Şimdi Ara

VW Türkiye'de 2 modelin satışını durdurdu !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
3
Favori
7.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Jetta fiyatları yükselir artık..
  • Alman tankı şüphesiz alman kalitesi prestiji

    Noxwagen gas auto
  • Hala skodada şunda bunda euro6 ya geçtiler diye firmayı temize çıkarmaya çalışanlar var.Yahu bunlar adam olsaydı makyajda jettaya euro6 motoru koyarlardı.Bu olay ortaya çıkmasaydı yıllarca bu motorla zehirlemeye devam edeceklerdi.2012-13-14 golf Jetta Passat oktavia cady ye daha sıra gelmedi bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • <<<<<<<< Selling Jetta Magic Anvil yanı >>>>>>>>
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deadwood

    "Bu noktada ben firmamızın duyarlılığına teşekkür ediyorum" bu nasıl bir açıklama Allah aşkına biri bana açıklasın yahu...Adamlara oldu olacak bir de tazminat felan ödeyin :D Abi biz bu yüzden büyük ülke olamıyoruz..Yapılan hileye hurdaya bile tepki gösteremiyoruz..Adamlar bizi resmen zehirlemiş sen hala teşekkür et..

    Kesinlikle katılıyorum. Diğer ülkeler gözünün yaşına bakmadı. Eminim skandalın bu kadar büyük olduğunu Avrupa'daki Amerika'daki tepkilerin ciddiyetinden anlamışlardır. Yoksa kimse 'aaa bunlar böyle çakallık yapıp tüketiciyi kandırdıkları gibi çevreyi de kirletiyorlarmış' dememiştir.
  • r0x kullanıcısına yanıt
    pardon da koskoca firma yenilgiyi kabul eder mi ? tabi ki sonuna kadar dayanmaya çalışacak.Devlet görüşmüş siz kendiniz yapın bize zorla birşey yaptırmayın itibarınızı zedeletmeyin demiş.ortak karar almışlar.bunu anlamamak ya da görmemek için diyelim,vw fan boy olmak gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: master135

    pardon da koskoca firma yenilgiyi kabul eder mi ? tabi ki sonuna kadar dayanmaya çalışacak.Devlet görüşmüş siz kendiniz yapın bize zorla birşey yaptırmayın itibarınızı zedeletmeyin demiş.ortak karar almışlar.bunu anlamamak ya da görmemek için diyelim,vw fan boy olmak gerek.

    Yani bunlar danışıklı insanlar kim bilir birbirlerinin arasında para dönüyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 207m kullanıcısına yanıt
    sen biraz iyimser olmaya çalışıyorsun da kardeş.Bekleyip görelim.Sonun başlangıcı bunlar.tr deki saçma dizel tutkusu kadar lekelenmiş model algısı da aynı şekilde işliyor.yani yükseldiği hızda düşecektir satışlar.Kimse yeni eski bakmaz.bu haber okuyan klasik vw müşterisi sorgulamadan vw yi siler çünkü aynı hızla sorgulamadan benimsemişti.Ne bekliyorsun böyle kullanıcıdan.Herkes forum okumuyor bizim gibi.
  • Durdurulmadan önce araç alanların durumu ne olacak, sorun olmasa neden durdurma olsun ki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle.bu devirde Türkiye cumhuriyetinde kim kime bir şeyler vermeden yükselebiliyor.
  • neden gönüllü durduruyorlar?

    çünkü türkiye' de NOX gazı salınımları ile ilgili bir kısıtlama yok. devlet sizin sağlığınızı, akciğerlerinizi filan sallamıyor. bu modellerin türkiye' de satılmaması için hukuken bir sebep yok. tepki göstereceksek buna gösterelim.
  • STMUS kullanıcısına yanıt
    Tabi ki de sonuna kadar bu işten paçayı kurtarmak için ellerinden geleni yapacaklar.En kötü senaryo da olsa bugüne kadar kazandıkları,mevcut siparişlerin geri ödemesine yeter de artar bile.
  • Evett açılış yapıldı bakalım gerisi gelecek mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manisa_tr

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cesc_

    Yok hocam, kalitesiz Jetta ve Caddy dışında o motoru kullanan VAG grup aracı yok sıfır olarak satılmakta olan. Hepsi Euro 6 TDI motorlara geçmişti çoktan.

    tam olarak hangi dizel motorlar bunlar

    1.2 R3 12v TDI CR 75 HP
    1.6 R4 16v TDI CR 75-115 HP
    2.0 R4 16v TDI CR 110-240 HP

    Üstteki Euro 5 TDI versiyonları hocam. 2015 itibariyle Euro 6 motorlara geçti VAG, ancak Jetta ve Caddy gibi kalitesiz modellerinde Euro 5 motor kullanmaya devam ediyormuş. 2009-2014 model TDI'ların çoğu bu gruba dahil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga


    quote:

    Orijinalden alıntı: pasa_


    quote:

    Orijinalden alıntı: 207m

    quote:

    Orijinalden alıntı: manisa_tr

    diğer modelleri ve markaları da durdursunlar: seat, skoda, audi.. aynı motor nasıl olsa..

    Hee aynı motor Jetta ve Caddy' de ki motorlar Euro5 yani EA189 kodlu motorlar. Skoda, Audi, Seat Euro6 motor satıyor. Birde Jettacılara geçmiş olsun diyenler yok mu ? Gülmekten kırılıyorum. Sanırım aracın satışının komple kaldırıldığını falan düşündüler. Yahu Jetta ve Caddy' ler euro6 motorlu gelecek bunda sonra. Olay bu. Bu arada araçların satışının askıya alınması güzel haber. Çünkü NOx oranları yüksek motorlar bunlar.

    2013 model leon,octavia,passat vs hepsinde euro 5 motorlar var. Bunlar ne olacak?

    Bu soru işaretinin cevabını ben de merak ediyorum. Bu motor Rapidden Superbe, A3'ten Golfe kadar hepsinde satılmıştı önceden.

    Uyanik esnaf nedir nasil olunur dersi gibi bir sey. Benim bildiğim mevcut satışta euro 5 motor sadece bu 2 sinin dizel motorlarında vardı zaten diğer vw araçların hepsi benzin dizel euro 6 motora geçti ki bunlar da yakinda euro 6 bluemotion dizele geçecekti. Zekice bir ticari manevrayla toparladilar mevcut olan 105 TDi satışı duracagi için 105 TDİların 2. el fiyatları artacak piyasada, yeni 110 bmt dizeler de daha iyi fiyattan gelecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zaten gösterilen tepkinin bu olduğunu düşünüyorum.Sadece fan boylar hala hazmedemediği için durumu,aktif bir savunma halindeler.Bunu gören anti fan boylar asıl konu yerine bu sefer haklı olarak markayı kötülemeye başlıyorlar.
  • ilk sayfadan
  • tamda caddy alıyorduk
  • manisa_tr kullanıcısına yanıt
    1.6tdi 105 hp olan motorlar.arkadaş yukarıda belirtmiş sanırım 2009-2014 arası aktif kullanıldı.yeni kasada da devam ediyor şuan passat superb gibi üst segment araçlar hariç 105hp lik motorlar kullnaılıyor.
  • wotgate kullanıcısına yanıt
    İnşallah gelir.bu sadece vw grubuna değil tüm markalara bir ders olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.