Şimdi Ara

VW GOLF 5 için Slim Subwoofer'lı Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar, öncelikle belirtmem gerekiyor ki oto ses sistemleri konusunda çok yeniyim ve çok bilgisizim. VW Golf 5 model arabamda Zenec NC2011D model multimedya navigasyon sistemi kullanıyorum ve son derece mutluyum. Aracımdaki ses sistemini yukseltmek için ses sistemi kurmayı düşünüyorum ancak bagajımı aktif olarak kullandığım için tamamını subwoofer ile kaplama gibi bir şansım yok. Bu da beni Slim Subwoofer'lara yöneltti. Sizden ricam kaliteli bir Slim Subwoofer ile çalışacak bir anfi ve diğer komponentlerden oluşan bir sistem çıkarabilir misiniz ? Bütçem 1500 TL civarı 2000 TL ise üst limitim. Şimdiden destekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim.



  • Sony'nin slim wooferları çok tartışılıyor bu ara. Genelde iyi diyenler var sonye yonelebilirsin. Cok fazla bas beklentin yoksa. Mid takımıda focal - hertz falan bakabilirsin. Midleri koyacağın kapı kolonlari kac cm çapı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle hızlı yanıtınız ve desteğiniz için teşekkürler. Açık söylemek gerekirse müzik dinlemeyi çok seviyorum ve komşular nedeniyle en rahat dinleyebildiğim yer arabam. Bass konusunda inanılmaz yüksek bass seviyelerini beklemiyorum. Bass'lı şarkılarda yeterli gelen bir performans beni tatmin edecektir. Bir oto sistemini oluşturan olmazsa olmaz komponentler konusunda da bilgisizim ne yazık ki. Focal ve Hertz mid takımlarını inceleyeceğim. Kapı kolonlarımın kac cm olduğunu bilmiyorum, araştırıp bilgi vermeye çalışırım ama standart Golf 5 ses sistemine sahibim şu anda. Bu ürünlere ilave olarak tweeter ve anfi de almam gerekiyor sanırım. Bu ürünlerde önerebileceğiniz marka modeller var mıdır ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canboca

    Hocam öncelikle hızlı yanıtınız ve desteğiniz için teşekkürler. Açık söylemek gerekirse müzik dinlemeyi çok seviyorum ve komşular nedeniyle en rahat dinleyebildiğim yer arabam. Bass konusunda inanılmaz yüksek bass seviyelerini beklemiyorum. Bass'lı şarkılarda yeterli gelen bir performans beni tatmin edecektir. Bir oto sistemini oluşturan olmazsa olmaz komponentler konusunda da bilgisizim ne yazık ki. Focal ve Hertz mid takımlarını inceleyeceğim. Kapı kolonlarımın kac cm olduğunu bilmiyorum, araştırıp bilgi vermeye çalışırım ama standart Golf 5 ses sistemine sahibim şu anda. Bu ürünlere ilave olarak tweeter ve anfi de almam gerekiyor sanırım. Bu ürünlerde önerebileceğiniz marka modeller var mıdır ?

    Kapılar büyük ihtimalle 16 cm dir kapı kolonları , INFİNİTY REF-6500 CX modeli var . Amfide cadence xe 125.4 olabilir .




  • Vibe Optisound 8 Active var bende. yani amfisi içinde. sadece teyp'inizin subwoofer çıkışına bağlayın olsun bitsin. koltuk altına da koyun.

    Sonra dinleyin. EQ ayarlarını çok iyi yapın. Bütün tizleri komonentler bütün bassları da sw'ye vermeye çalışın. Müzik çeşidine ve tatmin olmanıza bağlı bir durum. şu anlık memnunum ama sesi artık mahalle de dinlesin istiyorum. o yüzden değiştireceğim. ÖM atarsanız açtığım konuyu da gösterebilirim.

    masrafı da 450 TL....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.