Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (249. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8.804
Cevap
113
Favori
650.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • v40 crosscountry koyu deri koltuktan ( siyah kahverengi) memnun olmayan varmı aranızda eksileri ve artıları nelerdir v40cc alacağım sanırım bu arabanın r design dan kullanım farkını anlatcak var mıdır daha önce r design alkantea koltuk kullandım memnundum fakat deri yazın sıkıntı olmaz mı sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fozix F kullanıcısına yanıt
    deri alamayanın bahanesidir ''yazın terletir''. Bentleyinden, Royce Royce'sine koltuklar deridir, deri kalitesizliğin değil prestijin, lüksün, konforun simgesidir. Kaliteli deri olduktan, hor kullanıp hırpalanmadıktan sonra deri koltuk sadece mutlu eder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fozix

    v40 crosscountry koyu deri koltuktan ( siyah kahverengi) memnun olmayan varmı aranızda eksileri ve artıları nelerdir v40cc alacağım sanırım bu arabanın r design dan kullanım farkını anlatcak var mıdır daha önce r design alkantea koltuk kullandım memnundum fakat deri yazın sıkıntı olmaz mı sizce ?

    Aslında araç ve döşeme seçenekleri birbirinden güzel olduğundan ikilemde kalıyoruz. Deri koltuk cc ye oturdum gayet güzel r design kendi koltukları da öyle. Kalite, hissiyat gerçekten yüksek. Ben bej deri döşeme seçtim, seçimi de cc den yana yaptım. Aracı da yakın zamanda alcam ama o r design in asi sporcu duruşu da hala göz kırpıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • fozix F kullanıcısına yanıt
    Espresso kahverenginden bahsediyorsanız ben bu rengi tercih ettim deri olarak; beim beklediğimden bir ton daha koyu koltuklar ancak koyu renk araçlara yakıştığını düşünüyorum. R-Design koltukları nubuk-deri karışımı bildiğim kadarıyla, bu nedenle deri koltuğun sıcakta çok ısınıp kışın da soğuması normal bir durum. Beni şu ana kadar çok rahatsız eden bir durum olmadı; R design koltuklarıyla da arada çok da büyük fark olacağını sanmıyorum.
  • arkadaşlar iyi akşamlar bizim bu araçlarda yan aynalarda ısıtıcı var mı varsa nerden çalışıyo bikaç gündür akşamları kapalı garajdan çıktığımda buğu yapıyor çözemedim bilen varsa söylerse iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guraycakmak21

    arkadaşlar iyi akşamlar bizim bu araçlarda yan aynalarda ısıtıcı var mı varsa nerden çalışıyo bikaç gündür akşamları kapalı garajdan çıktığımda buğu yapıyor çözemedim bilen varsa söylerse iyi olur

    Volvo'larda ayna ısıtıcıları Arka cam rezistansıyla beraber çalışır genelde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan.d kullanıcısına yanıt
    denicem teşekkürler cevap için
  • Arkadaşlar merhaba. Yeni V40 kullanıcısı sayılırım. Haziran ayında aldım aracımı.

    Daha kış mevsiminde kullanmak nasip olmadı.

    Bu kış kullanacağım için kalorifer ayarlarını nasıl yapıyorsunuz?

    Örneğin AC devamlı aktif konumda mı kullanıyorsunuz?

    Yoksa AC yi kapatıp motor sıcaklığını fanı arttırarak araç içine veriyorsunuz?

    Tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim...
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    Ac açık kullanıyorum, sıcaklığı 23 derecenin üzerine getirdiğimde sıcak hava vermeye başlıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AC kapalı kullanıyorum. motor sıcaklığıyla genelde. ancak camda buhar yapmaya başlayınca AC yi açıyorum. motor performansı ve yakıt için böyle yapıyorum genelde. birde egzos kokusu geldiği için trafikte araç içinde kalsın hava diye devir daim tuşuna basıyorum ozaman hemen buhar yapıyor o yüzden trafikte de AC açık kullanıyorum. rezistans yan ayna ve arka cam birlikte çalışıyor.

    birde bir arkadaş sormuştu bi ara sanırım geri vitesteyken arka tekerleği gösteren yan aynaların ayarını o anlık değiştirebiliyorsunu oynayarak ancak tekrar geriye taktığınızda kaydetmiyor eski ayarlı konumuna geliyor. denedim gördüm :)
  • Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar... @arabaci_58 @röyk
  • röyk kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Araç ayarlar menüsünden geri vitese alınca tek tek veya her iki aynanın da aşağı inmesini kalıcı olarak ayarayabiliyorsunuz. Ama pratik olmaz derseniz, bence pratik değil, ihtiyaç halinde kapı kolundaki düğmeye basarak, yaptığınız gibi aşağı indirebilirsiniz.
  • Arkadaşlar daha önce tartışılmıştı ama sonuç alan olmamıştı sanırım. Araçtan bluetooht bağlantısıyla telefon üzerinden arama yapmak istediğim zaman başka isimleri arıyor bazen. "Sen kullanamıyorsun alta üste kaydırıyorsundur" demeyin misal son arananlar listesinden ahmet yılmaz'ı aramak isterken, o listede hiç olmayan mehmet yılmazı arıyor bazen. Eski telefonum galaxy de de yaşıyordum iphone da da yaşıyorum durumu çözen var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabaci_58 kullanıcısına yanıt
    Geçen gün benim başıma da geldi; çok alakasız bir kişiyi ararken güç bela kapattım telefonu. Umarım çözümü vardır.
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    24-25 gibi kullandım geçen kış İzmir'de; Hava yağışlı ise camlardaki buharı gidermek için açıyorum. Kışın da klimanın arada çalıştırılması gerektiği aklımda kalmış. Uzun süre çalıştırılmaması iyi değil derler. Yanlış bilgi vermiş olmayım da :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darkraver

    24-25 gibi kullandım geçen kış İzmir'de; Hava yağışlı ise camlardaki buharı gidermek için açıyorum. Kışın da klimanın arada çalıştırılması gerektiği aklımda kalmış. Uzun süre çalıştırılmaması iyi değil derler. Yanlış bilgi vermiş olmayım da :)

    Teşekkürler. Dediklerinizi deneyeceğim.
  • Arkadaşlar yanlış kişinin aranmasının sebebi Bluetooth bağlantısı kurulduktan hemen sonra listenin kendisini güncellemesinin zaman alması. Bağlantı kurulur önce rehber değişiklikleri taranır sonra arama listeleri. Gecikme bu Yüzden. Listeyi açtıktan sonra 2 Sn kadar bekleyip listenin değiştiğini Göreceksiniz. Son bağlantıdan kalma liste hemen kendini yenilemiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aknasmub kullanıcısına yanıt
    Sayın aknasmub hocam, kışın klima gercekten sorun oluyor dışardakı eksoz gazını olduğu gibi içeriye alıyor hava kalıte sıstemı opsıyon degılde standart olamalıymış bence çünki
    Rahatsız edecek şekılde içerı koku alıyor elinizden geldıgınce içerı hava dolasımı kullanmanızı tavsıye ederım buğu önleme çokıyı çalısıyor ama hava sıstemı hoş değil kazasız belasız günlr de kullanın
  • Kemalatmali K kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler Kemal hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MaTaDoR

    quote:

    Orijinalden alıntı: imagoodman

    D2 de polestar yok aman yanlış anlaşılma olmasın.

    Haklısınız şöyle düzelteyim;

    V40 için polestar yazılım paketleri sadece D3, D4 ve T4 motorlar için geçerliymiş.

    Servisler D2 motorlara da yazılım yüklüyorlar, Volcar Altunizade'de bizzat yüklenirken şahit oldum. Ben onu da polestar zannediyordum ki değilmiş. Ama sonuçta garantili bir yazılım.

    Mesajınızı okur okumaz heyecanla volcar altunizadeyi aradım ama asla böyle bir uygulama olmadığını ve yapmadıklarını söylediler :/ garantiyi hiç etmeden d2 r design imda 140 beygir almanın bir yolunu bulur bulmaz yapıcam ama ah işte :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 247248249250251
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.