Şimdi Ara

VW Polo Tavan Aydınlatması Sökümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bir arkadaşım 2016 Model VW Polo'sunun iç aydınlatma lambalarını led'e çevirirecekti, toplamda 9 adet led ampül aldık. Ancak bunlardan bir tanesi takmaya çalışırken aşırı zorlaması sonucu duy kırıldı ve içeriye kaçtı. Hiç bir şekilde alamadık. Servis kapanmadan hızlaca gidip gösterdik "Abi bunlar kapalı kutu olabilir yarın gel detaylı bakalım ama bu parça komple değişirse 500-600 TL tutar" dediler. Ufacık bir duy için 500 TL diyorlar şaka gibi.

    Bu parçayı nasıl sökebiliriz tırnakları vardır diye düşündük ancak zorlamak istemedik. Tecrübeliolanlardan yardım bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.

    VW Polo Tavan Aydınlatması Sökümü VW Polo Tavan Aydınlatması Sökümü VW Polo Tavan Aydınlatması Sökümü







  • Hocam onun sökümünden ne olacak. Acemisiniz sanırım. İlk önce Golf/Passat'larda gözlüklük olan yerini en üstten çat diye çekerek alın. sonra tavan aydınlatmasını o boşluğa doğru 4-5cm sürükleyin. Sonra da yan tarafları esneterek çatur çutur indirin. Polo'nun sökmediğim yeri kalmadı, hassas iş gerektirecek bir yeri yok. Ayrıca duya gerek yok. İlla küçük led istiyorsanız ona jumper kablo lehimleyin, sağlam olan duya da lehim atın ikisi birlikte yanarlar. Ben çalışma masamda da aydınlatma olarak kullanıyorum :)

    VW Polo Tavan Aydınlatması Sökümü

    VW Polo Tavan Aydınlatması Sökümü




  • Araç kendi aracım olsaydı direkt dalacaktım ama malum kendi aracım olmayınca zorlamak istemedim, arkadaş servise söktürmüş elimizde duy yok komple değişir tarzında bir şey demişler dedim sen gel hemen bana, düz bir lehim attım levhaya değecek şekilde çiçek gibi oldu Aydınlatma olarak kullanmak çok hoş olmuş ellerinize sağlık, yardım için de ayrıca teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.