Şimdi Ara

VW NEW BEETLE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
302
Cevap
10
Favori
36.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fiyat eder karşılaştırmasını yapmak veya başka araçlarla kıyaslamaktansa, beklentilerinizi karşılayıp karşılamadığı, bu araca sahip olmakla memnun olup olmamayı değerlendirmek daha doğru.

    Jennifer Aniston'un malzemesini bilemem ama bu the beetle ile biz iyiyiz. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oystergrey -- 3 Nisan 2013; 10:34:26 >
  • mrb arkadaşlar. ben de doğuşta beetle inceledim siyah renk yoktu. sonra bi de memleketim olan esk. asili arayım dedim. 1.4 siyah varmış. atladım gittim gördüm. araba müthiş görünüyor (alanlara hayırlı olsun. ben de bekar ve kendim kullanıcağım için alıcaktım. çünkü denizciyim ve yılda max 2 ay kullanıcam. ama galeriye girerken öyle bi renk gözüme çarptıkiiiii. golf kurşun gri:) abi bu kadar mı havalı durur bi araç! beetle hakkında temsilciyle baya baya konuştuk sürdük ettik ama sonunda dayanamadım dedim şurda duran golf satıldı mı? hayır dedi ozaman biraz inceleyim derken alıvermişim golf 7yi. herkesin beetle hayırlı olsun spor arabanın kralı!!!




  • Bu günlerde Anadolu Yakası'nde farklı renklerde TB fazlalaştı, anında fark ediliyor, ya da ben fark ediyorum :)
  • Aracımı servise verirken kullanmam için Beetle 160 bg verdiler.Passatla karsılastırınca passat hiç gitmiyor gibi bir şey.6.Viteste 200 kmyi gördük fakat yol bitmişti :) Gerçekten sportif güzel bir araç.Ama aile aracı demek doğru olmaz.Arka taraf baya sıkışık çünkü :)
  • Para çıksa bir yerlerden direk alırım Polo'nun yanına kardeş olarak.
  • İki yıl boyunca resimdeki 2 lt lik Juku kullandım. (Juk, Beetle a Ruscada verilen ad, uğur böceği demek, tipi andırıyor) Müthiş zevkli bir araçtı, kullanma keyfi, yol tutuşu, akvaryum misali görüş açısıyla...Türkiye ye dönme durumum vardı, satmak zorunda kalmıştım. Hala ikinci araba olarak alsam mı diye düşünürüm. Öte yandan ben Almata daki tek erkek Juk sürücüsüydüm sanırım, sadece hanımlar kullanıyor. Tek kapılı olması nedeniyle aynı yaşlardaki A serisine göre fiyatları daha ucuz ama benim görüşüm MB A klaslardan çok daha iyi bir araba. (Dört yıldır A160 kullanıyorum, bu günlerde bir SUV alarak kurtulacağım, yine Almata da A klas kullanan bir kaç erkekten birisiyim, ama burnu görünmeyen atak küçük arabaları seviyorum)
     VW NEW BEETLE VW NEW BEETLE




  • Arkadaşlar merhabalar.
    New Beetle almayı düşünüyordum, araba ile ilgili araştırma yaparken donanımhaber forumuna rastgeldim, konu ile ilgilendiğim için siteye üye oldum.

    Yaklaşık 1 hafta önce Beetle TDİ motor DSG şanzımanlı panoramik cam tavanlı modelinden sipariş verdim (kırmızı renk). Fiyatı 78.700.
    Aracın daha önce 1.2 TSI versiyonunu kullanmıştım. Fakat DSG şanzıman TDI versiyonunu test etme şansım olmadı.
    Tecrübe eden arkadaşların, fiyat ve performansa ilişkin yorumlarını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grifon44 -- 21 Temmuz 2013; 1:31:45 >



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 20 Ekim 2013; 3:44:34 >
  • abd ve kanada'da fender edition var.
    aracın dışında fender yazıları, torpido kaplaması fender gitarlardaki siyah-kırmızı yanar döner kaplama ile geliyor.
    burada fender ses sistemi ile alınca bu kaplamalar da geliyor mu?
  • neroman kullanıcısına yanıt
    budur...
     VW NEW BEETLE



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroman -- 19 Kasım 2013; 22:13:29 >
  • Herkese tekrar merhaba,

    uzun bir aradan sonra güncelleme olacak;

    yaklaşık 13 ayın sonunda araç ile beraber 34000 km yaptım, bu süre zarfında 2 defa periyodik bakım dışında herhangi bir işlem yapılmadı. Benzin tüketimi olarak pek bir değişiklik yok, bir tam depo ile istanbul içi köprü trafiği ile beraber yaklaşık 850km(+/- 15km) yapıyorum (sarı lamba yanıyor) 30000 km de 7950TL benzin fişi biriktirmişim.

    2 servis sonunda ise verdiğim toplam para 940TL

    1.2 tsi motoru geçen zaman zarfında sevdim, hem ekonomik hem sessiz.

    Sevgiler.
  • arkadaşlar merhaba , 1.4 design paket ve birkaç ekstrayla tosbağa mı aldım ve yaklaşık 1700 km kullandım henüz..yaklaşık olarak yoğun şehir içi trafikte kullanıyorum diyebilirim ve ortalama tüketim olarak 8.2 olarak ölçümledim ama sakin kullanımla birlikte akan bir trafikte 6.9 uda yaptım...sorularınız varsa cevaplayabilirim bu kadar deneyimle
  • Araç gerçekten çok narin duruyorr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • comicia C kullanıcısına yanıt
    yaklasik 8000 km yaparsan veriler biraz daha dusecektir. arac ne yazik ki cok yakiyor, ozellikle sikisik trafikte....
  • yaklasik 8 aydir kullaniyorum. genel anlamda memnunum, ilk vw marka aracim beetle oldu ve beklentilerimi karsiladi. 1.4 160 hp motor ozellikle sehir icinde yeterli ama gaz tepkisi ve turbo devreye girene kadar gecen zaman biraz uzun. emniyet kemerinin yukari asagi ayarlanamamasi ve araca inis binislerde koltuk kaldirma indirme koluna temas yuzunden ayarlarin bozulmasi aracin ufak tefek eksilerinden.

    cikardigi sesi ( camlar acik muzik kapali dikkatli dinlediginizde , ozellikle bozuk yollarda) es gecelim sanziman basarili, vites gecisleri sorunsuz ve hizli ( sadece 1. vitesten 2 ye gecerken cok az hissedebilirsiniz)

    Masallahi var, kendisi gibi yakit tuketimi de dikkat cekici. Duz yolda sabit hizda cok dusuk degerler elde edebilirsiniz fakat ozellikle Istanbul icinde bu cok zor. eger biraz da gazliyim spor suruse alip direksiyondan vitesleri degistireyim derseniz, vakit tuketimi tavan yapiyor.
    benim 8000 kusur km de ort. elde ettigim yakit verisi 7.8 .( sakin arac kullanirim )

    aracla ilgili tavsiyem, araci mumkunse dolu alin. sunroof icerisini cok ferah yapiyor, fender ses sistemi ipod ile bulusunca harikalar yaratiyor. arabayi da gosteren jantlari. 18 twister ile disc ' nostalji ' arasinda kalmistim ama disc agir basti....




  • quote:

    Orijinalden alıntı: neroman

    abd ve kanada'da fender edition var.
    aracın dışında fender yazıları, torpido kaplaması fender gitarlardaki siyah-kırmızı yanar döner kaplama ile geliyor.
    burada fender ses sistemi ile alınca bu kaplamalar da geliyor mu?



    gelmiyor, arac renginde kaplamalar...
  • nhelvaci N kullanıcısına yanıt
    doğuş'taki ürün müdürü arkadaş burayı okuyorsa 2 çift lafım var;

    bu araç ikon olmuş bir araç, biraz abd, biraz almanya'daki versiyonları görüp buraya sadece iki versiyon getirmeyi aklım almıyor.
    ve bu araca hiç yakışmıyor.
    porsche gibi bir aracın atası olan, dünya'da milyonları peşinden koşturan, 66 modelinin bile pazarı olan bir aracın yeni versiyonu böyle mi getirilir?
    girin vw.com.tr'ye kasası değişmek üzere olan, artık eskimiş tiguan, scirocco ile yeni beetle'da kur kampanyası var.
    işte böyle gelir gelmez elinizde kalır...

    ya çok akıllısın, önce böyle satacaksın ve sonra o versiyonları getirip tekrar satışı artıracaksın.
    ya da -kusura bakma- senden ürün müdürü olmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neroman

    doğuş'taki ürün müdürü arkadaş burayı okuyorsa 2 çift lafım var;

    bu araç ikon olmuş bir araç, biraz abd, biraz almanya'daki versiyonları görüp buraya sadece iki versiyon getirmeyi aklım almıyor.
    ve bu araca hiç yakışmıyor.
    porsche gibi bir aracın atası olan, dünya'da milyonları peşinden koşturan, 66 modelinin bile pazarı olan bir aracın yeni versiyonu böyle mi getirilir?
    girin vw.com.tr'ye kasası değişmek üzere olan, artık eskimiş tiguan, scirocco ile yeni beetle'da kur kampanyası var.
    işte böyle gelir gelmez elinizde kalır...

    ya çok akıllısın, önce böyle satacaksın ve sonra o versiyonları getirip tekrar satışı artıracaksın.
    ya da -kusura bakma- senden ürün müdürü olmaz.

    Fender ver. Tr de yok mesela. Turbo'sunu getirseler sanirim arac +150k tl yi bulacagi icin getirmiyorlar. esas sorun bu kadar kisisellestirilebilen bir aracin aksesuarlarini getirmemek. eger Tr de mumkun olsaydi, ayni aracin convertible alirdim.

    Aracin dunu bugunu hakkinda tam bilgi sahibi, donanimlarinin ne ise yaracagini a'dan z'ye anlatan elemanlariyla Mini'nin Borusan icindeki ozel satis bolumu gibi bir yeri bile yok beetle in vw'de.

    Benim ilk vw aracim. Amacim vw almak degildi, araci vw diye de almadim; beetle aldigim icin vw almis oldum. ( anlatabilmisimdir umarim)
    Bence ellerinde arac kalmasi soz konusu da degil. cunku bir iki beetle sahibi ile konustum, onlarin da vw araclari hic olmamis. Aracin fiyatini ise sorun etmiyor alanlar; icon, kupon, konsept, tarz vs ne denebilirse bu arac icin... aracin tarzina, adina, gecmisine, hayat felsefesine vs. vs. yazmakla bitmez sanirim. ( bi' onceki kasa bu kadar ilgimi cekmemisti mesela. sonuktu, basit duruyordu, tospaga dan baska her seye benziyordu.) yani demek istedigim bunu alanin pek ikinci eline vs bakacagina inanmiyorum. vw dogus oto'nun dedigine gore ellerinde ' dolu ' arac olarak pek yok cunku onlari fiyati yuzunden satmakta zorlaniyorlar ama nispeten bos araclar gercekten kolay satiliyor ve gun gectikce trafikte daha cok gormeye basliyorum.

    Ben araci aldigimda ayni fiyata passat otomatik alabileceigimi soyledi dogus oto da bana yardimci olan arkadas. yaninda mi kaputunda mi bi yerinde cizgileri olan ozel Scirocco da teklif etti. ben de o sirada '' keske motoru da arkada olsaymis ' diye dusunuyordum. benim anlayisim ona onunki bana ters geldi sanirim. ona gore de sanirim beetle bu kadar para etmiyor.

    Yetkili servisilerini gecin, Dogus Oto da bile aracin orjinal paspas'i yok. anahtar kaplamalari yok. arac ici ve disi yazilar&cikartmalar yok. geri kalan hic birseyi yok. kaucuk paspas istediginizde golf un paspaslarini satmaya calisiyorlar.

    Neyse biz trafikte beetle sahipleri olarak birbirimize selam vermeye devam edelim.
     VW NEW BEETLE




  • doğuş bu araca mini gibi özel bir satış ekibi kurmalıydı.
    evet, belki biraz para harcardı ama piyasadaki vw imajına ciddi katkısı olurdu ki bunun karşılığı kolay kolay ölçülemez.

    misal; ben arkadaki rüzgarlığı bile yakıştıramıyorum bu araca.
    ayrıca; şu jantlarla almak için 5000tl fark verirdim.



     VW NEW BEETLE
  • neroman kullanıcısına yanıt
    ikilemde kalmistim ama sizin gonderdiginiz fotograftaki jantlari sectim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.