Şimdi Ara

VW Garanti Plus Poliçe İptali ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 Nisan ayında VW bayisinden aldığım sıfır Polo aracıma 2 sene + 2 sene uzatılmış garanti için "Garanti Plus" paketini 1360 liraya satın almıştım. Geçen gün istek doğrultusunda bu paketi iptal ettirip ücretini kesintisiz iade alabileceğimi öğrendim. 2017'de faal olacağı için o zamana kadar iptal ettirebilirmişim. Benim bu garantiyi ekletme sebebim hem kredi oranını düşürmesi hem de aracımın DSG şansıman olması idi. Ama ben arabamı satarken muhtemelen satın alacak kişi bu uzatılmış garantiyi hiç kayda almayıp araya kaynatmaya çalışacak. Yurtdışına çıkma planlarım olduğu için yakın zamanda aracı satma durumum olabilir. Bu ay da kredisinin son taksidini ödedim ve kredi borcu falan da kalmadı. İptal etsem 1360 liramı geri alacağım. Bu konuyla ilgili bilgisi olanlardan fikir almak istiyorum. Böyle bir hareket ne derece mantıklı olur?

    Bu arada aracın lastik sibobu bile kaybolsa onun için dahi servise giden adamım. Ne bakım zamanı geçti ne başka bişey. Zaten normal şartlarda garanti süresi bittikten sonra beni aracımdan ve geçmişimden dolayı müşteri memnuniyeti kapsamında değerlendirecekler. İşin özü ben bu paketi iptal etsem yarın bigün herhangi bir sıkıntı yaşayabilir miyim?







  • Kredi oranini dusurerek zaten paketi ucuza getirmissiniz. Bence sinegin yagini cikartmaya gerek yok. Satarken de aracin cazibesini arttirabilecek bir unsur bu. Piyasa fiyatindan 3-5 fazla yazarsiniz aliciyi gozunuz tutarsa hediye bile edersiniz. 40 50 bin liralik malin ticaretinde 300e 500e bakmayi ben dogru bulmuyorum. Eski aracimi piyasasindan 2 bin lira ucuza galeriye verdim ben mesela. Neden derseniz butun sahsi alicilar kila tuye takildi. Bahane ayarip pazarlik yapmaya koyuldu. Benim zamanim yok. Daha dogrusu zamanim kiymetli aaticam diye birde sanayi sanayi gezip mi ugrasayim dedim. Verdim gitti parami nakit aldim attim cebe bundan guzeli yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARAC DSGli ise garantinizi bozdurmayin satarken resmen oluculerle muhatap olursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba konusunda biraz fazla titizim nokta hata bulamaz hickimse o yuzden epey bi tok saticiyim alici ik mik yapinca vazgeciyorum direk. İkinci el piyasasinda bu benim icin bi ekstra ama alici hic dikkate almiyo normal araclarin piyasasiyla kiyasliyor. Bu durumda haybiyeden 1500 lira zarar etmem ne kadar mantikli? İlerde dsg ile ilgili problem ciksa bile onu bu garanti kapsamina almiyorlarmis zaten iyi niyet garantisinde yaptirilir dedigim gibi bakimlarina kadar hersey gunu gunune ayni serviste yapiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok titiz olmak bazen fayda saglamayabilir. Zaten arac yeni bir arac. 10 yasinda olur nokta hatasi olmaz ayri bir konu. Ama zaten 2 yasina girmemis bir aracin piyasada cok rahat nokta hatasiz alternatifleri de bulunabilir. Hatta bazi durumlarda istediginiz para kusursuz 2016 modellerine yakin olursa insanlar 2016 tercih ederler.

    Ben sahsen ikinci el alirken nokta hatasiz araclara degil ozellikle arka camurluk ya da arka kapi gibi parcalardan 1 veya 2 parca boyasi olan arabalara yonleniyorum.

    Bazi vatandaslar arabalari nokta hatasiz diye ucuyorlar. Hic gerek yok. Sokaklar risklerle dolu. Nokta hatasiz bir arac avm otoparkinda dikkatsiz biri yuzunden bir saniyede kapisi yamuk bir araca donusebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltalı_ilah kullanıcısına yanıt
    Siz de kendinizce haklisiniz saygi duyuyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.