Şimdi Ara

W3 Moo Moo[Fatal Error] & Map [İstek]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, başlıktan da tahmin ettiğiniz üzere warcraft 3 oynuyorum. Hamachi üzerinden 3 arkadaş değişik mapleri kurup oynuyoruz. Fakat "Moo Moo" mapini kurmak istediğim zaman fatal error alıyorum, oyunun her versiyonunu denedim hepsinde aynı hata (fatal error). Bunun bir çözümü var mıdır? Eğer geçerli bir çözümü yoksa bu mapa benzer bir map (mantık aynı olmalı) önerebilir misiniz ? Bu konu hakkında bilginiz yoksa bile 2-3 kişi oynayabileceğimiz haritalar önerirseniz sevinirim, teşekkürler.



  • Çözümü yok mu arkadaşlar? veya moo mooya benzer bi map?
  • Moo Moo hakkkında bir bilgim yok fakat 1 arkadaş daha bulabilirseniz Castle Fight'ı öneririm çok zevkli bir maptir. Bu arada fatal errorlerin genel sorunu maplerle ilgilidir. Muhtemelen mapin o versiyonu hatalıdır başka bir versiyonu varsa onu deneyin isterseniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper1907

    Moo Moo hakkkında bir bilgim yok fakat 1 arkadaş daha bulabilirseniz Castle Fight'ı öneririm çok zevkli bir maptir. Bu arada fatal errorlerin genel sorunu maplerle ilgilidir. Muhtemelen mapin o versiyonu hatalıdır başka bir versiyonu varsa onu deneyin isterseniz.


    sağolasın da bir kişi daha bulamayız. zaten genellikle 2 kişi oynuyoruz 3. arada geliyor. moo moonun her versiyonunu denedim hepsinde fatal error alıyorum. oyunun mantığı şu: ortada bi bina var ve etraftan yaratıklar geliyor paket paket. bizim amacımız o binayı korumak, itemler fln satılıyor. ama karşıdan hero gelmiyor en önemli nokta bu, sadece yaratıklar geliyor ve biz binayı koruyoruz. bu tip oyun var mı başka moo moo'dan başka?
  • X Hero Siege var en bilindiklerden. Terrania Hero Defense var biraz karışık ve zor ama aynı mantık. Şuan için başka hatırlayamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alper1907

    X Hero Siege var en bilindiklerden. Terrania Hero Defense var biraz karışık ve zor ama aynı mantık. Şuan için başka hatırlayamadım.


    Tmm kardeşim sağolasın. Hadi arkadaşlar önerilere devam lütfen Bunların haricinde hoşuna giden haritayı yarım cümlelik bir açıklamayla buraya yazarsanız çok sevinirim. önerileriniz varsa bekliyorum arkadaşlar malum tatil uzun yapcak fazla iş yok




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.