Şimdi Ara

Vsonic R02 Pro II Mini İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir mini inceleme ile size kulaklığı biraz tarif edeceğim...

    Kulaklık zaten resimlerde görüldüğü gibi güzel bir kutusu ve paket içeriği var.3 çift küçük,orta,büyük boy kulaklık ucu ve 1 çift double flange tabir ettiğimiz çift katlı kulaklık ucuyla gelmekte.Ayrıca kıyafete takmak için klips ve açılıp kapanabilir kılıf da kulaklığa zarar gelmemesi için paket içeriğinde.

     Vsonic R02 Pro II Mini İnceleme


    Kulaklığın malzeme kalitesi alışılmışın dışında bir çin markasına göre çok kaliteli.Kablosu içten gümüş kaplama ve gayet güzel görünüyor dıştam,jackı gayet modern ve sağlam yapıda.Genel olarak kulaklığın işçiliği iyi diyebilirim.

     Vsonic R02 Pro II Mini İnceleme


    Teknik detayları şu şekilde:Driver Unit:High-end 11.0mm (CCAW Drive Units)
    Impedance:24Ω±10%
    Sensitivity:≥105dB(at1000Hz 1mW 20 upa)
    Frequency Response:12Hz~2.5KHz
    Distortion:≤2% 94dB (20upa)
    Channel Balance:≤1dB (at:1KHz)
    Rated power:10mW
    Max. Input power:30mW
    Connection:3.5mm 24K gold-plated dual-channel plug
    Conductor:1.3m TPIU Silver Plate Line
    Cord Length:1.30m

     Vsonic R02 Pro II Mini İnceleme


    Sesine gelirsek bence dengeli ve çok az renkli bir kulaklık.

    Bassları gayet net;çoğu alt seviye iemdeki gibi uğultulu değil,keskin ve müziğin ahenkini bozmayacak türden.Çoğu kişi için ilk soru işareti bir kulaklıkta bassları nasıl oluyor,bassları gayet tatmin edici.Flat müzikte bile tatmin edici ,eq ile kullananmayı düşünenler r02 proIIyi rahat rahat techno trance dinleyebilir.

    Midlerine gelirsek ise bu fiyata olan bir iemden beklenmeyecek kadar iyi midlere sahip,daha önce kullandığım head direct re0dan da müzikteki mid yoğunluğu olarak iyi bu konuda.Midleri biraz yoğun diyebiliriz hatta,farklı bir deneyim midlerin önde olması.Kullandığım kafaüstü beyerdynamic dt770ten bile midler daha hoş geliyor kulağıma.Hatta belki de o yüzden bu kadar beğendim.Önde olmasına rağmen mid kalitesi de bence çok iyi.

    Ton olarak biraz ilginç enstrümanlarda,genel olarak enstrüman seslerini biraz alışılmışın dışında bir koyulukta veriyor.Enstrüman başarımı ve gerçekçiliği o yüzden en azından vay süper,çok çok iyi dedirtmiyor.Belki de önceki kulaklığım re0 bu konuda özellikle telli çalgılarda bir şahane olduğundan bu yargılardayım.En azından beni şaşırtmadı bu konuda r02 proII.

    Tizlerine gelirsek kulaklığın baslar ve midler kadar baskın değil.Ve o kadar yoğun değil.Ama kaliteli,detay olarak zayıf olmasına rağmen tizler ekskliği hissedilmiyor.Tizlerden beklentisi bu fiyata çok olanlara gitmez kesinlikle onu belirteyim ama kullanan da aa bu kulaklık da tiz yok demez.Ama bu işlerle yakından ilgilenenler bilir ki zaten tiz başarımı iyi olan kulaklıklar genellikle çok üst seviye kulaklıklardır.

    Sahnesi ise bir ieme göre derinlik olarak çok çok iyi,ama tabi genişlik olarak klasik bir iem.İemde sahne aramak ne kadar doğru tartışılır tabi ama en azından çok kapalı bir müzik dinlemiyorsunuz r02 ile.Fiyatına göre çok çok iyi bir sahnesi var r02proIInin.

    Aynı şekilde vokaller de baya kalburüstü,bu zamana kadar denediğim kullandığım kulaklıklar arasında vibe bir tek vokal baskınlığında düşüktü.Genelde eğer çok perdesiz ve transparan kulaklık değilse kullandığınız vokaller arasında fark görmek imkansız gibi.

     Vsonic R02 Pro II Mini İnceleme


    Biraz da karşılaştırma yaparsak,elimde vibe ve orijinal ep830 var iem olarak r02proII ile birlikte.ep 830dan kapasite olarak ve bass kalitesi olarak çok daha iyi.ep830da ses çok yapışık ve detaysız,tam tersine r02proII bu konularda çok güçlü.Vibe ise ilginç bir kulaklık aslında.Bassları midleri tizleri çok ayarsız denilebilecek şekilde ama dinlenmesi rahat ve baya müzikal bir kulaklık vibe.Enstrüman gerçekliğinde vibe daha iyi ama dediğim gibi bu vibeın ayarsızlığı,şarkılardaki aşırı bassları sorun yaratıyor.R02 Pro II,vibea göre daha müziği doğru sunmaya çalışan ve bunu başaran bir kulaklık.R02 pro IInin objektif bir gözle bakarsak artıları daha fazla özellikle ep830dan kıyas götürmeyecek derecede daha iyi.Müzik biraz zevk meselesi olduğundan vibedan tam daha iyi diyemem,belli bir azınlık vibeı daha çok sevebilir.

    Bu üşengeçliğime rağmen beni inceleme yapmaya iten vsonic r02proII bence çok iyi bir kulaklık fiyatına göre .Resimler de çok dandik fotoğraf makinası yok.Kusura bakmayın...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utuman -- 3 Mayıs 2010; 21:05:54 >







  • bende de var aynısı ayrıntısı filan fiyatı var çok iyi
    bass konusu bence kalite olarak iyide miktar az gibi geldi sevmediğim bi yönüde ses rengi azcık soğuk gibi geldi

    ama genelde baya iyi bi alet
  • Eline sağlık utuman, güzel inceleme olmuş..

    Bu arada bugün Vsonic ile EX300ü kafa kafaya çarpıştırıcaz, sonuçları yazarız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H. -- 4 Mayıs 2010; 10:18:26 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MuttFTS.

    Eline sağlık utuman, güzel inceleme olmuş..

    Bu arada bugün Vsonic ile EX300ü kafa kafaya çarpıştırıcaz, sonuçları yazarız


    bekliyoruz.eminim çoğu kişi bu kıyaslamayı bekliyordur.
  • PTT kargo EX300ü dağıtıma çıkarıp teslim etmediği için yarına kaldı.. Bu arada ikisine ek olarak Vibe da var elimde, onu da eklicem..

    quote:

    Orijinalden alıntı: leylandi


    quote:

    Orijinalden alıntı: MuttFTS.

    Eline sağlık utuman, güzel inceleme olmuş..

    Bu arada bugün Vsonic ile EX300ü kafa kafaya çarpıştırıcaz, sonuçları yazarız


    bekliyoruz.eminim çoğu kişi bu kıyaslamayı bekliyordur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.