Şimdi Ara

Vücudum fiziksel olarak çok gergin. ne yapmak lazımdır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 18 yaşındayım. kilom 48 boyum 1.69. küçüklükten beri vücudum boyun bacak kalça bel sırt fln çok gergin. esnekliğim yok yani. öyle ki dizleri kırmadan diz kapaklarıma anca yetisiyorum. küçüklükten beri kalça ağrısı çekiyorum. her sene aynı şikayetten doktora gidiyorum mr çekiyorlar ama sıkıntıyı bulamiyorlar. 90° oturup dizleri uzattigim zaman dizlerin altı yaniyor. ondan sonra ağrı bir süre geçiyor. boynumdanda şikayetçiyim. sağa sola dönüş açısı çok kısıtlı. bi hastalığım da yok. 2 senede biraz daha ilerledi bu durum. rahatsız olmaya başladım. hareketsiz bir yaşamım var. önerisi, bilgisi fikri olan varmi. esneme egzersizi işe yarar mı. ne yapmam lazımdır. yazarsaniz sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Her gün esneme egzersizleri yapmak insanlarda fark yaratıyor. Ben sabahları belimi esnetmeye başlamıştım. 1 haftada etkisini bayağı gördüm. Bu konu hakkında ailen ne diyor? Dile getirdin mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tm hocam deneyecegim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle kardeşim yağ oranın çok düşük, esnetme egzersizlerinin yanı sıra, ilgilendiğin bir branş sporuna başlayıp, bir beslenme rutini oluşturmanı öneririm. daha büyüme çağındasın ve 21inde büyüme işlemin sonlanacak. Doğal ve dengeli beslenip sporla ilgilenirsen, hem her sporun gereksinimi olan esnekliğine kavuşacaksın hem de ilerde daha mutlu olacaksın kardeşim, sevgiler.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.