Şimdi Ara

W2207H sorun?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim monitörümle ilgili bir sorum olacaktı. Benim monitörümden kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa özellikle çok sevinirim.

    Benim sorunum şu: Monitörün hazır profillerinden olan Movie'ye getirdiğimde film izlerken veya oyun oynarken ara sıra görüntünün brightnessının açılıp kapanması. Bunun dynamic contrasttan kaynaklandığını biliyorum; fakat özellikle kalitesi düşük divx filmleri izlerken bazı sahnelerde ( özellikle siyah ve beyaz renklerin ağırlıklı olduğu veya bu iki rengin bir arada olduğu sahneler) bu durum iyice sapıtıyor. Devamlı bir yanıp sönme söz konusu oluyor; ekrandaki görüntü tam anlamıyla bir açık bir kapalı olmak üzere pır pır ediyor. Ve bu durum yavaş yavaş da olmuyor hızlı gerçekleşiyor dolayısıyla da gözleri baya rahatsız ediyor. Bu durum normal midir; aynı monitörden kullanan arkadaşlarda da bu gibi bir durum söz konusu mu yoksa sadece ben mi yaşıyorum problemi?

    Bir de bu monitör için kullandığınız brightness, contrast ve renk ayarlarınızı da yazarsanız çok memnun olurum. Şimdiden ilgi gösterip mesaj yazan herkese teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.