Şimdi Ara

w7 güncelleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • güncelleme sonrası her seferinde 0xc0000005 hatası alıyorum sıstemı gerı yukluyorum ve düzeliyor sonra güncellemelerim kapalı olmasına rağmen güncelleyip gene ayn hata oluyor sonra gerı yukluyorum sıstemı bı yerde okudum
    Denetim masasından program ekle kaldır'a gir.sonra sol menüden yüklü güncelleştirmeleri göstere bas ..sırasıyla aşağıdaki güncellemeleri kaldır.

    kb:2872339
    kb:2882822
    diyor ama benım orada böyle şeyler yok aradım arattırdım ama bulamadım
    ve bunu da KB2859537 arattırdım buda yok
    neden olmadıklarını ve sorunun çözümü hakkında yardımcı olursanız sevınırım.



  • Hata iletisinin iki ana nedeni var ya virüs yada kullandığınız windows kopyası orjinal değil. Virüs olmasından şüpheleniyorsanız combofix programı ile taratabilirsiniz, genelde sality adındaki bir virüs yoğunluklu olarak şikayetlere neden olmakta. Combofix bu virüsü temizleyemezse antivirüs yazılımcılarının sality virüsüne özel yayımladıkları temizleme kitlerinden kullanabilirsiniz. Problem virüs kaynaklı değilse windows kopyanız orjinal değildir, kurulum için kullandığınız windows cd nizi değiştirmelisiniz. Geçmiş olsun, kolay gelsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dopac34

    Hata iletisinin iki ana nedeni var ya virüs yada kullandığınız windows kopyası orjinal değil. Virüs olmasından şüpheleniyorsanız combofix programı ile taratabilirsiniz, genelde sality adındaki bir virüs yoğunluklu olarak şikayetlere neden olmakta. Combofix bu virüsü temizleyemezse antivirüs yazılımcılarının sality virüsüne özel yayımladıkları temizleme kitlerinden kullanabilirsiniz. Problem virüs kaynaklı değilse windows kopyanız orjinal değildir, kurulum için kullandığınız windows cd nizi değiştirmelisiniz. Geçmiş olsun, kolay gelsin.

    sağolasın hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.