Şimdi Ara

W7 Hata.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • This installation disc isn't compatible with your version of Windows. To Upgrade, you need the correct installation disc. Fore More İnformation, Check Your Computer's system information. To İnstall a new copy of windows, Restart (boot) your computer using the installation disc, and then Select Custom (advanced)

    Hatasini Veriyor.. Turkceye Cevirdigimde İse.

    Bu yükleme diskini Windows sürümü ile uyumlu değildir. Yükseltme, doğru yükleme diskini ihtiyacı için. Fore Daha fazla Bilgi, Bilgisayarınızın sistem bilgilerini kontrol edin. Windows yeni bir kopyasını yüklemek için, (boot) yükleme diskini kullanarak bilgisayarınızı yeniden başlatın ve sonra Seç Özel (gelişmiş)

    Bole Birsey Oluyor.. Hepsini İndirdim Masaustune Cikardim Nero dan Kalıbı Diske Yazdir Yaptim.. Ancak Yeniden Baslattigimda Kurulum Ekrani Gelmiyor.



  • İnternetten İndirdigin Sistem Cdsinde Prblem Var Sanirim Daha Temiz Sitelerden İndir Başka Bir Cd Dene Bence.
  • Sanırım kurulu işletim sistemi ile kurmak istediğiniz işletim sisteminin biri 32 bit diğeri 64 bit bu şekilde windows üzerinden yeni işletim sistemi kurmaya çalışınca veya yükselt seçeneğini kullanınca bu uyarı veriyor sistemi dvd den boot ederek başlatın ve yükseltme seçeneğini kullanmayın yada iki işletim sistemininde aynı platformda olmasını sağlayın.
  • evet suan xp m 32 bit ben w7 64 bite yukseltmek istiyiorum ancak yeniden baslattigmda pc yi, boot etmiyor hic bir bios ayarlariylada oynamadim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spiderman_

    evet suan xp m 32 bit ben w7 64 bite yukseltmek istiyiorum ancak yeniden baslattigmda pc yi, boot etmiyor hic bir bios ayarlariylada oynamadim :)

    Bios üzerinden boot cihazları sıralamasında ilk sırada dvd sürücü olacak şekilde ayarlayıp sistemi başlatmanız gerekiyor.

    Bu konu biosu nasıl ayarlayacağınız hakkında yardımcı olabilirhttp://forum.donanimhaber.com/m_25687651/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 1 Kasım 2010; 2:51:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.