 cross country aldim malum sitedeki ilanlardan. Biri premium biri de advance idi. Premium olan 3400 km de advance olan da 927 km de idi. Ikisi de 2014 model. Kazasiz sorunsuz araclar. Advance olan da comfort pac+cam tavan+17 inch jant vardi. Premium olan araci 81.000 e anvance olan araci da 90.000 e aldim. Premium cok da ucuza gelmedi fakat advance de iyi oldu :D benim onerim acikiyet yoksa beklemeniz. Cunku cok dusuyor boyle araclar. Bu arada volvo servisleri artik ekspertiz yapmiyor. Bakarlarsa belki boyasina bakiyorlar fakat araci lifte alip bakmiyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: verom

    neden sıfır almak mantıklı dediniz acaba? sıfır istediğim özellikleri eklettiğimde fiyat biraz yükseliyor ( radar kör nokta vs.). birde bu dizel araçların artık gelmeme durumu var sanırım.

    2015 model yılı olan Araclar farklı oncelıkle belırteyım.
    Farklar kısaca
    Farlar ile LED'ler aynı anda yanabılıyor.
    Tft ekran hangı renkte ise sensua ekranı da aynı renkte oluyor
    Sabit 100 gb hard dısk bulunuyor
    Internete baglanabılıyor
    Navısgasyon alt hazırlığı ile geliyor ilk aklıma gelenler bunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Testi izlerken daha önceden aklımda olan ve cevabını bulamadığım orta konsolda bulunan eco tuşundan bahsediliyor, bu kılavuzda da var. Bu özelliği olan araç ülkemizde var mı? T4 de yok.
  • RST 13 kullanıcısına yanıt
    dstc ile birleşince nasıl oluyor acaba ? :D yokuşlu yollarda kapatarak huzur buldum diyebilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guraycakmak21

    dün teslim aldım 102 ye geldi herşeyiyle

    Bu araci nerden aldiniz? Sifir ve my2015 mi? Su an izmir volcardayim ve cam tavansizi liste fiyati uzerinden indirim yapmadan satiyorlar. Bu fiyati soyledigimde imkansiz faturasini getirseniz bile inanmam dedi. Nasi olay bu? En fazla bin tl indirim yapabilirmis yani 100e veriyor arabayi.

    Sizin arac da rdesign pac yokmu? Yada bilmedigim bi eksik mi var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 6 Ağustos 2015; 15:36:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darkraver D kullanıcısına yanıt
    Dstc Kapatınca nasıl bir fark oluştu? Bir de siz kapı yalıtımı yaptırdığınızda ne kadar süre aldı, bana usta yarım saati alır servis danışmanıda bir iki saati bulur diyor.
    Sağlam bir yalıtım olmalı gelen sesler kötü, frekans ayarı yapmaktan gına geldi.
  • RST 13 kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yazdım yazlıktayım ve yokuşlu yollarda 30-40 km max hız ile kullanıyorum. İlk kalkışta gaza basarken daha yumuşak kalkabiliyorum d modunda. Arabayı aldığımdan beri en büyük sıkıntılarımdan biriydi. Benzin hortumu yerinde çıkmadan önce çok daha sıkıntı vericiydi bu durum. Acaba ilk kez otomatik vites kullanıyorum o yüzden mi diye geçen arabayı aldığım mayıs ayından bu yıl mayıs ayında hortum çıkana kadar bu şekilde kullandım. Dstc yi o zamanlarda kapatmış ama pek anlamamıştım. Hortum düzgün takıldıktan sonra d modunda kullanırken arabanın rahatladığını hissettim ancak yine bir eksiklik var gibiydi. Yazlığa gelince dsctyi kapatıp denemeye karar verdim. Çünkü gaza ister istemez biraz fazla basınca tüketim de artıyordu. Ayağımı hafif gaz pedalına dokunmam ile tepki alabiliyorum artık. Bilmiyorum belki de psikolojiktir ama şimdilik memnunum.

    Konya'daki Otokoç servis faciası yüzünden vaktim kalmadığı için değişecek parçaları İzmir'e gelince Çiğli Volcar'da sipariş verdim. Arabayı sabah bırakıp akşam aldım. Yalıtımı da o süre içinde yaptılar. Kaç saat sürdüğünü sormadım :)
    Sağ kapımı dönünce baktıracağım Konya'da yapamadılar maalesef. İzmir'de yapılan kapılar hemen hemen sorunsuz. Şimdilik camlar acık gezersem sesi duymuyorum ama kış gelince çok sinir edeceği kesin. O yüzden yaptrmam lazım. Sağ amartisörden de ses geliyor ama duymuyorum şimdilik :)




  • RST 13 kullanıcısına yanıt
    DSTC modu aslen anti patinaj sistemini devreden çıkarttığı için kullanılması mantıklı olan bir sistem. Karlı zeminde ilerleyebilmek veya çok performanslı kullanımlarda esp geç müdahale ettiği için DSTC'yi kapatmak faydalı olacaktır. Mesela piste girilirken bu modu kapatmak şart yoksa küçük kaymalarda bile gelen esp müdahalesi hem sizin keyfinizi baltalayacak hem de aracı daha çok yıpratacaktır.
  • Darkraver D kullanıcısına yanıt
    Kapılardan nasıl bir ses duyduğunuzu sorabilir miyim? Ben de izolasyon konusunda sıkıntılıyım çünkü. Baslı müzik çıktığında dinlemekten korkar oldum. İki defadır Evo Volvo Maslak'ta izolasyon yaptırıyorum ama nafile. Benim bir de bir türlü gideremediğim ön takım problemim var. 3 defadır şikayet etmeme rağmen adamlar ısrarla "Sorun göremiyoruz" cevabını veriyorlar. Ne yapacağımı bilemiyorum. Parke taşlı veya hafif bozuk yollara girdiğimde sanki ön takımı orada bırakacakmışım gibi geliyor.
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Sayın günal kapılardakı sesler bende de mevcut ıkı defa yaptırmama rağmen ki saolsun adana volvo dakı erkan bey konuya vakıf
    ama bır süre sonra ses tekrarlıyor yıne randevu aldım baktıracağım volvonun hatası malzemeyı iyi ayarlayamamışlar bence şikayetler üzerıne yenı gelenlerde değişim yapmışlar ama olan bıze olmuş ön takım sesler kullandığımız jantlardanda olabılır bende 17 jant var 16 janta gore bıraz daha sert testte farkına vardım belkı sızdekı de böyle olabılırmı olmaya bılırde kazasız belasız kullanın
  • sizlerin aracının model yılı nedir acaba? birde sizce 18' jant CC için çok mu iddialı olur? yol koşullarını da göz önünde bulundurursak 17' estetik olarak yeterli midir sizce?
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Kapı kol dayamadan geliyor Elimle itince azalıyor. Camlar açık kullanıyorum pek dert etmiyorum ama kışın şart olacak :D Yıllarca bu tip sesleri çektim ama sıfır arabayı alır almaz karşılaşmam pek hoş olmadı :)

    Eski arabamda yüklü müzik sisteminden dolayı ön kapılarımda ciddi izolasyon vardı ona rağmen arada gelirdi ama volvodaki gibi değildi.
  • R-design aracimla haftasonu baya karanlik bir yerden giderken farkettim ki farlar cok kisa mesafeyi aydinlatiyor ve sanki aydinlatma gucu de kotu gibi. Bunun gibi problem yasayan varmi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adanalidoktor -- 11 Ağustos 2015; 14:47:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar, foruma yeni uye olup araniza yeni katildim.. Bir yili gecen bir suredir V40 kullanıcısıyım. 2014 Biarritz Blue Advance model. Serit takip ve kor nokta uyari sistemleri disinda ici disi full bir arac, araci beklemek istemedigim icin bu sistemleri azad etmistim.
    Bu benim ilk dizel aracim ve yuzdelik oranlara vurursak aracimdan cok memnunum. Sadece alisamadigim bir husus var, sizlerin araclarinda da belli belirsiz de olsa titresimli calisma ve rolanti halindeyken de bu titresimin hissedilmesi mevcutmudur.. Asiri bir titremeden bahsetmiyorum, hafif ve belli belirsiz.. Ama hissedilir.. Cevaplarinizi bekliyorum.. Ya ben arabayi cok dinliyorum, ya da 2003 model 2.6 opel omega benzinli den sonra bana oyle geliyor. Bu arada aracimin resimlerini paylasiyorum. İyi sohbetler dilerim.
     Volvo V40: Ve O Sensin Volvo V40: Ve O Sensin




  • Adanalidoktor kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımdan beri (Şubat 2014) bana kısa farlar zayıf geliyor. Eski arabamın (2010 Corolla) farları sanki daha güçlüydü. Ama bu konuyu hiç dile getirmedim serviste. Aslında bir ara ölçtürmek lazım bir yerde. @Adanalidoktor
  • Darkraver D kullanıcısına yanıt
    En son izolasyon işleminden sonra benim de sol kapı kol dayamadan ses gelmeye başladı. Bir ara o kadar rahatsız oldum ki bir kaç sert darbe vurdum kapıya içerden. Sanırım yerine oturmamış bir şeyler vardı ve sonrasında pek ses kalmadı. Ancak bir ara tüm kapıları benim elden geçirmem gerekecek sanırım.
  • Günal kullanıcısına yanıt
    Ben yarin serviste bir baktiracagim herhangi bir sorun gorurlerse buraya yazarim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Far ayar düğmesi ayarlı değil mi ? Aşağıya bakıyor olabilir ?
  • Adanalidoktor kullanıcısına yanıt
    Serviste 5 dk da cok kucuk bir ucret karsılıgı ayarlatmıstım farlarımı (kaputu acıp farların uzerinden ayar yapılıyor far ayar aynasından ölçülerek). Her ne kadar xenon far kendi otomatik yukseklik ayarına sahip olsada bastan boyle bir ayar yaptırmak lazım, arac 2012 s60. Nasıl ki aracı ilk teslim aldıgınızda lastik basınçlarını ayarlamak gerektigi gibi dusunebilirsiniz.

    saygılar..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.