Şimdi Ara

VW Caddy Hakkında Bir Kaç Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba VW Caddy almayı düşünüyorum aklımda bir kaç tane soru işareti var bu sorularıda siz değerli kullanıcılara sormak istiyorum...
    Şuanki güncel Kasa Caddy'nin Yıllık vergisi ne kadardır ? Birde Ankara trafiğinde kızılay gibi yerlere girmesi yasakmış bu gerçekten sıkıntı oluyormu? B.b.'sinden izin almak gerekirse ne koşul istiyorlar ? cevaplarsanız size minnettar olacağım teşekkürler..
    Birde ş.içi km de ne kadar yakar şimdiden teşekkürler..



  • Şu anda yıllık vergi 860 TL.Ben aracımla ne Kızılay da ne oto yollarda ne köprülerde bir sıkıntı yaşamadım.Tek sıkıntı büyük şehirlerde yüksek trafik sigorta ücreti ve muayenenin yıllık olması.Buna rağmen fiyatına ve özelliklerine göre alınabilecek en iyi araç.Eski Connect ci olmama rağmen yeni Connect i de Currier i de bayii de inceledim Caddy yi geçememişler.2014 Comfortline ımı Ağustosta satmak zorunda kaldım. Yılbaşından sonra yine araç satın alacağım şöyle diğer araçları binek olsun hafif ticari olsun yokluyorum ııııh! yine herhalde şeker beyazı Caddy Comfortline olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih9003 -- 5 Kasım 2014; 10:48:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melih9003

    Şu anda yıllık vergi 860 TL.Ben aracımla ne Kızılay da ne oto yollarda ne köprülerde bir sıkıntı yaşamadım.Tek sıkıntı büyük şehirlerde yüksek trafik sigorta ücreti ve muayenenin yıllık olması.Buna rağmen fiyatına ve özelliklerine göre alınabilecek en iyi araç.Eski Connect ci olmama rağmen yeni Connect i de Currier i de bayii de inceledim Caddy yi geçememişler.2014 Comfortline ımı Ağustosta satmak zorunda kaldım. Yılbaşından sonra yine araç satın alacağım şöyle diğer araçları binek olsun hafif ticari olsun yokluyorum ııııh! yine herhalde şeker beyazı Caddy Comfortline olacak.

    cevabınız için teşekkür ederim kızılay vb. yerlerde sıkıntı olmayacağını düşünüyorum , nerdeyse bütün ticarileri kullandım doblo cargo ,doblo combi premio,fiorino,connect vs.vs. ama hiçbiri caddy nin yanından geçemez bakalım nasipse düşünüyorum..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.