Şimdi Ara

w580i İLE P1i arasında kaldım (iki farklı uç ama..)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya kaç gündür araştırıyorum..
    hatta o kadar çok araştırdımki şu an herhangi bi cep telefonu dükkanında çalışabilirim :D

    şimdi gelelim benim soruma.
    öncelikle fiyat açısından herhangi bi sınırım yok.
    n95 de alabilirim.

    n95 kullanan birçok arkadaşım memnun değil. pil ömrü zayıf. vs. vs. vs. birçok şey saydılar. onu kafamdan sildim zaten. 5mp kamerasına rağmen.

    SE cyber-shot modellerine gelince, tipleri HİÇ hoşuma gitmiyor.. her ne kadar özellik olarak beni tatmin edecek olsalar da istemiyorum..

    SE walkman serilerinden w810i çok güzel. 1yıl önce olsa düşünmeden alırdım. ama şimdi herkesin elinde ondan var. farklı birşeyler olsun istiyorum..

    Bu noktada w580i gözüme çarptı. telefonu aldım inceledim çok hoşuma gitti tip olarak. ışıklı mışıklı kendini belli eden bi telefon.. işletim sistemi symbian olmasa da yeterli bence. hani symbian olsa çok bi program yüklemem gibi açıkçası. kuzenimde var n73 zilyon tane program var birini bile kullanmıyor :/ ben de kullanmadım. her neyse. telefonun handikapı OTOFOKUS ve ışık sensörünün OLMAYIŞI. internette onunla çekilmiş fotoraflara baktım cidden yeterli gelmedi. otofokusu ve ışık sensörü olsa biraz kotarabilirdi.. ama dediğim gibi tipi çok hoşuma gitti sırf o yüzden kafamı kurcalıyor hala..

    Ben de farklı modellerin arayışı içine girdim. hem güzel görünsün hem de özellikleri tatmin edici olsun istedim.. cyber shotların tipi hoşuma gitmedi.. samsung u serisi çok şık ama içi boş :S hiç sevmedim herkesin elinde.. nokia'ların hemen hemen (sirocco hariç) hiçbir modeli hoşuma gitmedi :S 5700 a baktım elime aldım beğenmedim.. w880i nedense beğenemedim ilginç bi şekilde.. son olarak yine SE aldım elime.. p1'e baktım. ama karar veremedim..

    p1'in şarj sıkıntısı pek olmuyormuş. w580i ile yarışamaz tabi ama benim için yeterli gibi geldi. en azından n95ten fazla :) tip olarak çok beğendiğimi söyleyemem. ama kötü demek de haksızlık olur. symbian olması çok iyi. istediğim gibi kişiselleştirebilirim. ses kalitesini bilemiyorum :S w580'den alacağım sesi verebilir mi emin değilim. fotoğraf açısından gayet iyi olduğu kesin. w580 yanına bile yaklaşamaz. otofokusu var ayrıca 3.2 mp. acaba telefon yavaş mı? onu bilemiyorum. dokunmatik olması sorun oluyor mu kullanım kolaylığı açısından. klavyesi var ama hızlı msj yazabilir miyim tuşlar küçük gibi geldi. yani sonuç olarak bir türlü karar veremedim ikisinin arasından. hani sen ne istiyorsun şekil mi özellik mi sorusuna cevap veremiyorum açıkçası.. ikisinin bir arada olduğu bir telefon da yok eminim. şu w580'de otofokus ve ışık sensörü olsa düşünmeden alıcam ama :/ OFFF karar veremedim siz ne yapardınız ne öneririsiniz?







  • kardeş düşünmene bile gerek yok p1 al en iisi
  • W910i de alabilirsin TR ye gelince,çok güzel tasarımı var.
    Tek eksiği Auto Focus,Led Flash olmaması onun dışında özellikleri çok iyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.