Şimdi Ara

W223 S-SERİSİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
5.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Millet pamuk eller cebe yakında zırhlı siparişini geçerler bunun......

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Motorlar (şimdilik)

    W223 S-SERİSİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlginç gerçekler ve rakamlar

    Dönüş çapı, arka aks yönlendirme ile onsuz bir modele kıyasla 2 metreye kadar azaltılır .
    Maksimum direksiyon açısı olan 10 ° .

    27 dil Natural Language Understanding (NLU) ile "Hey Mercedes" tarafından desteklenmektedir. Burmester® üst düzey 4D surround ses sistemine 31 hoparlör ve sekiz uyarıcı dahildir.

    Ön yolcu koltuğundaki konfor, 19 adede kadar motorla destekleniyor (ayarlamalar için 8, masaj için 4 ve havalandırma için, biri bel desteği ve diğeri monitörü ters yönde hareket ettirmek için).

    10 farklı masaj programları yeni S-Serisi'nde mevcuttur.

    S-Serisi'nin plug-in hibrit versiyonu 100 kilometreye kadar elektrikli menzile sahip olacak .

    Artırılmış gerçeklik baş üstü ekranının görüntüleme alanı, diyagonal 77 inç olan bir monitöre karşılık geliyor .

    Önyükleme kapasitesi artmıştır 20 litre kadar up 550 litre , önceki model ile karşılaştırıldığında.

    Bir Cd figürü ile 0.22 , S sınıfı dünyanın en aerodinamik otomobillerinden biri. Bu nedenle sürükleme katsayısı, 200 cm2'lik daha geniş bir ön alana rağmen öncekinden daha düşüktür .

    Önceki modelle karşılaştırıldığında, sürücü için dirsek mesafesi 38 milimetre ve arkadaki yolcular için 23 milimetreye kadar artmıştır . Arka kısımdaki tavan boşluğu 16 milimetreye kadar arttı.

    Araç başına DİJİTAL IŞIK çözünürlüğü 2,6 milyon pikselin üzerindedir .

    MBUX'un (Mercedes-Benz Kullanıcı Deneyimi) bilgi işlem gücü , önceki modeldeki sisteme göre yüzde 50 arttı . Bellek bant genişliği 41.790 MB / s'dir .

    Bir yandan darbe tehdit ettiğinde, araç gövdesi saniyenin birkaç onda biri içinde E-ACTIVE BODY CONTROL süspansiyonu (isteğe bağlı) ile 8 santimetreye kadar yükseltilebilir . Bu, PRE-SAFE® Impulse Side'ın yeni bir işlevidir:

    17 kademeli motorlar , Thermotronic sistemindeki sıcaklığı ve hava dağılımını kontrol eder. 4 bölgeli klima kontrolü Thermotronic Rear bile 20 adımlı motora sahiptir . Bu elektrik motorları hava kanatlarını çalıştırır.

    Aktif Ortam Aydınlatma sisteminde her 1,6 santimetrede bir fiber optikte bir LED bulunur . Toplamda 250 civarında var.

    Yeni OLED merkezi ekran 239,06 mm x 218,8 mm ölçülerinde ve 12,8 inç diyagonal aktif ekrana sahip. Ekran alanı önceki modele göre yüzde 64 daha büyük. Sürücü ekranı 291,6 mm x 109,4 mm boyutlarında ve 12,3 inç köşegenine sahip.

    Yenilikçi arka hava yastığının boru şeklindeki yapısı yaklaşık 16 litredir, açılmış torbanın toplam hacmi 70 litreye kadar çıkıyor .

    E-ACTIVE BODY CONTROL kontrol üniteleri sürüş durumunu analiz eder ve süspansiyonu saniyede 1000 kez ayarlar .

    "S-Serisi" adı resmi olarak 116 serisi ile 1972'de tanıtıldı . S-Serisi'nde kaynakları koruyan malzemelerden üretilen

    98 kg'dan fazla bileşen kullanılmaktadır. Geri dönüştürülmüş malzeme içeren bileşenlerin sayısı şimdi 120'dir - önceki modelin iki katından fazla. Yaklaşık 40 kg civarı yenilenebilir hammaddelerden yapılmıştır.

    223 , yeni model serisinin dahili tanımıdır.

    Koltukları mikro delmek için kullanılan yeni alet 16.000 iğne ile çalışıyor .

    S-Serisi için sadakat oranı özellikle yüksek. Bazı yüzde 80 Batı Avrupa'da S sınıfı müşterilerinin Mercedes Benz'den başka bir aracı seçmek için devam edin. ABD'de yüzde 70'ten fazlası bunu yapıyor.

    S-Serisi'nin son neslinin (model serisi 222; lansman 2013) tüm sedanlarının üçte birinden fazlası Çin'e gitti. Çin'deki S-Serisi müşterileri, ortalama 40 yaş ile en genç olanlardır . Dünya çapında S-Serisi Sedan, ağırlıklı olarak uzun dingil açıklığına sahip versiyonda satılmaktadır: 10 müşteriden yaklaşık 9'u S-Serisi Sedan'ın uzun versiyonunu tercih etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kazasız sürüş yolunda sonraki adımlar

    Yeni S-Serisi'nde Mercedes-Benz, kazasız sürüş vizyonuna büyük bir adım daha yaklaşıyor. Sürücü, çok sayıda yeni veya genişletilmiş sürüş yardım sistemi ile desteklenir. Böylelikle günlük durumlarda iş yükü azalır ve rahat ve güvenli bir şekilde araç kullanabilir. Tehlike tehdit ettiğinde, yardım sistemleri, durumun gerektirdiği şekilde yaklaşan çarpışmalara yanıt verebilir. Asistanlar da park ederken yardım etmeye hazırdır - bkz. "Park asistanları" bölümü. Sistemlerin çalışma prensibi, sürücü gösterge ekranındaki yeni bir ekran konseptiyle görünür hale getirildi.

    Günlük sürüşte, yardım sistemleri, aracın hızını, mesafeyi kontrol ederek, direksiyonu ve şerit değiştirmeyi ayarlayarak, durumun gerektirdiği şekilde sürücünün stresini azaltır. Bu, sürücünün daha uzun süre tetikte kalmasını ve hedefe daha güvenli ve rahat bir şekilde ulaşmasını sağlar. Tehlike tehdit ettiğinde, yani sürücünün dikkatsizliği veya dikkatinin dağılması nedeniyle bir kaza riski varsa, sürüş yardım sistemleri duruma göre tepki verebilir ve olası çarpışmaların şiddetini azaltabilir veya hatta bunlardan kaçınabilir.

    S-Serisi, kapasitif eller serbest tanıma özelliğine sahip yeni nesil direksiyonlara sahiptir. Direksiyon simidi jantında iki bölgeli bir sensör pedi vardır. Jantın ön ve arka tarafındaki sensörler, sürücünün ellerinin direksiyonda olup olmadığını kaydeder. Sürücünün kontrolü elinde tuttuğunu sürüş yardım sistemlerine bildirmek için artık direksiyon hareketine gerek yoktur.

    Sürücü ekranındaki yeni yardım ekranı, sürüş destek sistemlerinin çalışma prensibini tam ekran olarak açıkça gösteriyor. Burası bir S-Serisi sürücüsünün arabanın, sürüş şeritlerinin, şerit işaretlerinin ve arabalar, kamyonlar ve bisikletler gibi diğer yol kullanıcılarının soyut bir görüntüsünü görebildiği yerdir. Asistanların sistem durumu ve çalışması, çevrenin bu tasvirinde görselleştirilir. Yeni, animasyonlu yardım ekranı, gerçek zamanlı olarak oluşturulan bir 3B sahneye dayanmaktadır. Bu dinamik, yüksek kaliteli temsil, sürüş yardım sistemlerinin çalışmasını somut bir artırılmış gerçeklik deneyimi olarak şeffaf hale getirir.

    Aracın tüm bu görevleri - sensörlerini yerine getirmesi için gözlere ve kulaklara ihtiyacı var. Aşağıdakiler, standart Sürüş Yardımı paketine sahip yeni S-Serisi'nde yer almaktadır:

    -Ön çok modlu radar: 130 ° diyafram açısına sahip 2 radar sensörü
    -Ön uzun menzilli radar: 90 ° ve 9 ° açıklık açısına sahip 1 radar sensörü
    -Ön stereo çok amaçlı kamera: 70 ° diyafram açısına sahip 1 kamera
    -Arka çok modlu radar: 130 ° diyafram açısına sahip 2 radar sensörü
    -360 ° kamera (yakın mesafe): 180 ° diyafram açısına sahip 4 kamera
    -Ultrasonik (yakın mesafe): 120 ° diyafram açısına sahip 12 sensör

    Sürüş Yardımı paketindeki sistemlerin temel işlevleri burada bulunabilir . Aşağıdakiler, S-Serisi'ndeki sistemlerin temel yeni özellikleridir:

    Aktif Mesafe Yardımı DISTRONIC

    Her türlü yolda - otoyollarda, köy yollarında veya şehir içinde - bu akıllı sistem öndeki araçlarla önceden belirlenmiş bir mesafeyi otomatik olarak koruyabilir. Yeni özellikler:

    130 km / saate kadar (önceden 60 km / sa) hareketsiz yol kullanıcılarına çarpışma önleyici tepki
    DYNAMIC SELECT'ten bağımsız olarak MBUX'ta DISTRONIC dinamiklerinin seçimi

    Aktif Direksiyon Yardımı

    Bu, sürücünün 210 km / saate kadar hızlarda seyir şeridini takip etmesine yardımcı olur. Yeni özellikler:

    360 ° kamera ile ek şerit tanıma
    şehir içi yollarda virajlarda kullanılabilirliği ve performansı önemli ölçüde artırdı
    otoyollarda geliştirilmiş şerit merkezleme
    duruma özgü merkez dışı sürüş (örneğin, bir acil durum şeridi oluşturmak, ancak aynı zamanda merkez işaretsiz taşra yollarında yol kenarını takip etmek)

    Trafik İşareti Yardımı

    Geleneksel olarak işaretlenmiş hız sınırlarına ek olarak, bu, yol çalışmalarındaki üst köprüleri ve işaretleri tanır. Yeni özellikler:

    dur işareti uyarı fonksiyonu - bir dur işaretini geçmek üzereyken uyarı
    kırmızı trafik ışığı uyarı fonksiyonu - kırmızı trafik ışığını geçmek üzereyken uyarı.

    Aktif Şerit Koruma Yardımı

    60 ila 250 km / saat hız aralığında, Aktif Şeritte Kalma Yardımı, yol işaretlerinin veya yol kenarlarının geçtiğini algılamak için bir kamera kullanarak sürücünün sürüş şeridini istemeden terk etmesine yardımcı olur. Sistem ayrıca, örneğin sollayan veya karşıdan gelen araçlarla, bitişik şeritteki tanınmış yol kullanıcılarıyla bir çarpışma tehlikesi olduğunda da müdahale eder. Yeni özellikler:

    yol kenarlarına tepki, örneğin bir çim alan
    özellikle sezgisel direksiyon müdahalesi
    bir menü aracılığıyla hassasiyetin ayarlanması (erken, orta, geç)
    Tehlike uyarısı, aktif ortam aydınlatması ve artırılmış gerçeklik baş üstü ekranı ile güçlendirilir.

    Aktif Şerit Değiştirme Asistanı

    Aktif Şerit Değiştirme Asistanı, komşu şeride geçerken yeni S-Serisi sürücüsüne işbirliği içinde yardımcı olur. Sağa veya sola şerit değiştirmeye yalnızca sensörler bitişik şeridin kesintili şerit işaretiyle mevcut şeritten ayrıldığını tespit ederse ve ilgili tehlike bölgesinde başka hiçbir araç tanınmadığında desteklenir. Yeni özellikler:

    şerit değiştirmenin gerçekleşebileceği daha uzun arama aşaması (ülkeye bağlı olarak 10 sn yerine 15 sn) ve
    daha yüksek yanal dinamikler (ülkeye bağlı olarak)

    Aktif Acil Durdurma Yardımı

    Aktif Acil Durdurma Yardımı, sürücünün artık trafik durumuna daha uzun bir süre tepki vermediğini fark ederse, aracı kendi şeridinde durana kadar frenler. Yeni S-Serisinde bu, Direksiyon Yardımlı Aktif Mesafe Yardımı DISTRONIC açık değilse de çalışır. Diğer yeni özellikler:

    Yaklaşan frenleme eyleminin nihai sinyali olarak kayış gerdirme ve frenleme dürtüsü
    isteğe bağlı tek şerit değişimi (80 km / s'de, bitişik şeritte engel yok)

    DİKKAT ASİSTANI

    Standart olarak bulunan bu sistem, tipik uyuşukluk ve sürücü dikkatsizlik belirtilerini tanıyabilir ve mola vermesini isteyen bir uyarı mesajı görüntüler. Ek mikro uyku uyarısı yeni bir özelliktir. Bu, sürücünün göz kapağı hareketlerinin sürücü gösterge ekranındaki bir kamera ile izlenmesine dayanır (yalnızca belirli isteğe bağlı donanımlarla bağlantılı olarak). Mikro uyku uyarı fonksiyonu, 20 km / s'lik bir hızdan itibaren zaten etkindir.

    Çapraz trafik fonksiyonlu Aktif Fren Yardımı

    Aktif Fren Yardımı önde giden, karşıdan karşıya geçen veya karşıdan gelen araçlarla çarpışma riski olup olmadığını kaydetmek için yerleşik sensörleri kullanır. Çarpışmanın yaklaşması durumunda, sistem sürücüye görsel ve işitsel bir uyarı verebilir. Sürücünün fren tepkisi çok zayıfsa, sistem ayrıca duruma göre fren basıncını artırarak yardımcı olabilir ve ayrıca sürücü yanıt vermezse otonom acil frenlemeyi başlatabilir. Yeni özellikler:

    viraj alma işlevi (örneğin, kapandığında yayaları geçmek)
    çapraz trafik işlevinin uzun mesafeli rotalara genişletilmesi (72 km / s yerine 120 km / saate kadar)
    karşıdan gelen trafik varsa uyarı ve frenleme

    Aktif Kör Nokta Yardımı ve çıkış uyarı fonksiyonu

    Aktif Kör Nokta Yardımı, yaklaşık 10 ila 200 km / s hız aralığında olası yanal çarpışmalar için görsel bir uyarı - ve göstergeler çalıştırılırsa sesli bir uyarı da verebilir. Sürücü uyarıları görmezden gelirse ve yine de şerit değiştirme başlatırsa, hız 30 km / s'yi aşarsa sistem son anda tek taraflı fren müdahalesi ile düzeltici eylemi gerçekleştirebilir. Araç hareketsizken, çıkış uyarı işlevi kritik alandan bir araç (ayrıca bisikletler) geçtiği için çıkışa karşı uyarıda bulunabilir. Bu işlev, araç hareketsizken ve kontak kapatıldıktan sonra 3 dakikaya kadar kullanılabilir. Yeni özellikler:

    uyarının aktif ortam aydınlatmasıyla güçlendirilmesi (ayrıca çıkış uyarısı)
    MBUX Interior Assist'in kameraları sayesinde, sürücü veya ön yolcu sadece elini kapı koluna doğru hareket ettirdiğinde zaten bir tehlike uyarısı verilebilir.

    Kaçınma Direksiyon Yardımı

    Kaçınma Direksiyon Yardımı, kritik bir durumda sistem tarafından tanınan başka bir yol kullanıcısından kaçınmaya çalışırken sürücüye yardımcı olabilir. Yeni S-Serisi'nde, sistem yalnızca sabit ve karşıya geçen yayaları değil, aynı zamanda uzunlamasına giden bisikletliler dahil yayaları ve araçları da tanır. Hız aralığı 108 km / saate çıkarıldı (72 km / s yerine) ve uzun mesafeli rotalarda da yardım sağlandı.

    PRE-SAFE® Impulse Side

    Önden ve arkadan çarpışmalar için bilinen PRE-SAFE® koruma konseptleriyle birlikte, PRE-SAFE® Impulse Side, aracın her yerine uzanan bir tür sanal buruşma bölgesi oluşturur.

    Bir yandan çarpma durumunda ve hatta çarpışmadan önce yalnızca sınırlı bir buruşma bölgesi mevcut olduğundan, PRE-SAFE® Impulse Side, etkilenen sürücüyü veya öndeki yolcuyu, sistem bir kaza olduğunu tespit eder etmez akut tehlike bölgesinden uzaklaştırabilir. yan çarpışma hemen yakın. Bu amaçla, ön koltuk arkalığının yan desteklerindeki hava odaları saniyeden daha kısa sürede şişirilir. Ek olarak, başka bir araçla bir yandan çarpma tehdidi ortaya çıktığında, araç gövdesi saniyenin birkaç onda biri içinde E-ACTIVE BODY CONTROL süspansiyonu (isteğe bağlı) ile kaldırılabilir. Bu, çarpma kuvvetlerini aracın alt bölgesindeki özellikle dayanıklı yapılara yönlendirir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maksimum konfor için yüksek teknoloji

    Ön koltuklardaki 19 adede kadar motor konforlu bir oturma sağlar - koltuklara takılan teknolojinin karmaşıklığını gösteren bir sayı. Bununla birlikte, koltuklar sadece konfor için değil, aynı zamanda güvenlik söz konusu olduğunda da önemli bir rol oynar.


    Teknolojinin zenginliği, yeni içeriğe rağmen ağırlığı artmayan yeni bir tasarımda barındırılıyor. Sırtlık artık koltuk yüzeyinden izole edilmiştir, bu da iletilen titreşimler ve çarpışma davranışı açısından avantajlara sahiptir. Koltuk minderi, köpük döşemeli ve koltuk kılıflı çelik yaylı yarım çelik sac kabuk şeklini alır. Koltuk ayarlama sistemine bağlantı için pervazlar, yarım kabuklara entegre edilmiştir. Koltuk derinliği arttığında yaylar ön gerilir. Bu nedenle koltuk ayarı, yay özelliklerini daha büyük ve ağır yolcular için uyarlar. Koltuk arkalığı kaplamasında yenilikçi bir microsandwich malzemesi kullanılmıştır.


    ENERGIZING koltuk kinetiği ilk kez S-Serisi'nde mevcuttur. Koltuk yüzeyi ve sırtlık açılarındaki küçük değişiklikler kasları gevşeterek dolaşıma fayda sağlar. Aşağıdaki işlevler için her koltuktaki tahrik motorları ve aktüatörlerin listesi, yüksek teknoloji ürünü bir bileşen olarak koltuğun karmaşıklığına dair bir izlenim verir:


    -Boyuna ayar
    -Yükseklik ayarı
    -Eğim ayarı
    -Koltuk minderi derinlik ayarı
    -Sırt açısı
    -Baş dayanağının yükseklik ayarı
    -Baş dayanağı açısı
    -Topuk desteği (sadece ön yolcu koltuğu)
    -Arka Koltuk Eğlencesi / arkadaki yolcular için ekranlar. -Ön yolcu tarafında, aynı görüş açısını korumak için eğim otomatik olarak koltuk arkalığının açısına göre ayarlanır.
    -Masaj için 4 titreşim motoru
    -5 fan motoru
    -Temel koltuklarda bel desteği pompası için bir motor.
    - Çok konturlu koltuğun şişirilebilir yan destekleri için pompa, bagaja merkezi olarak monte edilmiştir.

    Ancak hepsi bu kadar değil: Koltuklar da güvenlik söz konusu olduğunda giderek daha önemli bir rol oynuyor. Dört adede kadar hava yastığı (kombine göğüs-pelvis yastığı olarak yan yastık, yeni arka hava yastığı ve ayrıca sürücü koltuğunda PRE-SAFE® Impulse Side'ın orta hava yastığı ve hava odası) yerleştirilmelidir. Bununla ilgili daha fazla bilgiyi "Arka hava yastığı" ve "Yandan çarpışmada koruyucu önlemler" bölümlerinde bulabilirsiniz.

    Burmester® high-end 4D surround ses sistemi kuruluysa koltuktaki diğer yeni özellikler, koltuk arkalıklarındaki iki uyarıcıdır (rezonans vericileri). Bunlar bas tonlarını titreşimlere dönüştürerek müziği daha da yoğun bir deneyim haline getirir. Koltuk başlıklarına entegre edilmiş kulak seviyesi hoparlörler iletişimi iyileştirir. Örneğin sürücü, diğer yolcuları rahatsız etmeden navigasyon sisteminden talimatlar duyabilir.

    Yeni S-Serisi'nde on farklı masaj programı mevcuttur. İçin özel olarak tasarlanmış iki yeni program
    S-Sınıfı titreşim motorları kullanın. Rahatlatıcı masajın etkisi sıcak bir taş masajının çizgileri boyunca artan sıcaklık sayesinde artar. Bunun için koltuk ısıtması, aktif çok konturlu koltuklardaki şişirilebilir hava odaları ile birleştirilir. Hava odaları artık koltuk yüzeyine daha yakındır ve bu nedenle kontrol edilmesi ve hissedilmesi daha da kolaydır. Masaj programları sekiz ila on sekiz dakika sürer. Yoğunlukları iki aşamada seçilebilir.

    -Sıcak Rahatlatıcı sırt masajı
    -Sıcak Rahatlatıcı omuz masajı
    -Masajın etkinleştirilmesi
    -Klasik masaj
    -Harekete geçirici masaj
    -Dalga masajı
    -Aktif Egzersiz arkalığı
    -Aktif Egzersiz minderi
    -Derinlik masajı
    -Derinlik antrenmanı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 2 Eylül 2020; 22:9:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yeni S-Serisi'nde üç ses sistemi seçeneği var. İki Burmester® sistemi çok boyutlu çevresel ses sağlar. 3D Surround Ses, özel Burmester® algoritmalarının ve tavan döşemesine entegre edilmiş iki hoparlörün yardımıyla oluşturulur. Her bir hoparlörün dijital teknolojiler tarafından aktif olarak çalıştırılması, son derece etkileyici ve doğal bir ses üretir. Burmester® üst düzey 4D surround ses sistemi, üç boyutlu dinleme deneyimine başka bir boyut, 4D ses ekler. Bu, rezonansı koltuklara aktarmak için uyarıcılar kullanır. İki Burmester® ses sistemi ile kombinasyon halinde S-Serisi araç içi iletişime sahiptir. Bu konfor işlevi, yolculuk sırasında yolcular arasındaki iletişime yardımcı olur.

    W223 S-SERİSİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Neyse yazamadım silivri soğuktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yapmaya gerek yok, O bir “S” 👍🏻

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar her yeni S serisinde otomotiv dünyasına resmen ders veriyor her konuda,helal olsun yine yanıltmadılar

    Her açıdan muazzam olmuş,iç dış,teknik,teknoloji,boş lafa gerek yok boşuna eleştirilmiş yine..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski kasanın arkadan bakıldığında daha şık ve asil durduğunu düşünüyorum, görsel olarak CLA, C, CLS ve E serilerine her zamankinden daha çok benzeyerek biraz dejenere olmuş araç.

    Ayrıca neden bunu yapıyorlar anlamıyorum ama şu an ki S400d 4 matic 340 HP olarak satılıyordu bu sefer 330 HP olmuş, yine beygiri kısmışlar teknoloji her geçen gün ilerliyor arttırmaları gereken gücü daha da kısıyorlar aklım almıyor yaptıkları işi. Eskiden VW ve BMW grubu beygir düşürürdü, şimdi neredeyse her firma yapıyor. Sanırım artık üreticiler AR-GE çalışmalarını kullanıcılar üzerinde deniyorlar ve negatif geri dönüşler neticesinde iyileştirme yapıyorlar.

    S400d 4 Matic lansman fiyatıyla 2.500.000 civarına inerse rakipleri olan Audi A8 ve BMW 7 serisine göre çok büyük bir satış yakalar, dediğim gibi arka tarafı biraz bozmuşlar ama yine de satışını bu çok etkilemeyecektir.
  • Podgoritsa kullanıcısına yanıt
    emisyonlar yüzünden gücünü azalttılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haberelectro

    emisyonlar yüzünden gücünü azalttılar.
    Merhaba hocam;

    WLTP değerinden gidersek eski S400d'nin CO2 emisyonu 181-204 g/km, yeni 330 hp'lik ise 175-211 g/km emisyona sahip. Ciddi bir düşüş olmadığı gibi ortalamaya bakıldığında artış var gibi gözüküyor. Bence bu emisyon için değil, araçlarımdan biri 340'lık CLS400d 22.000 KM'de Turbo değişti garantiden. Daha önce böyle bir şeyle karşılaşmadığını iddia etti servis ama dünya geneline bakıldığında belki bu yüzden güç düşürmeye gitmiş olabilir diye tahmin ediyorum.

    Belirttiğim gibi Audi, BMW yapsa anlayacağım ama Mercedes'e gerçekten yakışmıyor bu şekilde ilerlemek. Kaldı ki emisyonu düşürmek istese bile gücü düşürmek yerine başka şekilde halledebilirdi diye düşünüyorum. S kasayı alacak kişi için performans pek önemli değildir ama CLS'de aynı şeyi uygularsa o zaman işler değişir zira 0-100 hızlanmasında da 340 HP'lik versiyon lehine 0.2 saniyelik bir fark var bu da yeni S ile eski S arasında 1 boy fark demek. Şahsım adına konuşmam gerekirse 0.3 saniyelik fark için CLS tercih etmiştim A7 313 HP aracımdan sonra CLS'de böyle bir durum olursa gerçekten gözümden düşer araç.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Podgoritsa -- 2 Eylül 2020; 23:4:18 >




  • Podgoritsa kullanıcısına yanıt
    6d ye geçişte bütün 400d li modeller 330 hp ye düşürüldü. hibrid takviyesi gelirse yeniden güçlenebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkolo88

    Araba iyi hos cok guzelde soforlor bu araclari nasil kullanacak ? O icerideki yeni mbux ve o buyuk ekranla hayatlarinin sinavina girerler artik.
    Bu yüzden 27 farklı dili algılayan bir yazılımla donatmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W223 S-SERİSİ
    W223 S-SERİSİ
    W223 S-SERİSİ
    W223 S-SERİSİ
    W223 S-SERİSİ
    W223 S-SERİSİ
    W223 S-SERİSİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W223 S-SERİSİ
    W223 S-SERİSİ
    W223 S-SERİSİ
    W223 S-SERİSİ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.