Şimdi Ara

W 8.1 Update Donma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tulpar T5 kullanıcısıyım W8.1 işletim sistemi kullanıyorum şöyle bir sıkıntım var; Manuel olarak update yapmaya çalıştığımda karşıdan yükleme kısmında, windows update karşıdan yüklüyor diyor. Fakat yeşil çizgi sadece gidip geliyor. Yükleme işlemi bir türlü başlamıyor. 40 dk aşkın bir süre bekledim herhangi bir oynama olmadı yüklemeyi durdur dediğimde sayfa donup kalıyor görev yöneticisinden görevi sonlandır yapmak zorunda kalıyorum. Bununla da kalmıyor PC'yi kapatırken 10 ila 15 dk bekliyor kapatılıyor yazıyor ama kapanma işlemi gerçekleşmiyor. Bu sorunu düzeltemedim bir türlü, forumlarda yazan her şeyi denedim banamısın demedi başına gelen veya çözen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



  • Aynısı bendede oldu win 8.1 industry(yanlıs olabilir :D )pro kullanıyorum. Update sorun giderici calıstır dene bakalım. Baska sorun cıktı simdide ara sıra bilgisayar kendiliğin kapanıyo ısı değerleri normal siyah ekran cıkıyo fare isareti gozukuyo 3 sn sonra direk kapanıyo guncellemeden mi anlamadım donanımsal mı yazılımsal mı acaba bilen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaanyuce K kullanıcısına yanıt
    Hocam denemediğim yöntem kalmadı desem abartmış olmam. Sorun giderici, update fix, sfc/scannow hepsini denedim anlık düzeliyor ama sonra gene aynı. Şu windowsun bir şeyi de tam olsun dişimi kıracağım. Çözebilen yok herhalde bu durumu pek ilgilenen olmamış konuyla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.