Şimdi Ara

VPN - 10 Cihaz - Ömür Boyu 40USD (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
6.445
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyatı güncellenmiş ömür boyu 40 USD olarak devam ediyor.

  • avast kullanıyorum 3 yıllık almıştım 100 tl gibi bir rakama gelmişti forumda konusu vardı bakın isterseniz.
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

    bende avast aldım 3 senelik 5 para etmez bağlı gösteriyor ama sayfalar gelmiyor. ucretsiz veepn diye eklenti var ona 100 basar tekrar ona geçtim yavaş ama en azından istikrarlı 1080p açıyor donmuyor. fhd açar izleriz dedik rezil olduk avast 5 para etmez o paraya 2 tane tavuk dürüm yeseydim keşke. kullanmıyorum ben.

  • ugrelll kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizin hiçbiri bende olmuyor. 100mbit superonline fiber kullanıyorum hervideoyu 1080p de izlerim şimdiye kadar donma vs bir sorunum olmadı. 100mbite yakın hız veriyor birçok server denedim sorunsuz. Sizin bağlantınızda bir problem olmasın? Ayrıca destek birimleri var bir görüşün çözerler. Hiçbirşey bilmiyorsanız iade istersiniz. 2 tavuk dürüm parası 3 yıllık vpn karşısında hiçbirşey. Eğer dediğiniz gibi avsttan kaynaklanan bir sorun olsaydı bende de aynısı olurdu. Mesela bundan önce seed4me ve operanın yerleşik vpn sini kullanırdım ara ara opera genellikle çok yavaş kalırdı. seed4 me iyiydi üyeliğim vardı onda bile yavaşlama olabiliyordu. server değiştirince çözülüyordu. romanya macar ve bulgar serverları en iyileriydi. Aşağıda hız testi var


    VPN - 10 Cihaz - Ömür Boyu 40USD




  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

    bende 1000mb turknet var. bağlı gözüküyor ama sayfa görüntüleme hatası geliyor almanyayı abd yapıyorum bir 5 10dk daha geliyor sonra o da güm sonra birleşik krallık yapıyorum 5 10d da o gidiyor. ama ücretsizde aç 1 saat izle hiç sorun yok. belki türknet kesiyordur o zaman. akşam denerim yazdığın serverleri

  • ugrelll kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda vpn protokolleri var. Ordan openvpn de mi bir bakın değilse openvpn yapın bir deneyin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

    Hocam ben şu an Seed4me kullanıyorum. Bir kaç sene önce toplu kod girerek herkes gibi bir kaç senelik yapmıştım bende. Kasım ayında süresi bitiyor görünüyor. Ama oldum olası biraz da kuşku vardı içimde ne kadar güvenilir diye zira arkaplanda çalışma huyu vardı.

    Avast SecureLine VPN aşırı uygun geldi bana. Dediğiniz gibi bir kebap parasına 3 sene kafa rahat. 60 gün de deneme veriyor. Kafama yattı gibi.

  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Aynen bende de aynısıydı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugrelll kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle haklısınız 5 para etmez. Protokol seçeneği koymuşlar (wireguard) çalışmaz, bağlanırken sorun, bağlandıktan 2 dakika sonra bağlantı kesilmesi ayrı sorun. Ben de kullanmıyorum kaldırdım.


    En azından wireguard profillerini indirme imkanı verse başka app ile kullanmayı deneriz ama o da yok.

  • redsmoke R kullanıcısına yanıt

    aynen hocam arkadaşın dediklerinide yaptım başka serverde seçiyorum çöp yine. bağlı gözüksede gelmiyor siteler ya da sayfa görüntüleme hatası geliyor . ücretsiz 20 mb hız ile 1080p video izletiyor bu 2dk sonra iptal neyse yapacak bir şey yok giren girdi allahtan 100 tl ile yırttık birde cidden buna 3 seneye 2 3 bin veren ya da dolarla alan yabancılar varsa yazık cidden.

  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

    Hocam sela.m. bende almistim ama avast sanırım hükumet tarafından engellenmiş. Teefon değiştirildi hiçbir şekilde giriş yapmıyor. Yorumlara da yazmışlar ve yetkili makamın blokladigini yazmislar. Ne yapabiliriz? Pc de açık ama sanırım format atınca gidecek. Ordan telefona bağlamaya caisiyorim hata veriyor.

    Edit: sitelerine eklemişler.

    . Countries in which our VPN solutions are not currently recommended for use


    Belarus

    China

    Iran

    Iraq

    North Korea

    Oman

    Turkey

    Turkmenistan

    United Arab Emirates


    VPN - 10 Cihaz - Ömür Boyu 40USD


    VPN - 10 Cihaz - Ömür Boyu 40USD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 3 Kasım 2023; 14:8:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Selam ben sadece pc de kullanıyorum. Telefonda hiç kullanmadım. Siz sorunca girip hesaba bakayım dedim bir problem olmadı. Hemen hemen hergün kullanıyorum.
    Sizde pc de sorun yok sanırım sadece teefonda sıkıntı var değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 3 Kasım 2023; 20:13:3 >
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

    Hocam pc de telefonda sorun yoktu. Pc de zaten hala duruyor. Yeni telefona geçip eklemeye çalışınca giriş yapmıyor. Eğer pc de çıkış filan yaparsan birdaha oraya da girmeyebilir. Denemek lazım ama engellenmiş deniyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F355 Challenge F kullanıcısına yanıt

    Zamanında böyle bir yorum yapmışım, şu anda çalışmıyor Fastest VPN bende zamanında lifetime almıştım para verip boşa gitti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc de çıkış yapıp tekrar girdim sorun yok. Telefonda sorun oluyor oturum açılmıyor. Fakat ayarlara basıp üstten2. cihazları eşleştirin dedim. Bilgisayarda menü, ayarlar, sol en altta cihazları eşleştirin var ona tıkladım sonraki adımları izleyerek etkinleştirdim. vpn çalışıyor hatta telefonda görebiliyorum lisansı vs.

    Fakat avast hesabına bağlı değil yine bağlanmaya çalışırsanız bağlanmıyor.Bence bu avastla alakalı olabilir. Ama sorunsuz kullanılıyor telefondan hız testi yaptım modemin yanında 81 mbit çıktı. pc de 88mbit çıktı. Normalde 100 mbit bağlantım var. Bir deneyin bakalım.


    Birde şu var. Yahu dhaber bile engellemiş vpnlreri saçmalık. Günümüz çağında neyse...

    """"Bu bölüme vpn ile mesaj göndermek engellenmiştir.""""

    @F355 Challenge hocam sende bir dene istersen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 4 Kasım 2023; 17:15:29 >
  • 3 aydır telefon ,pc, tv box da avast vpn kullanıyorum çok da memnunum, avast babamın oğlu değil ama ben kendi deneyimimi paylaştım , 60 gün ücretsiz zaten memnun kalırsanız alırsınız 3 yıllık 100 liraya 10 cihaz için geçerli hemde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

    hocam eşleştirme kısmı da bende saglıksız. Eşleştırme tamamlandı dediğinde bir aksiyon olmuyor. Eski sürümle deneyeyim olmadı bakayım bir.

  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Bende bir sıkıntı yok dostum, hesaba bağlandı olarak göstermiyor avast hesabına bağlanmıyor zaten ama lisansı falan tüm bilgileri görüyorum. Bağlanıyorda bir sorunda yok sadece avast hesabına bağlı olmuyor. Bu da benim için bir problem yaratmadı telefonda. Biraz karmaşık bir durum ama çözerler yakında bence.
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt

    çok teşekkürler. Sizin cihaz ıphone mu android miydi? Ben eski sürüm indirdim apkpure dan dediğiniz yöntemle oldu. Eski sürüm giriş ypama hala problemli ama dediğiniz yöntem oluyor. Dediğiniz yöntem olmazsa arkadaşlar esi sürümü denesin apkpure güvenilir sitedir. Ordan apk kurup girip güncelledim play store dan sorun olmıad. İlginç avast bizi engellediler vs diyor. KendileRİ bile neler sorunlu bilmiyor.

  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Android benimki. Siz diyene kadar haberim yoktu. Play storda sürekli güncellerim programları. Çözüldüğüne sevindim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.