Şimdi Ara

w810i hiç açılmıyor, gdfs 'nin yedeği de yok ne yapacağım şimdi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar w810i telefonum bir patch sırasında ne olduğunu anlayamadığım bir sebeb nedeniyle hiç açılmaz oldu. Ekran hep kapkara. GDFS'nin yedeği felan da yok. Diğer yazılan konuları okudum ama hiç bir şey anlamadım. Servise götürmeden nasıl yapabilirim. Lütfen yardım edin.

    edit:
    cid49 ve R4EA031



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 25 Ocak 2009; 10:57:04 >



  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdalonline

    Arkadaşlar w810i telefonum bir patch sırasında ne olduğunu anlayamadığım bir sebeb nedeniyle hiç açılmaz oldu. Ekran hep kapkara. GDFS'nin yedeği felan da yok. Diğer yazılan konuları okudum ama hiç bir şey anlamadım. Servise götürmeden nasıl yapabilirim. Lütfen yardım edin.

    edit:
    cid49 ve R4EA031

    imzamda bulunan yazılım yükleme sorunları düzeltme konusundan yazılım yüklemenizi tavsiye ederim gerekli detaylar konuda mevcut .
  • Faruk kaç defa oldu flash atmayı deniyorum ama olmuyor. Yani mbn ve fbn ile tpa.zip dosyalarını indirdim. Setooll v.1.11 'i de indirdim. Dediklrini yaptım ve neredeyse 15 dakika parmağım c tuşunda bekledim. Ama ready tuşu bir türlü aktif olmuyor. C tuşuna basmaktan parmağım koptu valla. Ne yapacağım ben şimdi yaaa
  • quote:

    Orjinalden alıntı: erdalonline

    Faruk kaç defa oldu flash atmayı deniyorum ama olmuyor. Yani mbn ve fbn ile tpa.zip dosyalarını indirdim. Setooll v.1.11 'i de indirdim. Dediklrini yaptım ve neredeyse 15 dakika parmağım c tuşunda bekledim. Ama ready tuşu bir türlü aktif olmuyor. C tuşuna basmaktan parmağım koptu valla. Ne yapacağım ben şimdi yaaa

    imzamda setol kullanım konusunda detayları mevcut incelemeni tavsiye ederim.
  • Setooll 'u kullanırken bir hata mı yapıyorum diyorsun? Ama zaten resimlerle anlatmışsın. Yani tel modelini seçtim. Sonra add'e tıklayarak mbn ve fbn dosyalarını seşiyorum. Sonra misc den ise tpa.zip dosyasını ekleyip flash tuşuna basıyorum. Tabi parmağım c tuşuna basılı ve usb driver ı da kurdum
    ama yine de bir inceleyeyim.
    Ya ne olmuş olabilir ki? Anlamıyorum herzaman yaptığım gibi bir patch yapayım dedim telefon şimdi hiç açılmıyor kapkara... :(
  • usb yi bilgisayara tak önce ucunu telefona takmadan programı aç c tuşuna basmanız gerektiğini söyler zaten cye basılı tutarken usb nin ucunu tel.e tak 5 sn sonra olur..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cassio10

    usb yi bilgisayara tak önce ucunu telefona takmadan programı aç c tuşuna basmanız gerektiğini söyler zaten cye basılı tutarken usb nin ucunu tel.e tak 5 sn sonra olur..

    Çooook teşekkür ederim sonunda telefonu açmayı başardım. :)

    Amaaan yaaa şimdi de şöyle bir hata veriyor:

    Configuration error. Please contact network operator or service centre.

    bu ne demek şimdi yaa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tosun Pasha -- 25 Ocak 2009; 13:28:57 >
  • Farukkk "W810_R4EA031_FS_C_ASIA_RED49.fbn" dosyasını vermiş ben W810_R4EA031_FS_EUROPE_2_RED49.fbn buldum bunu da flash ladım ama yine aynı hatayı veriyor.
    "Configuration error. Please contact network operator or service centre."
    Şimdi ne yapacağım arkadaşlar bi yardım edin ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.