Şimdi Ara

VPN ile RDP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, konuyu nereye açsam bilemedim ( yetkililerin gereken yere taşıması rica olunur ).
    Sorum şu : Bir VPN programı ile bir ülkede ki sunucuya bağlanıyorum, gidip ip adresim ne diyip kontrol ediyorum ve gerçekten ip adresim değişmiş.
    Şimdi ben, dışarıda ki bir bilgisayara uzak masaüstü bağlantısı yapsam Remote Desktop , o bilgisayarın log kayıtlarında benim VPN ile aldığım ip mi gorunur yoksa gerçek ip adresim mi ? bu tür VPN bağlantıları sadece internet browserlarda mı geçerli ? ( Konu şundan ibaret ).
    Evde ki laptopumdan VPN bağlantısı yapıp farklı bir ip adresi alıyorum da, neden cep telefonumdan internete girip ip adresim ne yazdığımda gerçek ip adresim gorunuyor ,neden vpn ile aldığım adres gorunmuyor.Biri beni aydınlatabilir mi ?
    Saygılar



  • laptopla kurmuş olduğun vpn bağlantısı laptop için geçerlidir. telefonla nasıl bir bağ kurdunuz onu çözemedim. telefonunda ip adresinin değişmesini istiyorsanız vpn programı kurup telefon ile de vpn bağlantısı kurmanız gerekir.laptopla kurmuş olduğunuz vpn bağlantısı kendinden başka cihazlara etki etmez. remote desktop olayında ise vpn ile aldığın ip görünür. tor browser kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.