Şimdi Ara

W205 MERCEDES C-Class ANA KONU (856. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.121
Cevap
187
Favori
1.187.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iyi günler ,


    c200 4matic (2018-19-20-21 modellerinde ) taba renk koltuklarda ileride renk atması ağarma gibi sorunlar oluyor mu ?


    gönlümden taba renk almak geçiyor ama ileride taban rengin renk atması , ağarması gibi korkularım var....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_07 -- 4 Mart 2023; 11:34:4 >
  • captain_07 C kullanıcısına yanıt

    Ben taba renk aldım 2020 dizel modelini, şöför koltuğu sol baldır kısmında başparmak kadar yerde derisi gitti. Bulunduğum ilde bulamadım döşemecide nereden bulurum bilen var mıdır?

  • ciko1984 kullanıcısına yanıt

    geçmiş olsun, tabadan yana korkularım vardı demekkı haklıymısım....

  • Herkese selam

    W205 c180 Amg için

    Orjinal ölçü

    Ön 225 45 18

    Arka 245 40 18


    İlginç şekilde 225 45 18 ile 225 40 18 arasında lastik başına aynı üründe neredeyse minimum 500-600 fark var lastik başına


    Bu sebeple

    Önlerde 225 40 18

    Arka 255 35 18

    olarak alırsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? (sürtme vs)

  • Kış lastiği arayan arkadaşlar var ise sattığım c180 amg araca ait orjinal ölçülerde hiç kullanılmamış 4 adet michelin pilot alpine kış lastiği var elimde. düşünen olursa pm.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar w205 kasanın radyo ayarı nasıl yapılıyor? numara sırası belirleyip değiştirme gibi

  • 2020 model c200d amg aracımı sattım.

    İsteyen olursa uygun fiyata orjinal amg paspas larını verebilirim. Ayrıca bagaj havuzu da almıştım, onu da verebilirim.

  • Herkese selam. Facelift c200 exlucisive almayı düşümüyorum. Amg yi sertliğinden dolayı düşünmüyorum. Temiz bir araç arıyorum ama temizlerine 2.2-2.4 (40 bin km yi geçmemiş) arası isteniyor. Açıkcası bu rakamların üstüne 200-300 daha koydam yeni kasa hatasız alabiliyorum ama amg hariç seçeneği yok. Üstelik yeni kasa yere çok yakın duruyor içi ne kadar güzel olsada şehir içi sürmek eziyete dönecek belli ki. Kullanıcılara İki sorum var. Facelift exlucisive süspansiyon konforu nasıl, orta büyüklükte çukurları felan ütülüyor mu yoksa normal bir d sınıf gibi mi. İkinci olarak yukarıda bahsettiğim sebepten ötürü aldığım fiyata satmak istesem muhtemelen arada cok az bir fark kaldığı için kimse bu fiyata eski kasa bir araç almak istemeyecek satarken zorlanacağım bu fiyat bandında. Ama süspansiyon konforu yeni kasanın amg sinden ciddi iyiyse yine de buna rağmen alacağım. Cevaplar için teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şaahhinnn Ş kullanıcısına yanıt
    206 kasa AMG süspansiyonla 205 kasaya göre daha katlanılabilir. 205 FL exclusive hiç kullanmadım o araç için spesifik yorum yapamam fakat şunu söyleyebilirim bir tanıdığımız edition 1 amg 206 kasa kullanıyor ankara içi aracın konforunun yol tutuşuna göre gayet kabul edilebilir olduğunu söylemişti. Tanıdığımızın önceki aracı 205 kasa AMG paketti. Aynı aracı arka arkaya ben kullandığımda bana araba taş gibi sert gelmişti, o sırada benim aracım da W213 E serisi exclusive süspansiyondu. Kısacası tamamen beklentilerinize bağlı. Şunu da söyleyeyim, 205 FL değer kaybı korkusundan almıyorsanız dizelde çok olacağını düşünmüyorum. 206 kasada zaten dizel hayatta gelmez gibi duruyor, F30 318d ve 320d ler de değerini çok güzel tuttu benzinli muadillerine göre. 2 küsür milyonluk araçlardan bahsediyoruz, 200-300 bin kayıp için yıllar boyu rahatsızlık çekeceğiniz bir seçim yapmayın. Ankara civarindaysanız Mengerler C serisi test sürüşü yapıyordu, aracı kullanmak tabi ki en iyi karar mekanizması olacaktır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • beyler lastik basıncını her bir lastik için göremiyorum. araç 300 kmde. neyi es geçiyorum. hesaplanıyor ama ekranda gözden kaçırdığım bir yer var sanırım. yoksa eski kasalar gibi tek tek göstermiyor da basınç indiğinde uyar mı veriyor ?

  • Arkadaşlar bu hafta 2016 C180 AMG ile aranıza katıldım. Araçtan çok memnunum fakat kaliteli bir GTR panjur yaptırmak istiyorum. Ankara civarı tavsiye edebileceğiniz bir mekan var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcadongusu -- 25 Haziran 2023; 16:16:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar, biraz konu dışı olacak ama burayı herkes takip ettiği için bir kereye mahsus yazıyorum. 2 hafta önce Ankara Anadolu Bulvarı Shell istasyonunda deposu 40 lt olan aracıma 41 lt benzin dolduruldu. Pompacı tabancayı kapatmayı unuttuğu ve başka bir araca benzin vermekle meşgul olduğu için 20 lt ye yakın benzini yere akıttı, geldiğinde ise çok geçti. Durumu istasyon sahiplerine bildirdim, özür dileyecekleri yerde kabadayılık yaptılar. Shell yetkililerine bütün bu olanları yazıyla bildirdim internet üzerinden. Birkaç defa aradım, kesinlikle dönüş yapmadılar. Sürekli Opetten yakıt alıyorum, hem benzin, hem pompacılar, hem de istasyonlarda kesinlikle hiçbir sıkıntı yaşamıyorum, gayette memnunum Opetten.Nadiren diğer firmalardan benzin alıyorum.Maalesef Shell de pompacilarda, istasyonlarda ve müşteri hizmetlerinde ciddi bir sıkıntı var, bilmenizi istedim. Bu ilk yaşadığım sıkıntı da değil üstelik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Shell rezil, 20 araçlık filomuzun 10 tanesini petrol ofisine 10 tanesini opete kaydırdık (ticarileri kullandığımız bölgede düzgün opet yoktu) ve keyiften halay çekiyorum 2 yıldır. Petrol ofisinde dizel çok kaliteli ve fiyatlar güzel, opet de hizmet konusunda çok üstün. Başka benzinliğe uğramam bu saatten sonra.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcadongusu

    Shell rezil, 20 araçlık filomuzun 10 tanesini petrol ofisine 10 tanesini opete kaydırdık (ticarileri kullandığımız bölgede düzgün opet yoktu) ve keyiften halay çekiyorum 2 yıldır. Petrol ofisinde dizel çok kaliteli ve fiyatlar güzel, opet de hizmet konusunda çok üstün. Başka benzinliğe uğramam bu saatten sonra.
    Evet, Shell de ciddi sıkıntı var, maalesef yaşayarak öğreniyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 4 Temmuz 2023; 10:39:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, yaklaşık 7 yıldır kullandığım 2012 C180 AMG aracımı satıp 2018 C200 4matik AMG almak istiyorum ama çok da araştırma fırsatım olmadı, olumlu yada olumsuz taraflarıyla ilgili birkaç öneri verebilecek olan varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler

  • Shell müşteri hizmetleri ısrarlı aramalarım sonucunda cevap verdi. Kamera kayıtlarına bakılsın dedim, istasyon sorumlusu kabadayılık yaptı dedim, kameralara bakmadan sadaka verir gibi 5 lt benzin verelim git dediler dedim. Bunların hepsini yazdım şikayet dilekçesinde. Cevapları şu oldu: İstasyon sorumlusu olarak 5 lt benzin teklif ettik, gerekeni yaptık, sadece bunu okudular. Shell konu ile ilgili hiçbir araştırma yapmadan istasyonun cevabını okumakla yetindi. Cevaplarını yazılı olarak email atın dedim, onu da atmadılar korktular, tam bir merdiven altı firması gibi davrandı Shell. Olayı tüketici hakem heyetine taşıyacağım. Söz konusu istasyon Anadolu Bulvarındaki Shell otobana cikmadan hemen önce.


    Arkadaşlar, benzini sürekli Opetten alıyorum, çok memnunum.Pompacı, istasyonlarin temizliği, benzin, ilgi alaka çok iyi Opette.


    Ayrıca Shell'de yaşadığım ilk sıkıntı da değil bu üstelik. Yakıt kalitelerinden de memnun değilim. Opet dışında Bp ya da Petrol Ofisi tercih ediyorum. Pompacı, istasyonlarin temizliği, benzin, ilgi alaka hiç iyi değil Shell'de. Shell maalesef kötü yönetiliyor, eski kalitesinden çok uzak, çalışanların müşteriye tavrı ortada, yaşadığım mağduriyet ortada, verdikleri cevap ortada.





  • Merhaba arkadaşlar. C200d fl estate araç bakıyorum. 2milyon bandına alınabilecek en uygun araç bu gibi geldi piyasada. Ayrıca station arabaları ayrı seviyorumsedan pek bana göre değil. C-SUVdan geçiş yapacağım. Sık sık uzun yol yapıyorum yılda yaklaşık 45bin km. Bu arabanın beni mutlu edeceğini düşündüm ama araba ile ilgili bir ka. sorum var Estate araçların hiç birinin ilanında akustik konfor paketi göremedim, internette araştırdığım kadarıyla da estatelerde standart geldiğin söyleyen var, hiç gelmediğin söyleyen var kafam karıştı. Bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse var mı? Ayrıca estatelerin Almanya üretimi olduğu ve yürüyen aksamda E ile ortak parça kullanıldığını, AMG Konfor süspansiyon ile standart geldiğini de okudum bazı yerlerde sedandan farklı olarak. Bu olayın da doğruluğundan emin değilim. C200d Fl kullananlar genel olarak memnun mu, kronik büyük arıza sorun yaşayan var mı? 2 milyon para verip mutsuz olmak da istemiyorum o yüzden ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum





  • Recep Denizyoutube
    55 TD 087 MERCEDES INTELLIGENCE LİGHT SYSTEM
    https://www.youtube.com/shorts/e6hhMvHfHOc?feature=share

    Aracım satılıktır. DM'den ulaşınız

    Ülkedeki en dolu ve hatta almanyadaki en dolu 3-5 araçtan biri.


    Distronik plus otonom sürüş sistemi

    Burmester Surround 13 hoparlör ses sistemi

    Comand online multimedya. Araç giderken video izleme ve geniş ekran vs.

    Airmatic adaptif havalı süspansiyon

    Elektrikli vakumlu bagaj. Ayakla ve anahtarla uzaktan bagaj açma kapama

    Arka yolcu koltuğu dijital otomatik klima

    Tabela tanıma sistemi

    Adaptif akıllı far sistemi, karşıdan gelen arabaların gözünü almadan otomatik uzun açma kapama, viraj aydınlatma vs

    Aktif kör nokta sistemi

    Aktif şerit takip sistemi

    Aktif otomatik park sistemi

    Elektrikli arka makam perdesi, arka yolcu cam perdeleri

    3 hafızalı / ısıtmalı / soğutmalı ön şoför ve yolcu elektrikli koltuk

    Nappa kırmızısı deri özel koltuk

    Designo elmas beyazı metalik renk ( özel mercedes rengi opsiyon )

    Anahtarsız giriş, çalıştırma

    Akustik yalıtımlı ön ve yan camlar

    Presafe otomatik fren sistemi, yorgunluk algılama sistemi, acil fren asistanı, çapraz trafik asistanı





  • arkadaşlar merhaba, w206 almayı düşünüyorum ancak aylardır mercedes online da araç yok, bmw 320 yeni makyajlı kasa araç bayilerine geliyor. w206 için kullanıcı arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

  • merhabalar,


    190D 85 model baba yadigarı bir aracımız var. eski mercedes ciyiz. bu sebeple tekrar paramın yetebilecegi bir güncel mercedes arayısındaydım.


    c200d w205 kasa 2015-2016 ve 100 bin km civarında aracları 1.5 milyon civarına bulabiliyorum.


    aslında 3 soru işaretim var. bence çekme karavan olduğu icin 136 beygirlik modelle 1000kg civarını çekebilir miyim?


    ikinci soru ise konforu tercih edeceğim icin amg yerine yine dolu olan fascination ve ya exclusive paketli mi bakmam lazım?


    bu 3 paket haricindekilere bakmam gerekiyor mu? ve olmazsa olmaz 3-4 Ozellik nedir? ilerde satarken sorun yasamamak icin.


    son olarak da kendi 2023 model c5 aircross umdan sırf mercedes e binmek icin bu araca gecmem biraz mantıksız ama iste gonu istiyor ne yapacaksın. kronik bir sorunu ve ya alırken sormam gereken sorular nedir?


    bu konulardan fikir verirseniz çok sevinirim.

  • 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.