Şimdi Ara

VtCyrpt - Sanallaştırma teknolojisi kullanarak Şifreleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben ve kardeşim ile birlikte yazdığımız VtCrypt nedir ne işe yarar anlatmak istiyorum.Sizden gelecek yorumlar sayesinde daha iyi yerlere getireceğimize inaniyorum.

    Kısaca VtCrypt,sanallaştırma teknolojisi kullanarak tüm verilerinizi encrypt ve decrypt edebiliyor.VtCrypt başlıca özellikleri;

    - Kolay Kullanımı(Sürükle-Bırak vs..)
    - Windows Entegrasyonu (Windows sağ tık menu vs ..)
    - FCAST(Modded Cast-128),Inferno(Security.Driven),AES,CAST,ChaCha,TEA,DES,IDEA,Rijndael,RC2,RC4,TripleDES,BlowFish,TwoFish,Modded AES(Play Instant) gibi şifreleme algoritmalarını kullanabilmesi.
    - Login(Tek yerden yönetim)
    - Sanallaştırma teknolojisini kullanarak "Play Instant" (MultiMedya Dosyaları için)
    - Sanallaştırma teknolojisini kullanarak "Preview"(Desteklenen tüm dosyalar için geçerli)
    - Decrypt&Run

    Piyasada ki birçok encryption programı bulunmaktadır.Bunların birçoğu "%LocalAppData%" yada "Temp" altın da decrypt edip oradan çalıştırmaktadır.Decrypt ettikten sonra manual olarak silmeniz gerekmektedir.Yoksa decrypt edilen dosya başkaları tarafından da rahatça görülebilir.

    Öncelikle Encrypt-Decrypt nasıl yapılır?

    15 adet şifreleme methodu bulunmaktadır.Bunlardan Modded AES(Play Instant) genel amaçlı kullanılabildiği gibi, multimedya dosyalarını Play Instant teknolojisini kullanmak içindir.Diğer tüm methodlar ile de Preview yapılabilir.

    Encrypt Nasıl Yapılır :




    Decrypt Nasıl Yapılır:



    Login Özelliği nedir?

    Login özelliği ile otamatik Encrypt,Decrypt,Play Instant,Preview ve Decrypt&Run özelliklerini kullanabilirsiniz.VtCrypt ile bir kez Login olduğunuz zaman, Login parolası ile tüm dosyalarınızı yönetebilirsiniz.Login sırasında encrypt,decrypt ve diğer özellikleri kullanırken , VtCrypt sizden bir daha parola istemez.


    Login Video






    Play Instant ve Preview teknolojisi nedir?

    Play Instant ,tüm multimedya dosyaların(mp3,mp4,avi vs..) decrypt işlemi sırasında sadece gerekli kısmı decrypt edip oyatmaktadır.Bu işlemi yaparken, sanal bir dosya oluşturur ve bu dosya üzerinden talep edilen veri kullanıcıya sunulur.Örnek olarak encrypt edilmiş video dosyasını Play Instant ile oynatırsanız fiziksel diske herhangi bir veri yazılmadan sadece gerekli kısımlar sanal dosya olarak decrypt edilip video oynatılır.VtCrypt, encrypt edilen video dosyasını hiç bir zaman local diske decrypt etmediğinden dolayı uygulamayı kapatsanız bile tekrar decrypt etmenize gerek yoktur.Ayrıca encrypt edilen video dosyasının oynatılması sırasın da tüm dosyanın decrypt edilmesi için de beklemenize gerek yoktur.Aksi taktirde 10 gb video dosyasının decrypt edilmesi ve işiniz bittikten sonra da tekrar encrypt edilmesi ciddi bir zaman alacaktır.

    Login olduktan sonra "double click for Play Instant" özelliğini aktifleştirirseniz encrypt edilen multimedya dosyaların üzerine parola girmeden çift tıklayarak direk oynatabilirsiniz.Aynı şey "double click for Preview" özelliği içinde geçerlidir.Bu teknolojilerin kullanımı sırasın da VtCrypt hiç bir zaman local diske veri yazmaz.Böylelikle dosyalarınız herzaman encrypted olarak kalır.


    Preview , VtCrypt Tarafından aşağıda ki dosya uzantıları için desteklenmektedir.

    Video ve Ses Dosyaları :
    Windows media player tarafından desteklenen tüm multimedya dosyaları.

    Resim Dosyaları :
    "JPG","ICO","JPEG", "GIF", "WMF", "EMF", "BMP", "PNG", "TIF","TIFF"

    Word Dosyaları :
    "DOC", "DOCX", "HTML", "RTF", "TXT", "EPUB", "XML"

    Excel Dosyaları :
    "CVS", "XLTX", "XLS", "XLSM", "XLSX", "XLT", "XLTM‎"

    Pdf Dosyaları :

    Diğer Dosyalar :
    "DOCM", "DOT", "DOTX", "DOTM", "XLSB", "PPT", "PPTX", "PPS","PPSX","PPSM","POT","POTM","POTX","PPTM","VSD","VDX","VSS","VSSX","VSX","VST","VSTX","VTX","VSDX","VDW","VSTM","VSSM","VSDM","MPP","MPT","MSG","EML","EMLX","PST","OST","ONE","TEX","XPS","ODT","OTT","ODS","ODP","OTP","OTS",
    "ODG","CSV","TSV","MHTML","CGM","PS","EPS","ZIP","TAR","BZ2","MOBI","DjVu","VCF","VCARD","WebP", "DNG", "DIB", "JPC","DCM","SVG", "JP2","J2C","J2K","JPF","JPX","JPM","PCL","STL","IFC","DICOM","DGN","DWF","DXF","DWG","IFC"


    Play Instant ve Preview Video :






    Preview yada Play Instant Özellikleri Yukarıda ki dosya uzantıları dışında kullanilabilir mi?

    Hayır kullanamazsınız.Çünkü decrypt edilen dosyalar sadece VtCrypt tarafından görülmektedir.O yüzden 3. part yazılımlar tarafından çalışmaz sadece VtCrypt tarafından çalıştırılabilir.

    Decrypt&Run Nedir?

    Bir veya birden fazla dosyayı aynı anda decrypt edip otamatik olarak çalıştırır.İşiniz bittikten sonrada VtCrypt ile geçici olarak açılan dosya silinir.VtCrytpt, encrypt edilmiş dosyaya karışmaz, local diske geçici olarak decrypt eder , fakat işiniz bittikten sonra "Clean Open Files" butonuna tıklayarak silmeniz gerekmektedir.Aksi taktirde decrypt edilen dosyalar diğer şahıslar tarafından görülebilir.


    Decrypt&Run Video :






    Arkadaşlar konuya lütfen yapıcı şeyler yazalım her türlü eleştiriye açığım.Programın portable ayda setup olarak paylaşacam.Tabi paylaştığım program da bazı kısıtlamalar olacak.

    Yeni bir yenilik yaptığımız zaman bu konu üzerinden bilgilendirecem.

    "www.vtcrypt.com" önümüzdeki hafta aktif olacak.

    İyi yada kötü yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 8 Mayıs 2020; 7:51:7 >







  • Tekrar Merhaba

    Hosting işleri devam etmekte olduğundan geçici olarak aşağıda ki link üzerinden detaylı bilgi edinebilirsiniz, ayrıca bedava programı indirebilirsiniz.
    http://vtcrypt.epizy.com/index.html

    download etmek için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz.
    http://vtcrypt.epizy.com/download.html

    VtCrypt.exe(Standalone) ve VtCryptSetup şeklinde indirebilirsiniz.

    Standalone indirdiğinizde Administrator yetkisi istemeden kullanabilirsiniz.Fakat Windows sağ tık entegrasyonu gibi bazı özellikleri kullanamazsınız. Option kısmından da admin yetkisi ile bu özellikleri aktif yapabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 20 Mayıs 2020; 8:36:34 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.