Şimdi Ara

W8.1 Bu ürün anahtarı çalışmadı, tekrar kontrol edin veya başka bir ürün anahtarı deneyin. hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Kardeşim için İmagine'den Windows Embedded 8.1 keyi aldım. Kurulum yapıp keyi girdim. Bu hata çıktı. Çalışan kendi keyimi girdim onda da aynı hata.

    Biraz daha ileri gittim. Kendi çalışan sistemimin lisansını sıfırlayıp bi deneyeyim dedim. Aynı makinede kullandığım çalışan keyi denedim, aynı hata. Komut satırından keyi girip slmgr.vbs /dlv yapınca etkinleşti.

    Fakat aynı işlemleri kardeşimin keyi ile yapınca çalışmadı diyor. Keyi komut satırından admiin yetkisi ile girdim, kabul etti. Telefonla etkinleştirme denedim sistem kabul etmedi. slmgr.vbs /dli den kontrol edince lisans durumu bildirim modunda diyor.

    Kafayı sıyırcam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 23 Kasım 2017; 11:56:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Sorunu kendim çözdüm. Sorun verilen key ile kurulumda ayarlanan varsayılan lisansın uyumsuzluğu. Windows isoyu hazırlarken volume lisansa göre hazırlamış, fakat verdiği key retail. Volume aktivasyon için retail keyi girince uyumsuzluk çıkıyor. MS nin böyle basit hatalar yapmaması gerekir neyse.



    Ben de ei.cfg yi(sources klasorunde yer alır.) sildim oyle yaptım. Sistem ei.cfg yi bulamayınca direkt key soruyor ona göre doğru sürümü kuruyor. Aynen o şekilde keyi girdim. Kurulumu yaptım etkinleşti.



    Bu arada dvd ya da isoyu sadece siz kullanıyorsanız lisans anahtarını entegre edebilirsiniz. Tek yapmanız gereken PID.txt dosyasına ürün anahtarınızı tirelerle birlikte büyük harflerle yazmak ve bu dosyayı sources klasörüne atmak. Kurulum sırasında otomatik algılayıp urun anahtarını yükleyecektir, tabii bu isoyu paylaşmayın ürün anahtarınız başkasının eline geçebilir.



    Bahsettiğim ekleme çıkarma işlemini ultra iso ile kolayca yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.