Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (368. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.804
Cevap
113
Favori
650.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • selamlar,

    volvo v40(veya v40 cross country) advance veya r design donanımlı dizel-otomatik 35-36bin km altında, yılı minimum 2015 olacak şekilde kazasız değişensiz araç aramaktayım. Satacak olan varsa özelden PM atsın lütfen.
  • SEOZZA S kullanıcısına yanıt
    Evet sadece kamera montajı yeterli. Yetkili servis dışında montajında garantisi bozulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'daki diğer yetkili servislerden daha uygun bakım fiyatları veren Zeytinburnu'ndaki Grup Volvo mağlesef el değiştirmiş ve Arkas Volcar'a geçmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_58 -- 15 Şubat 2018; 12:22:30 >
  • aranızda aracına sonradan difüzör taktıran var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mystec

    Evet sadece kamera montajı yeterli. Yetkili servis dışında montajında garantisi bozulur.

    o kameranın fıyatı yanılmıyorsam 3200tl cıvarında :(
    sadece bir kameranın bu kadar pahalı olmaması gerek.
  • merhaba arkadaşlar

    yakın zamanda araç almayı düşünüyorum ama volvo v40 inscription elite pack ile bmw 118i joy arasında kaldım cam tavan bej deri döşeme koltuk ısıtma kör nokta uyarı sistemi... gibi donanım özelliklerinden dolayı %51 v40 %49 bmw tercihim

    sizlerde araç sahibi ve v40 kullanmış kişiler olarak bana ne tavsiye edersiniz nedenlerini belirtirseniz artı ve eksi yönleriyle çok sevinirim her ne kadar dışardan volvo mantıklı görünsede sizler deneyim sahibi olduğunuz için görüşleriniz benim için çok önemli çünkü bazı şeyler kullanmadan anlaşılmıyor.

    2018 v40 için 140.000 tl fiyat aldım. aracı en az 5-6 yıl kullanacağım ve araç fiyatları sürekli artıyor sonradan böyle bi arabada alamayacağım büyük ihtimal o yüzden yanlış tercih yapmak istemiyorum. her yerde araç ağır olduğu için yakıt sarfiyatından behseldilmiş aracın tam ağırlığınıda öğrenemedim hala broşüründe bile yazmıyo bunun dışında bakım fiyatları arıza sıklığı kronik arızaları var mıdır antalyada yaşıyorum iyi bi özel servis bulabilir miyim yetkili sevis dışında bu ve sizin de aklınıza gelen konularda beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim




  • jklozan J kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    1 yıldan fazla ben ve eşim kullanıyoruz, bir sorun göremedim, genel olarak mutlu etti bizi.
    benzin tüketimi istanbul içinde yoğun trafikte kısa mesafe kullanıyoruz, 10Lt civarı ortalaması var. Yoğun trafik derken gerçekten yoğun, ortalama hızım 10km civarı oluyor. Uzun yolda ort. 5,6lt yaktı.

    Daha önceki arabamız Subaru idi, o da kendine has bir araç olduğu için ikisini karşılaştırılamıyorum.

    Aracın ağırlığı 1.554 kg. diye biliyorum.
  • jklozan J kullanıcısına yanıt
    6 aydır 2017 model v40 ins+elite kullanıyorum. Bende bmw ve Volvo arasında kalmıştım. Ama bmw vergilerden dolayı çok pahalı, y.dışında volvo daha pahalıdır. Joy+ paketi bomboştur. Premium hissi deri koltuklar ve ses sisteminden dolayı V40 vermektedir. Ayrıca V40 çok güçlü motoru vardır. Özellikleri ve fiyatı aynı olsa arkadan itiş bmw alırdım.

    city safe 2 çok güzel, geçen kazayı önledi, gözlerim inanamadı. Volvoya bundan dolayı saygı duyuyorum.

    V40 ın süspansiyonları serttir. Bmw bu bakımından sınıfın en iyisidir. AmaV40ın bakım aralığı 30bin km.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 21 Şubat 2018; 20:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jklozan J kullanıcısına yanıt
    bende yeni kasa bmw x1 var.ikinide ayni anda test edebiliyorum farkli segment olsada.Yaklaşık 15 gun once v40 cc aldim.kesinlikle bana gore volvo bmw den daha premium geldi.Gecen sene kampanya vardi.ins+elite paket 125 bin tl idi.Kampanyayi yakalayamadim iyiki yakalamamisim 2016 v40 cc aldim.3500 km de cok temiz arac ve cok memnunum.Size tavsiyem test edin karar verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueman7 -- 21 Şubat 2018; 20:30:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karagozgilh K kullanıcısına yanıt
    vakit ayırıp bana cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim yakıt konusunda sanırım bmw nin de tüketim olarak çok farklı olacağını sanmıyorum çok da emin olmamakla birlikte
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt
    merhaba cevabınız için çok teşekkür ederim Allah kaza bela vermesin
  • blueman7 kullanıcısına yanıt
    cevabınız için teşekkür ederim malesef bende 2017 deki kampanyayı kaçırdım iki aracıda test ettim bmw nin oturuş pozisyonu çok daha iyi geldi ama dediğiniz gibi volvo kesinlikle daha premium en basiti koltuğun yüksek ayarı için bmw de bir elinizle direksiyondan tutup kendinizi yukarı çekip aynı zamanda diğer elinizle koltuğu yukarı kaldırmanız gerek volvo da tamamen elektrikli ve içinin deri olması premium hissini daha çok hissettiriyor

    genel anlamda motor şanzuman dayanıklılık açısından çok büyük farklar olmayan araçlar sonuçta ikiside dünyaca ünlü marka aralarında detay farkları var sanırım tercih yaparken iyi kötü olarak değilde duygusal olarak hoşa giden aracı tercih etmek gerek ama yinede kararsızım bmw nin marka algısı duygusal olarak tercihim ama mantıklı düşününce volvo

    herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.




  • jklozan J kullanıcısına yanıt
    2017 kampanyasında 1.5 T3 Inscription+Elite alanlardanım. Otomobili genellikle eşim kullanıyor ama arada benim de kullandığım oluyor. Günlük kullandığım şirket aracım ise BMW 320i ED Sportline. Volvo'dan önce ise sık sık BMW 116d kullanma fırsatım olduğu için doğru bir karşılaştırma yapabileceğimi düşünüyorum.



    • Prestij konusunda karşılaştırma yapamayız. BMW'yi daha önde görüyorsanız ve imaj sizin için belirleyici ise tercihiniz net olacaktır. Benim kriterlerimden biri olmadığı için yorum yapamam.

    • İkinci eldeki değer kaybını da aracı uzun süre kullanacağınız için ikinci planda değerlendirebiliriz. Yine de önemliyse malum siteden ufak bir araştırmayla markalar arasındaki farkları görebilirsiniz.

    • Volvo V40 kalite ve premium hissi anlamında BMW 116'nın fazlasıyla önünde. Siyah plastiğe boğulmuş bir BMW 1 gerçek deri ve farklı renklerde kaliteli materyallerin olduğu cam tavanlı bir V40'ın yanına yaklaşamaz. Bence V40 inscription iç mekanın verdiği his olarak 320'den de çok ileride. Özellikle koltukları çok konforlu ve ayrıca ıstımalı olması kışın çok işe yarıyor. BMW'nin oturuş pozisyonu hissedilir olarak daha derinde, ben de beğeniyorum ama eşim hiç sevmemişti.

    • Volvo'nun motor, şanzıman ve şasi kombinasyonu bence gayet iyi; normal kullanımda BMW'nin çok da ileride olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca şehir içinde Volvo içeri daha az yol, motor ve rüzgar sesi alıyor. Hem 116 hem de 320 genel olarak daha gürültülü araçlar.

    • V40 sert bir araç, ama BMW 116 da yumuşak değil, genel olarak premium C'ler görece sert süspansiyonlu araçlar zaten.



    Genel bir değerlendirme yaptığımda V40 bence 116'dan iyi bir paket sunuyor. İki aracın da yeni kasalarının geliş tarihleri de benzer olduğu için ben Volvo tercih ederdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi constantinopolis -- 24 Şubat 2018; 17:49:29 >




  • arakadaslar aranızda v40 r desıgn jant satan varmı acaba aranızda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayrıntılı cevabınız için çok teşekkrür ederim kararım volvo oldu iç renk bej olanı tercih edeceğim dışı da beyaz düşünüyorum diğer renkleri malesef canlı göremiyorum hiç bi yerde araç kalmamış gelecek araçlardan birini alacağım artık internetten de bakınca renkler çok farklı görünüyo o yüzden emin olamadım ana renk olan beyaz olsun istedim sizler ne renk kullanıyorsunuz? bi de kristal beyaz varmış sanırım onu da merak ediyorum
  • jklozan J kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Aracımın rengi Flamengo red!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jklozan J kullanıcısına yanıt
    İns pakette metalik renk veriyorlar. Kristal beyazı da metaliktir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt
    sağolun sahibinden de görmüştüm gerçekten güzel renk güle güle kullanın
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt
    üstadım antalyadaki bayide bana buz beyazı diye inscription tanıttılar ama acaba satış görevlisimi karıştırdı çünkü benim bildiğimde incription paketlerde metalik renk veriyolar ve volvonun sitesinde araç oluşturucu da buz beyazı opak renk diye geçiyor
  • jklozan J kullanıcısına yanıt
    İns paket metalik renk veriyor. Proforma faturada ne yazıyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.