Şimdi Ara

Volvo XC40 Kullanıcıları (334. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.796
Cevap
132
Favori
566.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Bugün bu gruba aşağıdaki mesajı yazdım

    "Merhabalar, ben de Cuma günü İzmir'den ikinci el 2022 9000km Recharge P6 ile aranıza katılacağım. Araba ile ilgili önerilerinizi duymak isterim, iyi bir iş mi yapıyorum?"

    Mesajı göndermedim, Volvo bayisi ile görüştüm ve yeni mesajım şöyle:

    "Ben de siparişi geçtim ve 10 güne sıfır Vapour Gri Recharge P8 ile aranıza katılıyorum. Herkese merhaba. Eski sayfaları da okuyup araba ile ilgili merak ettiklerimi sizlere soracağım :)"

    :)) Böyle bir durum oldu. Trifaze şarj istasyonuna pek ihtiyacım olmayacak gibi. Haftada 1 şarj beni kurtarır büyük ihtimalle. Dikkat etmem gereken başka bir şey var mı acaba? Bayiden istemem gerekenler falan? Yakıt kartı falan alanlar olmuş. Bana bahsetmediler ama? Bir de @luckystar, beni de gruba alabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KorhanZ K kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    2021 Model XC90 (sensus) Inscription kullanıcısıyım.

    Ben de ilk SIM kartını taktığımda internetimi birkaç ay boyunca sorunsuz kullanmıştım, daha sonra kesildi, mantık yürüterek IMEI kaydı sorunu olabileceğini düşündüm ve servisten IMEI numarasını istedim, bana bu bilgiyi veremeyeceklerini söylediler, ben de VOLVO international a email attım ve servisi şikayet ettim gibi oldu, onlar da servise bak hakkında böyle bir şikayet var diye bilgi geçmişler. Neyse bir sonraki servis zamanımda tekrar IMEI bilgisi istedim, bu sefer bana IMEI numaramı verdiler. Ben de BTK ya yurt dışına da çıkıp giriş yaptığım için cihaz kaydetme hakkımı kullanarak IMEI’mi kayıt ettirdim ve araç içi internet’ime kavuşmuş oldum. Bu arada Volvo on Call ve Volvo Cars uygulamalarını kullanabilmek için amerika apple ID’mi kullanarak Volvo Cars uygulamasını indirdim, aracımı Volvo Cars uygulamasına kayıt etmeye çalıştığımda bana PIN sordu ve tabi ki Türkiyedeki Volvo servisim PIN bilgisi veremediklerini söyledi, ben de VPN kullanarak ingiltere volvo ‘nun sitesinden online chat (şu anda whatsapp da var) bağlantısı yaparak müşteri destek yetkilisinden PIN bilgime ihtiyacım olduğunu söyleyerek PIN’imi aldım (hangi ülkedensin diye sormadılar bile). Neyse lafı daha fazla uzatmayayım sonuç: Araç içi modemim TCELL hattımla son derece sorunsuz çalışıyor 2 senedir, Volvo on Call servisi ve Volvo Cars uygulamasından da son derece memnunum, aracımın kapılarını Volvo Cars uygulamasıyla açıp kapatabiliyorum uzaktan, klimayı çalıştırabiliyorum, aracımın nerde olduğunu görebiliyorum vs





  • Merhaba arkadaşlar benzinli xc40 ı olana arkadaşların servis maaliyetlerı ne kadar 10k yı gectı dıyorlar dogrumu??

  • PhenaSee P kullanıcısına yanıt

    Merhaba,

    Önce IMEI kaydı yaptırıp sonra mı PIN numarası aldınız?

    Şu anda Volvo UK ile konuşuyorum fakat ülke soruyor ve PIN numarası gönderemiyorlar.


    It's saying failed to send. I can only imagine because the market for the car is currently marked as Turkey and we only have access to send for the UK and Irelands.


    Edit: İngiltere telefon numaramı paylaşınca PIN gönderdiler


    Edit 2: Daha önce sim kart takmamış olmama rağmen, IMEI kaydı yapmak istediğimde BTK uyarı verdi:


    Girmiş olduğunuz IMEI numarası ile daha önceden ithalat bildirimi yapıldığından tekrar başvuru yapılamaz.


    Yani SIM kart takmasanız bile, araç serviste sisteme bağlandığı için IMEI süresi çalışmaya başlıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris2813 -- 12 Aralık 2023; 16:47:31 >
  • değerli arkadaşlar merhaba, şu an bayilerde xc40 benzinli bulunmakta mıdır? soran var mı yakın zamanda? teşekkürler

  • kürşad58 K kullanıcısına yanıt

    Ben daha önce kullanım deneyimimi paylaşmıştım. Bu grup içinde kelime ile arama yaptırırsanız bulabilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PhenaSee P kullanıcısına yanıt
    Araca uzaktan bağlantı hizmeti ücretli değil mi? Araçtaki sim karttan bağlandığı için mi çalışıyor (yani data ücreti giderlerini siz karşıladığınız için)? Ben yurtdışında kullanıyorum aracı, aldığımda 3 yıl hediye ettiler, normalde yıllık ücreti 40 Euro civarı yanlış hatırlamıyorsam. Şu an volvonun e-Simi ile çalışıyor sanırım, kendi fiziki simimizi takınca ücretsiz çalışacak o halde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar;

    TESLA turkcell ile anlaşarak sim kart entegrasyonuna izin veriyor ve tüm uygulamalar cep tlf ile kontrol ediliyor. VOLVO'nun henüz bu konuyu çözmemiş olması anlamsız. Bence VOLVO türkiye ve VOLVO avrupa iletişim kanallarına talep oluşturmalıyız.



    ''Sayın yetkili;


    Türkiye'de Volvo model araç kullanmaktayım. Bazı marka araçlar Simkart ile çalışan uygulamaları kullanmaktayken bizler araçlarımızın bu özelliklerini kullanamamaktayız. Araçlarımızın imei numarası ve PIN numaraları mevcuttur. gerekli girişim ve izinlerin alınarak sorunun çözülmesini talep ediyoruz.

    Aksi durumda VOLVO markasına duyduğumuz güven gün geçtikçe azalacak ve diğer marka araçlara yönelim artacaktır.

    Operasyonel bu süreci çözeceğinize inanıyoruz...

    Ad:

    Soyad:

    Araç modeli: ''


    info@volvocarturkey.com

    caresales.se@volvocars.com


    Bu maillere bu metni sizlerde iletin lütfen.

    ayrıca volvo türkiye instagram üzerinden aynı iletiyi mesaj olarak ekleyebiliriz.





  • fenerlee1907 kullanıcısına yanıt

    mesajınızı şimdi gördüm , kusura bakmayın . Özelden tel verirseniz sizinle grup linklerini paylaşırım.


    vapour gri P8 iyi bir secim . Bende aynısını yaptım .P6 dan gectim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cagri1282 C kullanıcısına yanıt

    Ben de merak ediyorum. Ne fiyat veriyorlar acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar. WhatsApp ve Telegram grubunda da paylaştım.
    Bu sabah yaklaşık 70-80 km'si İzmir şehir içi 35-80 km hız aralığında, sonrası yaklaşık 270 km'si İzmir-Bodrum uzun yolda 90-110 km hız aralığında yolculuk yaptık. Araçta 2 kişi vardı ve bagaj tam dolu, artı arka koltukların bir kısmına eşya koymuştuk. İlk 150 km klima 25 derece tek kademe, iki koltukta tek kademe koltuk ısıtma açıktı. Son 200 km'de klima kapalı idi. Yolculuk 9 derece hava ile başlayıp Bodrum'da 21 derece ile sonlandı. Yolculuk öncesi aracı ön iklimlendirme ile programlamıştım. Yolculuğa %100 batarya doluluğu ile başladık. Aslında gerek olmamasına rağmen her ihtimale karşı, kahvaltı molasında %26'lık enerji aldık. Bodrum'da eve geldiğimizde %55 şarj kalmıştı. Ortalama tüketim 15,9 kwh/100 km oldu.
    Volvo XC40 P8 Single ER

    Volvo XC40 Kullanıcıları

    Volvo XC40 Kullanıcıları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-volvo-sahibinden-bayandan-temiz-2023-model-xc40-recharge-acil-1143396990/detay/

  • Herkese merhabalar. Xc40 alma arefesindeyim. Aracı eşim kullanacak ve 360 kamera olmasını istiyor. Epeydir araştırma halindeyim forumda da epeyce sayfaları okudum. 1.5 t3 olanların pek çoğunda 360 kamera yok anladığım kadarıyla. Olanlar da özel sipariş ile gelenler. Sarı siteye bakınca da pek çoğunda 360 kamera opsiyonu bulunmuyor. Elektrikli araç almayı şu aşamada düşünmediğim için elektrikli motorları da eledim. Tek seçenek 1.5 t2 motorlu olanlar kalıyor. Onlarda da opsiyon olarak sunuluyor bildiğim kadarıyla ancak plus bright ve plus dark 2 donanım seçeneği mevcut. Bu seçeneklerden 360 kameranın standart olduğu paket var mı ve de bu paketler arasında ne gibi farklar mevcut bilgisi olan bilgilendirme sağlarsa çok sevinirim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kka0707 alacağın araç şimdiden hayırlı olsun, Elektrikli araç kesinlikle tavsiye ediyorum, benimde eşim kullanıyor şehir içinde çok rahat ve kullanışlı, uzun yol fazla yapmıyorsan yada evde ikinci bir araç varsa benzinli düşünme derim.

  • selman seylan S kullanıcısına yanıt

    Hocam elektrikli araç konusunda kafamdaki tek soru işareti menzil konusu. Birkaç seneye kadar çok daha fazla menzilli motorlar çıkacağını düşünüyorum. Volvo 2. El konusunda sıkıntılı bir marka uzun menzilli motorlar da gelince mevcut araçların ciddi değer kaybı yaşayacağını düşünüyorum. Yoksa ilk tercihimiz elektrikliden yana olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogru fiyatı belirlerseniz hemen satılıyor. Makul rakam yazarsanız satılıyor. Ben 2 günde sattım

  • Arkadaslar malum 2022 xc40larda sim kart modulu gelmiyor ama sensusta ozellik duruyor. Bu modulu alsam takilir mi bilgisi olan var mi? Modulun yeri mevcut fakat bosta (modulu baglayacak) elektrik veya data kablosu yok gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peace_346 -- 8 Ocak 2024; 15:16:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensus navigasyonu olan araçlara 1450 harita güncellemesi geldi.


    Yükleyebilirsiniz.

  • Bu başarısız işbilmez genel merkez ekibi varken hala 2024 yılında online servisleri çalışmayan (Volvo Cars App) iCuplu araç almak çok büyük bir hata.
    Bu araçların P6sı P8 twini, C40ı XC40ı tüm varyasyonlarını kullanmış biri olarak bu pişmanlığımı dile getirmek istedim.
    Zamanında bundan 2 yıl önce bu araçların online servislerini çalıştırabilen bizler, geçmişte buralarda da yazdım, bugün geldiğimiz noktada kendi araçlarımızın gizlilik ayarlarına bile giremiyoruz. Volvo Türkiye araçla beraber sattığı Volvo App uygulama aboneliğini geçtiğimiz günlerde tüm türkiyedeki kullanıcılara tamamen kapattı. Aracını online çalıştırabilen 75 aracın kullanıcısı da artık bu özellikleri kullanamıyor.
    Araç satışı konusunda diğer rakip firmaların gerisinde, yapılan 600.000tl'lik kampanyalara rağmen 11milyona dayanmış BMW i7den bile geriye düşülmüş durumda. Bu da maalesef Volvo Car Türkiyenin başarısızlığını doğrular nitelikte.
    Gelinen noktada hala araç alma arifesinde olan birine tek söyleyeceklerim, diğer markaların başka model araçlarına da göz atmanızı şiddetle tavsiye ederim.
    Bu araçların içerisindeki intel A3950 işlemci 2016dan kalma ve miladını doldurdu. Gelmesi beklenen ancak belçikadaki üretim başlayana dek gelmeyecek EX30, diğer yandan EX90 Volvo'nun güncel işletim sistemini kullanıyor. Boşuna Avrupanın bize ittirdiği Isı Pompasız P6lar gibi bu sözde yeni single motor 79kwh araçlar için 75bin euronuza kıymayınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 332333334335336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.