Şimdi Ara

Volvo V40: Ve O Sensin (376. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.805
Cevap
111
Favori
650.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • integral77 İ kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben hep sakin kullanirim ancak biz yılda 5 bin km ya yapariz ya yapmayiz hepsi bu :) yakit tabii ki onemli ancak sorunsuz olmasi daha onemli.



    Dizel otomatiklerde piyasada cok sorun cikiyor volvolarda da cikmis sanirim.



    Benim isteğim -hic birinin bu paralari hakkettigine inanmasamda- parasini hakkedecek, minimum zararla satabilecegim ve kullandigim sürede sorunsuz bir sekilde mutlu ayrilacagim bir araba hocam. Bu paralari normal araclara vermektense kalitelilere verme taraftariyim.



    Aslinda titanium dizel otomatik kuga da bakiyordum ancak biraz can sıkıci olaylarla karsilasinca bu surecte vazgectim.



    Audi a3 1.6 dizel otomatik evet olabilir ama hem herkesin altinda hem siradan gelmeyen başıladı hemde paketleri hakkinda bilgim yok, mercedes a serisi olabilir lakin bir cok kisi cok basik demis daha once binmisligim var ancak kisa sureli, bmw de apaci arabasina dondu. 100 bin tl civarinda 30bin tl nin alti hasar kayitsiz bmw bulmak cok zor.



    Kafam cok karisik acikcasi.




  • ANTHYPATHY kullanıcısına yanıt
    Hocam bu servis isi benim icin de cok onemli. 500x zamani aldigim tanidik araci on cam catlagindan dolayi degistirmis ama yagmur sensorunu servis cikarip takmayi unutmus. E biz araba kullanmayiz cok sık. Sattıktan sonra alan kisi fark etti ugrastik bir ton.



    3008 yeni kasa vardi servise bakim icin biraktim sagi solu cizilmisti aracin bir ton ugrastik.



    Olabilir boyle seyler kimse kusursuz degil ancak izlenecek adımları karsilikli memnuniyetle halletmeye çalışmak onemli bence.
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Merhaba ,

    Ben yeni bir V40 kullanıcısıyım. Aracı almamdaki en büyük etken kampanyası oldu ve 126.500 ₺'ye satın aldım (Momentum + Elite II paket) Sınıfındaki saçma sapan arabaların benim aracımdaki donanımını eklediğiniz zaman fiyatları 140-150.000 ₺'leri buluyor. Bu paraları vereceksem Volvo alırım , eksilerine de katlanırım dedim.

    Ancak ,

    Sedan araçlarınki gibi bir bagaja ihtiyacınız varsa , (Bagaj HB araçlara göre bence gayet tatminkar ama Türk milletinde bagaj hastalığı var bildiğiniz gibi)
    Yakıt tasarrufu sizin için mühimse (şehir içi en az 9 lt yakacaktır.)
    Arka koltukta sürekli birilerini taşıyacaksanız, (Arkada oturacak yetişkinler için rahat bir yolculuk olmuyor malesef , hele de bebek koltuğunuz varsa)
    İkinci eli zayıftır , satmak istediğimde hemen elden çıkarayım derseniz , bu aracı almayın.

    Bu yazdığım eksiler sizin için çok önemli değilse düşünmeden alabilirsiniz ki ben öyle yaptım. Pişman mıyım hayır ! Audi A3'ler benim arabamdan 60.000 ₺ daha pahalıydı. Eğer aynı fiyat olsa düşünebilirdim ama o kadar fark verilmez.

    Umarım yardımcı olmuşumdur. Objektif olmaya çalıştım.




  • muzikalp kullanıcısına yanıt
    Momentum ile r design arasinda donanim olarak ne farklar var hocam ? R design sanirim inscription donanimina ek olarak r tasarimlari var ama momentumu bilmiyorum.



    Biz yilda 5 binden cok kullanmayiz araci. Benim icin bu parayi veriyorsam premium olmasi onemli. Yakiti sakin kullansam da araci kisa mesafe kullanacagimiz icin 9 normaldir bana.



    Ford kuga titanium bakiyordum aslinda. Ama cok incik boncuk var orada da kafa karisiyor deger mi degmez mi bilemiyorum.



    140 bine titanium dizel otomatik var aslinda volvo kadar premium ve dolu degil.



    Detayli aciklamalariniza bu ara ihtiyacim var hocam.
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Ben hayatımda ilk defa premium sınıf ve donanımlı (deri koltuklar , yağmur sensörü , cam tavan , ısıtmalı koltuk vs.... daha sayamayacağım bir ton özellik) bir araç aldım. Şimdiki tecrübemle yazacak olursam inscription alın derim . r design'a gerek olduğunu düşünmüyorum şahsen. Benim gibi momentum + paket kampanyası varsa hala onu da değerlendirebilirsiniz.

    Bundan önceki tecrübelerimle yazacak olsaydım da momentum alın fazla para vermeyin sonuçta araba derdim ama o donanımlı araç lezzetini tatmanız lazım =)

    Ford Kuga'ya gelince de ,

    İnanın bana şu an sıfır kuga verseler ben aracımı değiştirmem. BMW , Mercedes , Audi , Porsche gibi markaları da tecrübe etmek isterim , belki onlara geçiş yapabilirim ileride ama yılların VW kullanıcısı olduğum halde VW bile düşünmüyorum artık. Ben bu aracı almadan önce tiguan ile v40 hatta s60 arasında çok kaldım. Sonunda en doğru kararı vermişim onu anladım.

    Donanım farklılıklarının detayı için web sitesine bakın derim.

    iyi forumlar




  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Bunu sadece Volvo için söylemiyorum, küçük hacim otomatik dizel üçlüsü her zaman el bombası gibi. Audi de olsa gene de dikkatli olunmalı.
    Sizin gibi yılda 5 bin yapıyor olsa hiç acımaz V40 yada S60 T5 bakardım. 245 hp ve 8 ileri geartronic şanzıman süper bir ekip. Tabi bu ikilinin de MTV si yüksek gelir.
    Ben V40 T3 R design kullanıyorum. Momentumla farkını bilemiyorum ama araç ciddi dolu. Benim araçta ekstra koltuk ısıtma PCC anahtar alarm ve ön cam rezistansının olduğu paket var.
    Sıfır alacaksanız momentum yada inscription daha mantıklı ne olursa olsun bakınca r design fiyatı 200 bin tl nin üzerinde ve değmez.
    Siz kesinlikle dizele binmeyin o kilometre ile bence gerek yok. bari binmişken benzinli olsun kafanız rahat olsun. Keyifli sürün derim.
  • ANTHYPATHY kullanıcısına yanıt
    130 bine r design + elit pakete anlastim ne dersiniz ? 2017 model arac.



    Yok 130 ona verme kia sportage bak, a serisi vs bak diyen var mi ?

    Aslinda ;

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-volvo-v40-cross-country-1.6-dizel-otomatik-cok-temiz-533764594/detay

    Su arac var 100 bine birakir sanirim valide rengini cok sevdi ama cam tavan vs yok birde 2014 model 45bin kmde.

    Dizel otomatiklerde sorun cikiyor diye dusunmuyorum ama ne dersiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 9 Mayıs 2018; 12:13:22 >




  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    A serisi olabilir ama boyut olarak biraz küçük. Ama kia felan bu aracın yanından geçmez. Hacim olarak da c segmenti suvlarda ciddi bir avantaj yok onu da belirteyim.
    bahsettiğiniz araç sıfır mı?
  • ANTHYPATHY kullanıcısına yanıt
    10bin kmde hocam.



    Acikcasi benzer arac olsun vs derdinde degilim severeknkullanayim kafi. Gonul volvodan yana ama ciddi para verecegiz ve karar cabul değissinn istemiyorum.
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Walla 10 bin bişey değil. Ama o fiyatlara sıfır da tercih edilebilir. R design da donanım biraz daha fazla olur o da alacağınız aracın artısı olur.
  • ANTHYPATHY kullanıcısına yanıt
    Fikirlerinizle cok yardimci oldunuz hocam cok tesekkurler. R design + elit paket. Su an 175 bin civarina geliyor sitesinde. O paralar cok ucuk. İkinci elden baska alternatifim yok.



    Aksilik cikmaz ise %99 volvo ailesine katılacağım.



    Navigasyon yuklu degilmis galiba. Servis oldugu icin ricada bulunsam yuklerler mi ? Var mi bilginiz yoksa illa para mi isterler ?



    Bunlar dokunmatik ekra degil sanırım dokunmatik olanlarda android vs yuklemis bazilari
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

    Fikirlerinizle cok yardimci oldunuz hocam cok tesekkurler. R design + elit paket. Su an 175 bin civarina geliyor sitesinde. O paralar cok ucuk. İkinci elden baska alternatifim yok.



    Aksilik cikmaz ise %99 volvo ailesine katılacağım.



    Navigasyon yuklu degilmis galiba. Servis oldugu icin ricada bulunsam yuklerler mi ? Var mi bilginiz yoksa illa para mi isterler ?



    Bunlar dokunmatik ekra degil sanırım dokunmatik olanlarda android vs yuklemis bazilari
    Volvo dahil diğer markaların da Liste fiyatlarına bakmayın fazla. Herhangi bir bayii nin satış temsilcisi ile görüşerek bilgi almanızı tavsiye ederim.

    Volvo, Audi, Subaru, Opel, Fiat ve Mercedes liste fiyatları ile satış temsilcileri ile görüşmem sonrasında çok daha uygun fiyatlar verilmişti.




  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Volvo'nun sitesine baktım da fiyatlar uçmuş .

    Ben aracı 1.5 ay önce aldığımda momentum + elite II paket 156.000 ₺'idi. Kampanya ile 126.500 ₺'ye aldım. Şimdi boş momentum 155.000 olmuş . Elite II paketi de eklesek demekki 180.000'i geçecek.

    Siz bence kampanyalı sıfır inscription + elite paketi 140.000 ₺'ye alın imkanınız varsa
  • muzikalp kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır arac yok hemen hemen hiç bir yerde hazirani bekliyorlar.



    Ben anlastim bayiyle 10binnkm de rdesign + elit pack 130 bin tl. Yarin kismetse bitiririm islemleri
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat
  • muzikalp kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar uçmuş...
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    Navigasyon paralı ki...

    Ve de kapitalist bir dünyada yaşıyoruz...
  • SeniorAwesome S kullanıcısına yanıt
    R design da elite paket mi varmış?

    Çok ilginç geldi. Inscription olmasın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evil2302 -- 10 Mayıs 2018; 4:12:6 >
  • evil2302 E kullanıcısına yanıt
    Sitesinde de ekleniyor hocam cam tavan ve isitmalar ekleniyor. Otomatik park var ama kamera yok ilginc.
  • Bmw 3.20 ied estoril blue 2015 m plus sıfır aldığım aracı hayırlı bir iş için satmıştım 2 ay önce. Evin 2. Aracı idi zaten. 2 ay kadar kiralık araç vs idare ettim. Sonra araştırmalar başladı. Golf Audi a3, Mercedes a serisi vs baktım. Zaten suv bir aracımız olduğu için kompakt bir hb arayışım oldu. Golf benzinli 1.4 için highline donanımda uçuk fiyatlar var. 2013 de alıp kullandığım Audi a3 ise 200 kere dayanmış. Bir arkadaşım v 40 kampanyasından bahsetti. İlgimi çekti. Test ettim ve beğendim. İnscription donanım 132 idi. Ancak gel gör ki hiç bir bayide araç kalmamış. Gelecek olanlar zaten zamlı ve temmuz ayından bahsettiler. 2. Ele baktım. Derken cross country modeli yüksek olması sebebiyle ilgimi çekti. Malum sitede araştırdım. Ve 3 binde Volvo bayiinde bir v 40 cc bulup aldım. Araç başka bir şehirde olduğu için bir yakınımı gönderdim. Advance donanım. Otomatik park sistemi var ekstra olarak. Cam tavan koltuk ısıtma ve geri görüş Yok araçta. Bu saydıklarım arasında olmazsa olmaz feri görüş kamera. Onu da servis takıyor. Ancak 4200 istediler sadece kamera için. 3500 e anlaştık. Gene çok ama orjinal olmayan sistemler garantiyi bozuyor. Araç bmw den sonra idare eder. Standart v 40 a göre bir kaç cm yüksek olması benim için mantıklı oldu. Geri görüş kamerası fiyatı için yorumu önerisi olan var sa sevinirim...




  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.