Şimdi Ara

Vücut Geliştirme TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vücut geliştirme, ağırlık kaldırma, metabolizmaya uygun kalori alımı ve sağlıklı beslenme gibi bir çok uygulamanın tamamına verilen isimdir. Zaman içinde bir hareketler bütünü olmaktan çıkıp adeta bir tutku haline gelen bu spor, dünyada en çok ilgi gören konulardan biri olma niteliğini taşımaktadır. Elbette bu sporu yaparken antrenman programınızdan tükettiğiniz besinlere, kullandığınız aletlerden uyguladığınız egzersizlere kadar bir çok etken büyük önem taşıyor. Bu noktada sizin en büyük düşmanınız yanlış bilgiler, yetersiz egzersizler ve dolayısıyla boşa giden zamanınız ve hatta bazen sağlığınız...

    Elbette internet ortamında bir çok kaynak yer alıyor. Bunlar arasında en yararlı ve bol olanlarını, tahmin edebileceğiniz gibi İngilizce videolar oluşturuyor. Biz bu noktadaki talebi karşılamak adına Vücut Geliştirme TV projesini hayata geçirdik. Sitemizde yer alan yüzlerce videoda, işin uzmanlarından vücut geliştirme sporunun inceliklerini öğrenebilirsiniz. Farkımız ise sizlere tüm videoları orijinalliğini bozmadan Türkçe altyazı ile sunmamız. Bu sayede hem dünyaca ünlü bodybuilding ustalarının en sağlam programlarını takip edebilir hem de amatör ruh ile yepyeni teknikler öğrenebilirsiniz.

    Karın kası geliştirme, göğüs kası yapma, omuz geliştirme, kol kası yapma, sırt kası geliştirme, bacak kası egzersizleri ve sporcu beslenmesi gibi bir çok ana başlık altında en yeni ve en sağlıklı bilgiler sitemizde sizleri bekliyor. Hem de videolu ve Türkçe anlatımları ile. Bu alanda internet ortamında bir ilki başaranwww.vucutgelistirmetv.com, hiç bir ücret talep etmeden sizlere en yararlı bilgileri ulaştırma amacını taşıyor. Tüm antrenman programlarını ve tekniklerini gün gün takip etmek, sağlıklı beslenmek ve sağlam bir vücuda ulaşmak için Facebook ve Twitter sayfalarımızı takip edebilir vewww.vucutgelistirmetv.com adresini sık kullanılanlar listenize ekleyebilirsiniz.

    Site adresi:http://www.vucutgelistirmetv.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.